بهترین دکتر داخلی در ایران【سال 1402】❤️+ لیست ۱۰ تایی

چه کسی به عنوان دکتر داخلی شناخته می شود؟ دکتر داخلی بر روی مراقبت های لازم بزرگسالان تمرکز دارد و قادر به تشخیص طیف وسیعی از بیماری هایی که بزرگسالان را تهدید می کند، می باشند. حداقل ۳ سال از دوره ۷ ساله پزشکی آنها مختص به یادگیری نحوه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری های بزرگسالان اختصاص داده شده است. دوره تخصص داخلی بعد از گذراندن دوره پزشکی عمومی آغاز می شود و به کسی که این دوره را طی می کند، متخصص داخلی گفته می شود.
متخصصان داخلی با هر گونه بیماری و مشکلی که روبرو می شوند، به درمان آن می پردازند و پیچیدگی یا شیوع آن بیماری اصلا برایشان مهم نیست. چرا که آن ها برای درمان و تشخیص بیماری ها دوره های مختلفی گذرانده اند و می تواند چند بیماری را با هم تشخیص بدهند و به درمان آنها بپردازند.
متخصصان داخلی در زمینه های مختلفی آموزش دیده اند که آموزش آن ها شامل مراقبت های اولیه و مراقبت های بزرگسالان در طول زندگی و داشتن روابط خوب طولانی مدت با بیماران می باشد.فرق بین پزشکان داخلی و عمومی در این است که پزشکان عمومی مراقبت های هم بزرگسالان و کودکان را می تواند انجام دهد.متخصصان داخلی ممکن است زمینه فعالیتشان در حوزه بیمارستان باشد یا برخی مراقبت های سرپایی را در مطب انجام دهد و یا این که در مراکز توانبخشی ارائه خدمت کند.
به هر حال، تا اینجا مقاله با ویژگی ها و خصوصیات یک دکتر داخلی آشنا شدید و میدانید که وظایف آن تا حدودی چیست. هدف از این مقاله ارائه و بررسی ۱۰ تا از بهترین دکترهای داخلی در ایران می باشد تا شما هم با آن ها و زمینه فعالیت شان آشنا شوید.
در صورتی که به دنبال بهترین دکتر داخلی در ایران هستید، پیشنهاد می کنیم خواندن ادامه مقاله را از دست ندهید.
10تا از بهترین دکتر داخلی در ایران را بشناسید!
انتخاب بهترین دکتر داخلی در ایران
زمانی که می خواهیم در کلان شهری مثل تهران بهترین دکتر داخلی در تهران را انتخاب کنیم، باید توجه ویژه ای در انتخاب خود داشته باشیم. در شهر تهران در مقایسه با شهرهای دیگر، دکترهای داخلی زیادی وجود دارد و ممکن است بتواند بهترین دکتر داخلی در ایران از این شهر انتخاب کرد.
بخاطر همین رقابتی که در این شهر وجود دارد در شهرهای دیگر مشاهده نمی شود.قبل از انتخاب بهترین دکتر داخلی در ایران باید بدانیم یک دکتر داخلی دارای چه ویژگی هایی می باشد.
از بهترین دکتر داخلی در ایران چه انتظاراتی باید داشت؟
بیشتر اوقات یک متخصص داخلی را با یک پزشک عمومی یا خانواده اشتباه گرفته می گیرند. اما در حقیقت تفاوت هایی بین این دو وجود دارد. به عنوان مثال، یک متخصص داخلی حدود ۳ سال در حوزه طب بالینی آموزش دیده می شود و به صورت فشرده مباحث پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری های بزرگسالان فرا میگیرد.
متخصصان داخلی زایمان یا هر نوع عمل جراحی دیگری انجام نمی دهند و هرگز به درمان بیماری کودکان نمی پردازند. اما با این حال، در تشخیص بیماری های پیچیده بزرگسالان به صورت حرفه ای عمل می کنند.متخصصان در کنار یادگیری تشخیص و درمان بیماری ها، برای شناسایی و پیشگیری عوامل خطر مانند فشار خون بالا و کلسترول زمانی برای یادگیری در نظر می گیرند.
مواردی که متخصص داخلی می تواند آن را درمان کند، شامل:
- بیماری های قلبی و عروقی
- مشکلات خون
- مشکلات کلیه
- مشکلات مفاصل و روماتولوژیک
- بیماری های تنفسی
- پزشکی عمومی
- مشکلات غدد درون ریز و هورمونی
- مشکلات گوارشی
- مشکلات ادراری
- مشکلات عصبی
- بیماری عفونی
- دیابت
- سلامت روان
ویژگی های متخصص داخلی
آموزش هایی که یک متخصص داخلی فراگرفته موجب می شود که بیماری های خاص را تشخیص دهد و آنها را درمان کند.یک متخصص داخلی می تواند بیماری های مختلفی را درمان کند اما متخصصان داخلی با فوق تخصص خاص تمام ذهن خود را بر روی عوارض یک سویه بیماری قرار می دهند.
چرا که آنها برای ارائه مراقبت های پیشگیرانه از غربالگری سرطان تا ماموگرافی آموزش دیده اند. هم چنین آنها به بیماران خود برای ایجاد یک برنامه منظم کمک می کنند.متخصصان داخلی با یکدیگر ارتباطات خوبی دارند تا بتوانند بهترین راه حل ممکن برای بیماران ایجاد و از آنها به بهترین نحو حمایت کنند
. با در نظر داشتن فوق تخصص خاص متخصص داخلی، بیماران می توانند از دوران جوانی برای مدت طولانی زیر نظر یک متخصص داخلی باشند. بخاطر همین، بیماران همیشه یک رابطه قابل اطمینان و راحتی با پزشکان داخلی برقرار می کنند.متخصصان داخلی نسبت به سلامتی بیماران خود اهمیت ویژه ای نشان می دهند و فقط قسمت های داخلی بدن را درمان نمی کنند، بلکه کل بدن را در برنامه درمانی فرد قرار می دهند.
تقسیم بندی فوق تخصص های پزشکی داخلی براساس انجمن پزشکی داخلی آمریکا:
- قلب شناسی که مربوط به اختلالات قلب و عروق می باشد.
- گوارش شناسی مرتبط با بیماریهای گوارشی
- خون شناسی مربوط به خون، اندام گاه سازنده خون و بیماری های خونی
- سرطان شناسی مربوط به درمان سرطان به وسیله شیمی درمانی
- کلیه شناسی مرتبط با مطالعه عملکرد و بیماری های کلیه
- شش شناسی، مرتبط با بیماریهای شوش ریه و دستگاه تنفسی
- پزشکی نوجوانان
- الکتروفیزیولوژی قلبی پزشکی
- مراقبتهای ویژه
- پیر پزشکی
- قلب شناسی مداخلهای (تهاجمی)
- درون ریز شناسی در رابطه با اختلالات دستگاه درون ریز و ترشحات ویژه آن که هورمون خوانده می شود
- بیماری عفونی مرتبط با بیماری های ناشی از عوامل زیستی همچون ویروس، باکتری و انگل
- کبد شناسی پیوندی
- پزشکی ورزشی
چه زمانی باید به بهترین دکتر داخلی در ایران مراجعه کنیم؟
زمانی می توانید به بهترین دکتر داخلی در ایران مراجعه کنید که با بیماری های گفته در زیر مراجعه کنید.
برونشیت
برونشیت جز التهاب راه های هوایی که گاهی ممکن است حاد باشد و گاهی مزمن. برونشیت حاد زمانی اتفاق می افتد که عفونت های تنفسی ویروسی رخ داده باشد. برونشیت مزمن هم معمولا به خاطر سیگار کشیدن بیش از اندازه ایجاد می شود.یک متخصص داخلی با توجه به نوع و مدت زمان رخ دادن برونشیت، شروع به درمان آن می کند.
برای برونشیت حاد، معمولا مراقبت های ساده شامل نوشیدن مایعات، استراحت، مصرف آسپرین و تیلنول به منظور کاهش تب و استفاده از یک مرطوب کننده توصیه می شود.همچنین متخصص داخلی برای برطرف کردن برونشیت مزمن، داروهای استنشاقی برای باز شدن راه های هوایی و پاک کردن مخاط ها تجویز می کند. و دیگر داروها به خاطر درمان عفونت و رفع التهاب باید مصرف شود.
عفونت های حاد تنفسی
عفونت های حاد تنفسی به دو دسته عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی (بینی، گوش، سینوس ها و گلو) و عفونت های دستگاه تنفسی تحتانی (تراشه، ریه، برونش ها) که بخاطر وجود یک ویروس شکل می گیرند، شامل می شود. علائم بروز این گونه عفونت ها بستگی به سیستم هایی که دچار مشکل هستند، دارد. برای مثال، اگر عفونت باکتریایی ثانویه وجود داشته باشد، برای برطرف کردن مشکل نیاز به آنتی بیوتیک می باشد.
درد قفسه سینه
وجود علائمی مانند درد شدید و ناگهانی قفسه سینه به ویژه در بازوی سمت چپ به همراه تهوع، تنگی نفس شدید و تعریق نیاز به یک مراقبت ویژه پزشکی دارد، زیرا احتمال دارد نشانه هایی از یک حمله قلبی باشد.
دلیل درد حاد قفسه ی سینه شامل
- برونشیت
- گاستریت
- آسم
- پنومونی
دلیل درد مزمن قفسه ی سینه شامل
- فتق هیاتال
- زخم ها
- برونشیت مزمن
- آنژین
- بیماری کیسه صفرا
مهارت پزشکان داخلی شامل مشخص کردن منبع درد قفسه سینه مزمن، تجویز درمان برای برطرف کردن علت آن و کاهش اثرات بیماری می باشد.
دیابت
دیابت به عنوان یک بیماری با قند خون بالا شناخته می شود. سطح قند خون با یک هورمون به نام انسولین به حد ایده آل می رسد. اما دیابت چگونه اتفاق می افتد؟ دیابت زمانی اتفاق می افتد که بیش از حد کم باشد و یا مقاومت در برابر انسولین وجود داشته باشد.
با توجه به شرایط و نوع دیابت، درمان آن ممکن است به صورت تزریق انسولین به صورت روزانه یا مصرف دارو برای افزایش تولید انسولین در بدن باشد. عواملی مانند تغییرات نحو زندگی، کاهش وزن، ورزش کردن، و تغییر در برنامه غذایی نیز ممکن است در درمان دیابت تاثیر گذار باشد.
آسم
آسم به عنوان یک بیماری مزمن که بر روی راه های هوایی تاثیر گذار است. کسانی که با آسم روبرو هستند، راه های هوایی آن ها دچار التهاب و حساس به آلرژن ها هستند. زمانی که دچار آسم می شوید، راه های هوایی باریک تر شده و هوا کمتری وارد ریه ها می شود که در ادامه آن علایمی مانند تنگی قفسه سینه، مشکل تنفسی، سرفه، خس خس و مشکلات تنفسی دیگر ظاهر می شود.
خستگی
کمبود انرژی و خستگی بیش از اندازه علائم بسیاری از بیماری ها مانند کم خونی، غده تیروئید، ضعف و افسردگی و اختلالات خواب می باشد. در کنار خستگی ممکن است بیماری های دیگری مانند دیابت و نارسایی احتقانی قلب ظاهر شود. متخصص داخلی معمولا برای مشخص شدن علت خستگی ممکن است معاینه فیزیکی، سابقه پزشکی و آزمایش خون را برای فرد انجام دهد.
فشار خون بالا
زمانی گفته می شود فشار خون وجود دارد که فشار خون سیستولیک بیش از ۱۴۰ میلی متر و یا فشار خون دیاستولیک بیش از ۹۰ میلی متر جیوه باشد.معمولا فشار خون بالا علائمی ندارد اما برای درمان فشار خون بالا باید با سرعت انجام شود. زیرا با درمان فشار خون می توان در مقابل خطرات دیگری مانند حمله قلبی، بیماری کلیوی، سکته مغذی و دیگر بیماری های جدی را کاهش داد. برنامه درمانی ممکن است شامل کاهش وزن، ترک سیگار، ورزش، تغذیه و مصرف دارو باشد.
کم کار بودن تیروئید
این مشکل به خاطر ضعیف شدن غده تیروئید اتفاق می افتد. کار غده تیروئید تنظیم کردن انرژی بدن از طریق هورمون های تیروئید به نام T3 و T4 می باشد. و زمانی که غده تیروئید به اندازه کافی این هورمون ها را تولید نکند، متابولیسم بدن کاهش می یابد.
اثرات کم کار بودن تیروئید
- خستگی
- عدم توانایی برای گرم شدن
- خشکی پوست و مو
- خستگی
- افزایش وزن
مشکل تیروئید با انجام یک آزمایش به راحتی قابل تشخیص است و درمان این بیماری با مصرف دارو برای بازگرداندن سطح هورمون کافی است.
آرتروز (استئو آرتریت)
آرتروز یک بیماری مفصلی است که بر روی غضروف و بافت بین استخوان ها تاثیر مستقیم می گذارد. به گونه ای که غضروف سالم مفصل را می پوشاند و موجب می شود که استخوان ها بر روی هم نلغزند. در برخی افرادی با این مشکل مواجه هستند، مشاهده شده که برخی از غضروف ها شکسته شوند. علائم آرتروز درد، تورم و فاقد حرکت دادن مفصل ها می باشد. برنامه درمان این مشکل، استراحت، کاهش وزن، دارو می باشد.
کلام آخر
حال در این مقاله ی بهترین دکتر داخلی در ایران، شرایط و ویژگی هایی که باید یک دکتر داخلی خوب داشته باشد، با هم دیگر بررسی کردیم.باید بیان کنیم که دکترهایی که در این مقاله معرفی کردیم، صرفا جنبه آشنایی داشته و قصد ما آسان شدن کار شما بوده است.
اما شما در کنار خواندن این مقاله اطلاعات بیشتری درباره دکتری که به عنوان بهترین دکتر داخلی در ایران انتخاب کرده اید، به دست آورید، تا به توانید با خیال آسوده به دکتر خود اطمینان کرده و درمان را شروع کنید.ممنون که در این مقاله با ما همراه بودید.