بهترین دکتر ارتوپد در تبریز【سال1402】❤️ + لیست 10 تایی

در این مقاله قصد داریم 10 تا از بهترین دکتر ارتوپد در تبریز را به شما معرفی کنیم. ارتوپدی یکی از شاخه های علم پزشکی است که به درمان بیماری های سیستم حرکتی، اسکلتی و عضلانی می پردازد. اسامی دیگری که می توان برای این رشته نام گذاری کرد استخوان پزشکی، جراحی استخوان ها و مفاصل، جراحی سیستم اسکلتی، جراحی اندام ها و ستون فقرات، جراحی سیستم حرکتی و جراحی سیستم موسکولواسکلتال می باشد. این شاخه پزشکی در حیطه سیستم حرکتی بدن فعالیت می کند. دست ها، پاها، کمر، گردن، لگن و دردهای مربوط به این مناطق در دایره فعالیت دکتر ارتوپد هستند.
دکتر ارتوپد کیست؟
رشته ارتوپدی یک تخصص پزشکی است که وظیفه اش تشخیص، اصلاح، پیشگیری و درمان بیماری های مربوط به ناهنجاری اسکلتی، اختلالات استخوان، مفصل ها، عضلات، رباط، تاندون ها و اعصاب این مناطق می باشد. این مناطق سیستم عضلانی اسکلتی بدن را می سازند که به بدن اجازه فعالیت و کار را می دهند. در گذشته رشته ارتوپدی مربوط به کودکان می شد و بدشکلی ستون فقرات آن ها را درمان می کرد اما در حال حاضر همه افراد با هر گروه سنی می توانند به دکتر ارتوپد مراجعه کنند. به پزشکانی که در حوزه ارتوپدی فعالیت می کنند جراح ارتوپد یا ارتوپدیست گفته می شود.

وظایف دکتر ارتوپد
دکتر ارتوپد وظایف مختلفی دارد و بیماری های مختلفی را درمان می کند. افراد می توانند با هر مشکلی که دارند به دکتر ارتوپد مراجعه کنند و معالجه شوند. برخی از وظایف دکتر ارتوپد شامل موارد زیر است:
- درمان نکروز استخوان
- درمان پارگی رباط
- درمان انواع کمردرد
- درمان عفونت های مفاصل
- درمان فتق دیسک
- معالجه و درمان رگ به رگ شدن
- درمان انواع اختلالات مربوط به مفاصل مانند کج بودن پا
- درمان تومورهای استخوان
دکتر ارتوپد وظایف مختلفی دارد که در این مقاله به صورت مختصر به آن اشاره کردیم.
انواع اعمال جراحی ارتوپد
دکتر و جراح ارتوپد عمل های مختلفی انجام می دهد و هرکس وابسته به بیماری ها و مشکلاتی که دارد می تواند یکی از عمل های جراحی را انتخاب کند و به درمان مشکلاتش بپردازد. برخی از عمل های جراحی که دکتر ارتوپد انجام می دهد شامل موارد زیر است:
1- دکتر ارتوپد در مواردی که شکستگی استخوان وجود دارد شکستگی ها را با کمک عمل به هم متصل می کند. موادی که در درمان و ترمیم این شکستگی ها کمک می کنند پلاتین نام دارد.
2- در مواردی که مفصل ها کاملا از بین رفته اند و امیدی به بهبودی نیست دکتر ارتوپد این مفاصل را از بدن خارج می کند و مفاصل مصنوعی را جایگزین می کند.
3- در مواردی که فرد مشکوک به بیماری های مفصلی است جراح ارتوپد از طریق سوراخ کردن پوست یک مفصل لوله هایی را به درون مفصل می فرستد و داخل مفصل فرد را مشاهده می کند.
4- در مواردی که نیاز به تغییر شکل استخوان ها وجود دارد و باید اصلاحاتی در ظاهر اندام های فرد ایجاد کرد می توان از استئوتومی استخوان و تصحیح شکل آن ها استفاده کرد.
5- برای جوش خوردن شکستگی ها یا پرکردن جای خالی استخوان ها از پیوند استخوان استفاده می شود.
6- دکتر ارتوپد عصب هایی را که آسیب دیده اند ترمیم می کند.
7- از عمل های دیگری که دکتر ارتوپد انجام می دهد ترمیم و جابجایی تاندون هاست.

ویژگی های بهترین دکتر ارتوپد در تبریز
بهترین دکتر ارتوپد در تبریز باید ویژگی های مختلفی داشته باشد، چرا که وظایف حساسی دارد و ممکن است در صورت اشتباه خسارات بدنی جبران ناپذیری برای فرد به وجود بیاید. برخی از ویژگی های بهترین دکتر ارتوپد در تبریز شامل موارد زیر است:
- بهترین دکتر ارتوپد در تبریز باید در این زمینه متخصص باشد و مدارک علمی خود را از مراکز علمی معتبری اخذ کرده باشد.
- دکتر ارتوپد باید با بیماران خود صمیمی باشد و با آن ها به خوبی رفتار کند.
- دکتر ارتوپد باید از پیشرفته ترین و مجهزترین ابزارها و دستگاه های روز دنیا استفاده کند تا بیماران بهترین نتیجه ممکن را کسب کنند.
- مطب بهترین دکتر ارتوپد در تبریز باید تمیز و عاری از هرگونه آلودگی باشد و ابزار و وسایل به صورت مداوم استریل شوند.
- مطب دکتر ارتوپد باید در جایی قرار گرفته باشد که رفت و آمد در آن به راحتی انجام شود.
- بهترین دکتر ارتوپد در تبریز باید هزینه های معقولی داشته باشد تا همه افراد بتوانند از خدماتش استفاده کنند.
- دکتر ارتوپد باید قبل از انجام خدمات به بیماران مشاوره بدهد تا استرس ها و نگرانی هایشان رفع شود.
- مطب بهترین دکتر ارتوپد باید آرام بخش و دلنشین باشد تا بیماران از فضا انرژی خوبی دریافت کنند.
قبل از مراجعه به ارتوپد تحقیق و بررسی کنید و به بهترین دکتر ارتوپد مراجعه کنید.
10 تا از بهترین دکتر ارتوپد در تبریز را بشناسید!
انواع تخصص های ارتوپدی
افراد ممکن است دچار آسیب های جدی و خطرناکی شوند و نیاز باشد تا به فوق تخصص ارتوپدی مراجعه کنند. انواع تخصص های ارتوپدی شامل موارد زیر است:
1- جراح دست: جراح دست به فردی گفته می شود که به جراحی و درمان بیماری های دست می پردازد. دست به معنای علمی به فاصله بین مچ دست تا نوگ انگشتان گفته می شود. جراح دست بیماری هایی مانند سندرومتونل کارپال و درد مچ دست را درمان می کند.
2- جراح شانه: جراحی شانه از رشته های تخصصی ارتوپدی است و پزشکانی که در این زمینه تحصیل می کنند به درمان بیماری ها و دردهای عضلانی شانه می پردازند.
3- جراح ستون فقرات: ستون فقرات انسان ها شامل گردن، سینه و کمر است. جراح ستون فقرات به درمان بیماری های ستون فقرات در این 3 نقطه می پردازد و آن ها را درمان می کند.
4- جراح لگن و مفصل ران: جراح لگن و مفصل ران به بیماری های لگنی افراد می پردازد و بیماری هایی مانند آرتروز مفصل ران و آرتریت رومانوئید مفصل ران را درمان می کند.
5- جراح زانو: قسمت زانو بزرگترین مفصل بدن است و جراح زانو به درمان بیماری های مربوط به این مفصل و جراحی های آن می پردازد.
6- جراح پا: پا به قسمت میان مچ پا تا نوگ انگشتان پا گفته می شود که جراح پا بیماری های این منطقه را درمان می کند.
7- جراح ارتوپدی کودکان: جراح ارتوپدی کودکان به درمان بیماری های مادرزادی و بیماری های اطفال گفته می شود که نیاز به جراحی ارتوپدی دارند.
8- جراح تومورهای سیستم اسکلتی عضلانی: افرادی که تومورهای عضلانی و استخوانی دارند باید به این پزشکان مراجعه کنند.

روش های تشخیص در ارتوپدی
در علم ارتوپدی برای تشخیص بیماری ها از روش های مختلفی استفاده می شود. این روش ها باعث می شود تا تشخیص بیماری راحت تر و سریع تر انجام بشود. برخی از این روش ها شامل موارد زیر است:
1- عکس برداری توسط رادیولوژی: این عکس برداری از دو طرف نیم رخ و تمام رخ انجام می شود و تشخیص دقیقی دارد.
2- اسکن ایزوتوپ: از اسکن ایزوتوپ برای تشخیص تومورهای استخوانی و دیدن شکستگی های فرد استفاده می شود.
3- سی تی اسکن: از سی تی اسکن برای تشخیص ضایعات استخوانی استفاده می شود که با رادیوگرافی معمولی قابل تشخیص و شناسایی نیستند.
4- سونوگرافی: با استفاده از دستگاه سونوگرافی می توان انواع کیست، هماتوم، آبسه و تومورهای مختلف را شناسایی کرد.
5- ام آر آی: در دستگاه های ام آر آی بافت های نرمی مانند تاندون، رباط و عناصر عروقی و عصبی دیده می شوند و پزشکان می توانند به درمان آن ها بپردازند.
6- نوار عصب عضله: از این دستگاه برای بررسی هدایت عصبی و بررسی ضایعات عصبی و عضلانی استفاده می شود.
7- آرتروسکوپ: برای بررسی ضایعات درون مفصلی از این دستگاه استفاده می کنند.
بهتر است افراد به بهترین دکتر ارتوپد در ایران مراجعه کنند که تجهیزات و دستگاه های پیشرفته ای دارند تا بیماریشان راحت تر تشخیص داده شود و عمل جراحی موفقی داشته باشند.
جراحی ارتوپدی چه خطراتی ممکن است داشته باشد؟
بعد از جراحی ارتوپدی ممکن است خطرات و عوارضی برای فرد به وجود بیاید. این خطرات معمولا در کوتاه مدت از بین می روند ولی در صورتی که از بین نرفتند به بهترین دکتر ارتوپد در تهران مراجعه کنید. برخی از این خطرات شامل موارد زیر است:
- از خطرات و عوارضی که بعد از عمل جراحی ممکن است برای فرد به وجود بیاید عفونت است. پزشکان برای جلوگیری از عفونت ممکن است داروهایی را برای فرد تجویز کنند. گاها این عفونت به حدی شدید می شود که فرد نیاز به عمل دوباره پیدا می کند.
- بعد از جراحی ارتوپدی ممکن است لخته خون ایجاد شود. پزشکان برای جلوگیری از رقیق شدن خون از رقیق کننده ها استفاده می کنند.
- از خطرات دیگری که ممکن است برای افراد به وجود بیاید واکنش های آلرژیک و حساسیت زا به داروهای بیهوشی و بی حسی است. ممکن است بدن بیماران به این داروها واکنش شدیدی نشان بدهد.
- بعد از عمل جراحی ارتوپدی ممکن است فرد درد شدیدی داشته باشد، این درد عادی است و در کوتاه مدت از بین خواهد رفت. اگر درد فرد شدید شد باید از مسکن ها استفاده کند.
- قرمزی و تورم از شایع ترین عوارضی است که ممکن است بعد از عمل برای فرد به وجود بیاید.
- از خطراتی که ممکن است جراحی ارتوپدی داشته باشد خوب پیش نرفتن عمل جراحی و ناموفق بودن آن است. در این مواقع جراحی باید تکرار شود.

کلام آخر
امروزه داشتن بدنی سالم و سیستم حرکتی نرمال از دغدغه های افراد است. افراد زیادی وجود دارند که به دلایل مادرزادی یا تصادف های شدید و سوانح مختلف در قسمت هایی از بدنشان اختلالات حرکتی به وجود آمده است. این افراد ممکن است در زندگی روزمره خود مشکلات زیادی داشته باشند و از زندگی عادی برخوردار نباشند و مورد تمسخر واقع شوند. این افراد لازم است به دکتر ارتوپد برای درمان بیماری های خود مراجعه کنند. افراد قبل از مراجعه به ارتوپد بهتر است تحقیق کنند و برای عمل به بهترین بیمارستان دولتی در تبریز مراجعه کنند.
در این مقاله تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا 10 تا از بهترین دکتر ارتوپد در تبریز را به شما معرفی کنیم. از این که ما را در این مقاله همراهی کرده اید بسیار متشکریم. در صورت داشتن هرگونه انتقاد یا پیشنهادی آن را با سایت پزشکا در میان بگذارید.