جراحی زیباییزیباییسلامتی

هزینه برداشتن خال【سال 1403】❤️

در این مقاله قصد داریم درباره هزینه برداشتن خال صحبت کنیم. سایت پزشکا همواره در تلاش است، بهترین مطالب را در اختیار شما قرار دهد. خال به نقطه ی رنگی بر روی پوست صورت یا بدن می گویند. در بعضی از مواقع، موقعیت و نوع خال به حالتی است که باید هر چه زود تر توسط روش های مختلف، از بین برود. برای آگاهی از انواع و نوع خال ها، همچنین هزینه برداشتن خال که به روش های مختلفی انجام می شود، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

هزینه برداشتن خال در تهران

خال نیز به عنوان یکی از خدمات زیبایی محسوب می شود که هزینه آن به عوامل مختلفی از جمله روش برداشت آن و نوع خال و… بستگی دارد. در تهران کلینیک های زیادی برای برداشت خال وجود دارد که هر یک از آن ها هزینه های متغیری را پیشنهاد می دهند. برای اطلاع از هزینه برداشتن خال و این که چه روشی برای شما مناسب است، بهتر است به بهترین مرکز برداشتن خال مراجعه کنید.

اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که قصد برداشتن خال های خود را دارید و ظاهر برایتان بسیار مهم است، این طبیعی است ، هنگامی که در آینه به ظاهر خود نگاه می کنند؛ شاید دیدن خال های صورتشان برایشان خوشایند نباشد. خال یکی از عواملی است که می تواند در زیبایی ظاهر افراد تاثیر گذار باشد.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا از روش های از بین بردن این ضایعات در صورت و  پوست بدن اطلاع پیدا کنید.

خال چیست؟

خال ها، دارای سلول هایی که دارای رنگدانه می باشند که بر روی پوست به شکل نقاط تیره و کوچک، به وجود می آیند. به طور معمولی خال ها بر روی پوست در نقاط مختلف از جمله صورت، دست و پا ها به وجود می آید. ولی ممکن است در قسمت های دیگر از بدن نیز رشد کنند. با این که اکثر خال ها مشکلی به وجود نمی آورند، اما در برخی موارد ممکن است دردسر ساز شود و نیاز به انجام جراحی باشد.

از آن جایی که خال های غیر طبیعی به احتمال زیاد سرطانی و کشنده می باشند، که به نام ملانوما معروف می باشند. اگر خال های شما نیز در شکل، اندازه و رنگ آن ها تغییراتی دیده می شود، باید تحت نظر قرار بگیرند. در برخی از موارد امکان دارد که پزشک شما از بافت خال شما نمونه ای برای بررسی و آزمایش بگیرد، اگر در این آزمایشات موارد مشکوکی مشاهده شود، باید برای از بین بردن آن اقدام کنید. در حالت کلی روش های مختلفی برای از بین بردن خال ها وجود دارد که هر کدام از آن ها دارای هزینه های متفاوتی می باشد.

خال چیست؟

انواع خال

روش های مختلفی برای برداشتن خال وجود دارد که برای این که بدانیم چه روشی برای ما مناسب است، باید نوع خال را تشخیص دهیم و بعد اقدام به برداشتن خال بکنیم.

خال معمولی

اولین نوع خال، خال معمولی می باشد که در بدن خیلی از افراد ممکن است وجود داشته باشد. در ناحیه های مختلف و بیشتر در قسمت هایی که  در تماس مستقیم با نور آفتاب می باشد، دیده می شود. بعضی از این نوع خال ها مادر زادی می باشد و در بعضی از افراد تا سن 40 سالگی خود به خود این خال ها از بین می روند.

یکی از علت های شکل گیری این نوع خال ها، تجمع بعضی از رنگدانه های پوست در یک نقطه می باشد. به همین دلیل خال معمولی، اغلب به رنگ قرمز یا قهوه ای دیده می شود. همچنین می توان گفت: علاوه بر ظاهر، ضخامت خال ها کم تر از 5 میلی متر می باشد و به دایره یا بیضی با لبه های مشخص، شباهت دارد.

خال گوشتی

این نوع خال ها معمولا از نظر ظاهری شکل بهم ریخته ای دارند که به صورت رنگ های مختلف و دارای چندین رنگ می باشند.

خال گوشتی قرمز

برخی از مواقع خال های روی صورت می تواند به علت ژنتیک وجود داشته باشد. اما بهتر است بدانید که اگر این خال ها ژنتیکی نباشد، می تواند شرایط های مختلفی را در پوست فرد به وجود آورد. یک نوع بیماری نیز وجود دارد که ناشی از اختلالات هورمونی رخ می دهد که در آن صورت خال های گوشتی قرمز در صورت و بدن فرد شکل می گیرد.

خال سرطانی یا ملانوما

خال ملانوما از وخیم ترین نوع خال ها می باشد که از حالت طبیعی و نرمال خود دور بوده و به یک خال سرطانی تبدیل می شود. احتمال شکل گیری این نوع خال به شدت کم است و اغلب در افرادی که بیش از 50 خال در بدن خود دارند، دیده می شود.

برای تشخیص این نوع خال ها، باید آزمایش های مخصوصی انجام داد که توسط پزشک متخصص تجویز می شود. به همین دلیل بعضی از نشانه های ظاهری در این نوع خال به عنوان مثال می توان گفت:

  • ترشح
  • خارش
  • تغییر رنگ خال
  • تغییر ظاهر خال
  • اندازه خال ها

خال دیسپلاستیک

این نوع خال، بر عکس بقیه نوع خال ها، ظاهرش شبیه به خال های نرمال و معمولی نمی باشد. ممکن است که این نوع خال ها، به خال های سرطانی تبدیل شود. ولی در بیشتر مواقع این مشکلات رخ نمی دهد. بیشتر افراد تعداد 5 تا 10 عدد خال در قسمت های مختلف بدن خود دارند. ولی با توجه به بررسی هایی که صورت گرفته است، احتمال سرطانی شدن خال ها، در کسانی که 5 عدد خال از این مدل در بدن آن ها دیده می شود، 10 برابر افزایش می یابد.

از نظر ظاهری، این نوع خال ضخامت بیشتری به اندازه 5 میلی متر دارد و لبه های آن به صورت منظم قرار نگرفته است. این خال ها به رنگ صورتی و قهوه ای دیده می شود. این خال معمولا در قسمت هایی از بدن که با تماس مستقیم با آفتاب می باشد، شکل می گیرد.

روش های از بین بردن خال

بعد از آن که نوع خال تشخیص داده شد خال باید توسط بهترین دکتر پوست از بین برود. با توجه به نوع خال، جایی که خال رشد کرده است و مقدار آن، با روش های مختلفی می توان اقدام به از بین بردن خال های سطحی یا گوشتی در نقاط مختلف صورت و بدن کرد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

سوزاندن خال

سوزاندن خال، یکی از روش های از بین بردن خال های صورت بوده که در سال های گذشته به علت کمبود روش های مدرن، از آن استفاده می کردند. در این روش، دستگاه با گرمایی که تولید می کند، خال را از صورت یا بدن فرد، از بین می برد. ولی با توجه به این که این روش کمی تهاجمی می باشد، ممکن است بعد از بین بردن خال، جای زخم در آن نقطه بماند و ظاهر خوشایندی را ایجاد نکند.

برداشتن خال با لیزر

از زمانی که لیزر به وجود آمد تا الان، روش های درمان تغییرات زیادی کرده است. با استفاده از لیزر، که روز به روز در حال پیشرفت می باشد و فقط برای خال ها استفاده نمی شود بلکه روش های زیبایی و درمانی زیادی را با لیزر انجام می دهند. در این روش نیز مانند روش قبلی با گرمایی که دستگاه لیزر تولید می کند، خال را نابود می کنند.

جراحی خال گوشتی

استفاده از روش های خطرناک مثل جراحی، مناسب زمانی است که خال، گوشتی یا سرطانی باشد. در این روش ها با بریدن و تراش دادن خال از روی پوست، می توانند خال را بر دارند. در حالت کلی این روش عوارض های خود را دارد و با بی حسی های موضعی انجام می شود. این که از کدام روش برای از بین بردن خال استفاده شود، به نظر پزشک متخصص شما بستگی دارد. برای انجام این جراحی، امکان بستری شدن در مراکز و بیمارستان ها وجود ندارد و به صورت سرپایی در مطب و کلینیک های زیبایی و پوست صورت می گیرد.

سرما درمانی

یکی از روش های جدید برای از بین بردن خال سرما درمانی یا کرایوتراپی است. در این روش در قسمت مورد نظر بی حسی می زنند و بعد با استفاده از یکی تیغ، خال را از پوست جدا می کنند و با سرعت بسیار زیاد برای مدت زمان کمتر از 30 ثانیه، مراحل یخ زدگی شروع می شود. با استفاده از این روش معمولا برای خال های کوچک و با عمق کم انجام می شود.

رادیفرکانسی

این روش یکی از روش های برداشت خال محسوب می شود که اغلب برای خال های کوچک و سطحی توصیه می شود. در این روش امواج رادیویی با قدرت زیاد، اقدام به سوزاندن و از بین بردن خال ها می کنند. یکی از مهم ترین مسائل در این زمینه که بعد از انجام رادیفرکانسی صورت می گیرد، این است که باید تا چندین روز از پانسمان در آن محل استفاده کرد. چون که بافت خال از رنگدانه های آن جدا نخواهد شد. به همین دلیل اگر پانسمان برایتان دشوار است، برای خال های سطحی و بسیار کوچک به سراغ این روش بروید.

درمان های خانگی

روش های سنتی و خانگی زیادی از زمان های گذشته به جا مانده است ولی برای از بین بردن خال بهتر است به متخصص مراجعه کنید. با استفاده از این روش های خانگی ممکن است نه تنها خال از بین نرود بلکه تعداد و اندازه آن ها افزایش پیدا کند. همچنین برای از بین بردن خال های گوشتی نمی توان از روش خانگی کمک گرفت. امروزه با پیشرفت علم پزشکی و وجود روش های نوین، بهتر است از روش های قدیمی پرهیز کنید. چون ممکن است بیشتر به پوست خود آسیب برسانید.

روش های از بین بردن خال

هزینه برداشتن خال با لیزر چقدر است؟

هزینه این روش بر اساس تعداد و نوع خال متغیر می باشد. اغلب کسانی که بعد از یک جلسه لیزر نتیجه مطلوب را گرفته اند نیاز به جلسات دیگر برای درمان نخواهند داشت. به همین دلیل با توجه به شرایط پوست و ناحیه لیزر شده، برای جلسات بعدی تصمیم گرفته خواهد شد. برخی مواقع برای انجام لیزر نیاز به دقت زیادی می باشد. چون فردی که اقدام به برداشتن خال می کند، علاقه ای به باقی ماندن اثرات خال را ندارد. به همین دلیل بهتر است قبل از مراجعه به مراکز لیزر، از هزینه های حدودی آن اطلاع پیدا کنید.

ویژگی های خال گوشتی

خال ها به صورت های مادر زادی و اکتسابی وجود دارند. دلیل ایجاد آن ها نا معلوم است ولی سرطان زا نمی باشند. گاهی به صورت صاف و گاهی به صورت گوشتی رشد می کنند. حتی می تواند بخشی از پوست افراد که رنگدانه های ملانین تجمع یافته، به وجود بیاید.

در نوع مادر زادی، بعد از تولد نوزاد ممکن است در قسمت هایی از بدن دارای خال باشد. بعضی از این خال ها به قطر بزرگتر از 20 سانتی متر می رسد که احتمال دارد این موارد سرطانی باشد. خال های دیگر مادر زادی به مرور زمان کوچک می شوند.

بیشتر خال ها به ویژه خال گوشتی از نوع اکتسابی می باشد که در کودکی یا نوجوانی ایجاد می شود، ولی بعد از 40 سالگی، خال های دیگری رشد نخواهد کرد. اگر خال ها خوش خیم باشند و اغلب در قسمت هایی که رشد می کند با نور آفتاب برخورد داشته باشد، ممکن است وضعیت خال وخیم شود. خال های گوشتی چون ظاهر زیبایی ندارند، بهتر است که با روش های امروزی برداشته شوند.

هزینه برداشتن خال گوشتی بر اساس قیمت و وسایلی که مورد استفاده قرار می گیرد، تعیین می شود و با توجه به آن که این موارد همیشه در حال تغییر است، هزینه برداشتن خال گوشتی نیز متغیر بوده و هزینه ثابتی ندارد.

علائم خال های معمولی

  • لبه های متقارن دارند.
  • بیشتر دارای برآمدگی می باشد.
  • اندازه هایشان تغییر نکرده و ثابت است.
  • حاشیه های تعیین شده ای دارند. مثلا حاشیه این خال ها محو نمی باشد.
  • علائم دار نیستند؛ یعنی خونریزی نمی کنند و خارش ندارند.
  • کوچک تر از 1 سانتی متر می باشند.
  • رنگ یکدستی دارند یعنی همه جای آن یک رنگ می باشد. البته خال ها می تواند رنگ های مختلفی داشته باشند.

کدام خال ها را باید جراحی کرد؟

  • بیش از 100 عدد خال وجود داشته باشد.
  • ظاهر نامناسب خال مانند نامتقارن بودن با رنگ خال ها یکنواخت نمی باشد.
  • اگر رشد و اندازه خال ها با افزایش سن ادامه داشت، شکل ظاهری آن تغییر کند یا تیره شود.
  • خالی که اندازه آن بیشتر از یک سانتی متر باشد.
  • خال هایی که در معرض تحریک باشند؛ مانند قسمت های ریش که شیو می شوند.

خال هایی که در نواحی تحریک کننده، هستند بهتر است از بین بروند. بهترین درمان برای آن ها و توسط بهترین مرکز برداشتن خال در تهران انجام شود . برای انجام جراحی به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • در هنگام جراحی باید خال و حاشیه های آن برداشته شود، چون در برخی از خال های سرطانی حدود 4 میلی متر از پوست سالم اطراف باید برداشته شود وگرنه مجدد ایجاد می شود.
  • اگر قصد دارید خال را برای پاتولوژی بفرستید نباید آن را لیزر کنید. بعد از لیزر نمی توانید نوع خال را بشناسید.
  • در گردن و سینه، جای زخم باقی خواهد ماند. به همین دلیل اگر این خال ها را به دلیل زیبایی بر می دارید، بهتر است انجام ندهید چون جای زخم بدتر از خود خال باقی خواهد ماند.
  • هزینه برداشتن خال با لیزر بسیار بیشتر از هزینه آن با جراحی است به همین دلیل لیزر باید در چندین جلسه انجام شود تا خال، کاملا رفع شود. ولی در روش های دیگر با یک بار جراحی خال از بین می رود.
  • لیزر و کوتر، نوع بافت را تغییر می دهد و برای خال های مشکوک مناست نمی باشد به همین دلیل برداشتن خال با لیزر در قسمت هایی که مشکوک می باشد کار درستی نیست. لیزر صرفا برای زیبایی است و موجب از بین رفتن بافت ها شده و در نتیجه در آزمایشات پاتولوژی قابل تشخیص نمی باشد.

کدام خال ها را باید جراحی کرد؟

برداشتن خال با لیزر چگونه انجام می شود؟

در این روش باید به دو نکته توجه کرد:

  • برداشتن خال با لیزر به چندین جلسه نیاز دارد و با یک بار نمی توان آن را از بین برد.
  • از آن جایی که لیزر بافت را از بین می برد. نمی توان خال را بعد از لیزر برای بافت شناسی برد.

اگر خال های مشکوک زود تشخیص داده نشوند ممکن است که به خال های سرطانی منجر شوند. به همین دلیل برای برداشتن خال های گوشتی جراحی سرپایی مناسب تر می باشد. در خال هایی که علائم های سرطان وجود نداشته باشد در صورت نیاز به پاتولوژی فرستاده می شوند. در برخی از خال ها بهتر است که با بررسی و آزمایشات بافت آن ها تشخیص داده شود. اگر بر روی این نوع خال ها لیزر انجام شود، نمی توان از آن آزمایش گرفت.

بهتر است در مراحل اول اقدام به جراحی کنید. این جراحی ها به صورت سرپایی و در بهترین کلینیک زیبایی انجام می شود. هزینه برداشتن خال با لیزر نسبت به جراحی، بیشتر می باشد.

تعرفه برداشتن خال

یکی از مهم ترین پرسش هایی که برای مراجعه کنندگانی که قصد دارند خال خود را بردارند، به وجود می آید؛ این است که هزینه برداشتن خال چقدر می باشد؟ در حالت کلی همه خدمات زیبایی و درمانی دارای تعرفه هایی هستند، ولی با این حال، هزینه مشخصی برای این خدمات وجود ندارد و این عوامل به روش برداشتن خال و پزشک شما بستگی خواهد داشت.

به همین دلیل پیشنهاد می شود که به نزد متخصص مورد نظر رفته و با معاینه و مشورت با پزشک، درباره هزینه های آن و برداشتن خال اطلاعاتی را به دست بیاورید. معمولا در این جلسات، کلینیک هزینه تقریبی خدمات را به شما ارائه می دهد. پیشنهاد می شود برای مراجعه به این مراکز به بهترین کلینیک های زیبایی در تهران نیز سری بزنید. چون پزشکان مجربی در این مراکز مشغول به فعالیت می باشند.

کلام آخر

از شما سپاس گذاریم که ما را در این مقاله همراهی کردید. روش های مختلفی برای برداشتن خال وجود دارد. این که کدام روش بهتر است به نوع و و محل قرار گیری خال ها بستگی دارد که هر کدام از این روش ها هزینه های مختلفی دارد. برداشتن خال، در سلامت و ظاهر افراد تاثیر می گذارد، به همین دلیل بهتر است هزینه های آن را در اولویت های بعدی خود قرار دهید. سایت پزشکا همواره در تلاش است بهترین مطالب را برای شما عزیزان ارائه دهد. امیدوارم این مطالب برای شما مفید بوده باشد.

3.8/5 - (18 امتیاز)

زهرا اصغری

سلام زهرا اصغری هستم و 5 ساله کار محتوا نویسی انجام میدم. علاقه زیادی به تولید محتوای تو حوزه های سلامت و پزشکی دارم. امیدوارم هستم بتونم مطالب مفیدی برای شما ازائه بدم و تو زمینه های سلامتی پزشکی و زیبایی کمکتون کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 12 =

دکمه بازگشت به بالا