هزینه برداشتن خال؛ چه فاکتورهایی تاثیرگذارند؟✅【سال1403】⚡️
برخی از افراد به دلیل ظاهر ناخوشایند خالهایشان تصمیم به برداشتن آن میگیرند به خصوص اگر خال در ناحیه حساسی مانند گردن یا صورت باشد. در سال 1403، قیمت برداشتن خال به عوامل گوناگونی همچون اندازه و نوع خال، موقعیت خال، لیزر، روش مورد استفاده همچون جراحی یا رادیو فرکانسی و موقعیت مکانی کلینیک یا متخصص وابسته است و افرادی که خواستار انجام آن هستند، باید آگاهی کاملی از انجام این کار داشته باشند تا از رخ دادن عوارض احتمالی جلوگیری کنند. در ادامه شما را با انواع هزینه برداشتن خال آشنا میکنیم. پس با ما همراه باشید.
هزینه برداشتن خال معمولی در سال 1403 چقدر است؟
هزینه برداشتن خال معمولی یا خال صورت در سال 1403 با توجه به نوع خال و روش درمانی منتخب متفاوت میباشد. خالهای کوچک و سطحی که احتیاجی به جراحی ندارند، به طور معمول با استفاده از روش لیزر رفع میشوند و هزینه انجام این تکنیک در کلینیکهای سرشناس بین 500 هزار الی 2 میلیون تومان متغیر است. اگر خال بزرگ و یا نیازمند جراحی باشد، هزینه افزایش یافته و میتواند به قیمت 2 تا 5 میلیون تومان برسد. درواقع موقعیت خال روی صورت، شهرت، مهارت متخصص و تجهیزات مورد استفاده نیز بر هزینه نهایی تأثیر زیادی دارند.
به علاوه، قیمتهای برداشت خال در شهرهای گوناگون و کلینیکهای متعدد متفاوت است.ممکن است با دیدن قیمتهای بالا برای برداشتن خال صورت تعجب کنید. اما همانطور که گفته شد هر کلینیک و پزشکی با توجه به سایز خال، موقعیت مکانی و تخصص قیمت متفاوتی ارائه میدهد. شما عزیزان میتوانید با انتخاب بهترین مرکز برداشتن خال در تهران به راحتی از شر خالهای ناخوشایند و برجستگی آنها خلاص شوید.
امضای نویسنده: افرادی که به دنبال برداشت خال بوده و از طرفی نگران جنبههای پزشکی هستند میتوانند با مراجعه به یک متخصص کاربلد معاینه شده و در صورت نداشتن تغییر رنگ و اندازه خال به راحتی آن را از روی سطح پوست خود حذف کنند. همچنین شما عزیزان میتوانید با مقایسه قیمتهای مختلف به کلینیکی مراجعه کنید که هزینه برداشتن خال برای شما به صرفه بوده و از تجهیزات و دستگاههای مدرن استفاده نماید.
هزینه انواع روش های برداشتن خال
بسیاری از مردم دارای خالهای متعددی بر روی پوست خود بوده که بی ضرر و طبیعی هستند. اکثر خالها دارای رنگ قهوهای و سیاه بوده و ظاهر آنها معمولاً برجسته و یا صاف است. افرادی که رنگ پوست تیرهای دارند در مقایسه با افراد با پوست روشن خالهای تیره رنگی دارند. اگر از ظاهر خال خود راضی نیستید میتوانید به کلینیکهای معتبری مراجعه نموده که علاوه بر تخصص کافی دارای هزینه مناسبی هستند.
برای برداشت خال روشهای متعددی همچون لیزر، رادیو فرکانسی، جراحی، کرایوتراپی، الکترو کوتر و غیره وجود دارند. اگر شما عزیزان دارای خالهای کوچک هستید میتوانید از لیزر جهت حذف آنها استفاده کنید که هزینه آن از 500 تا 2 میلیون تومان متغیر است. در صورتی که خال شما عمیق و بزرگ باشد نیازمند جراحی هستید و قیمت آن میتواند از 2 الی 5 میلیون تومان باشد.
از دیگر روشها میتوان به روش رادیو فرکانسی اشاره کرد که این روش به علت دقت بالا و آسیب کم مشهور بوده و قیمتی بین 1 تا 3 میلیون تومان دارد. از جمله یکی دیگر از روشهای مؤثر جهت حذف خال، کرایوتراپی است که در آن خال فریز شده و هزینه آن معمولاً بین 800 تا 2 میلیون تومان است. همچنین شما عزیزان میتوانید از الکترو کوتر جهت سوزاندن خال خود با جریان الکتریکی استفاده کنید که قیمت آن حدوداً 700 تا 1 میلیون تومان است. البته تمامی قیمتهایی که به آن اشاره شد حدودی و تقریبی بوده و به کلینیک و تخصص پزشک بستگی دارد.
The term mole is very widely used and includes very easy to remove skin tags as well as soft naevuses and other skin lesions. Commonly, moles are darker than the surrounding skin Classically, Moles are small patches on the skin, which can be flat or raised, that form due to collections of cells called melanocytes. Melanocytes produce the colour (pigment) in your skin. The scientific name for moles is melanocytic naevi.
اصطلاح خال بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و شامل برداشتن تگ های پوستی بسیار آسان و همچنین تهوع نرم و سایر ضایعات پوستی می شود. معمولاً خالها تیرهتر از پوست اطراف هستند. به طور کلاسیک، خالها لکههای کوچکی روی پوست هستند که میتوانند صاف یا برجسته باشند که به دلیل مجموعهای از سلولها به نام ملانوسیت تشکیل میشوند. ملانوسیت ها رنگ (رنگدانه) را در پوست شما تولید می کنند. نام علمی خال ها نایوی ملانوسیتی است.
نقل قول از سایت: minorsurgery.co.uk
هزینه برداشتن خال با لیزر
لیزر خال یک روش غیر تهاجمی بوده که نور آن سبب تجزیه و تخریب بافت خال میشود. این روش معمولاً به کسانی پیشنهاد میشود که دارای خالهای کوچک، خوشخیم و سطحی هستند. لیزر بدون آسیب به پوست اطراف، رنگدانه موجود در خال را هدف قرار میدهد. لیزر خال نیازمند 1 الی 3 جلسه بوده و دارای مزایی همچون دوران بهبودی سریع، بدون عوارض جدی، عدم ایجاد زخم بزرگ، مناسب برای خال سطحی و بدون نیاز به جراحی است.
به طور میانگین هزینه برداشتن خال معمولی با لیزر بین 500 تا 2 میلیون تومان است که با توجه به شرایط خال این هزینه متغیر است. در این روش ناحیه مورد نظر تمیز و بی حس شده تا سبب ایجاد درد نشود. در نهایت دستگاه لیزر نور متمرکزی را به ناحیه موردنظر میتاباند.
هزینه برداشتن خال با جراحی
اگر شما جزو افرادی هستید که از داشتن خال بزرگ، عمیق و برجسته رنج میبرید میتوانید با استفاده از جراحی از شر آن خلاص شوید. در این روش بهترین مرکز برداشتن خال شما را به علت بدخیمی و یا سرطان خال معاینه کرده و جراحی را آغاز میکند. همان طور که مشخص است جراحی خال یک روش تهاجمی بوده و خال از روی سطح پوست بریده میشود.
در خصوص هزینه آن باید گفت که به عواملی همچون اندازه خال، عمق آن و پیچیدگی جراحی وابسته است. اما به طور معمول هزینه آن میتواند از 2 الی 5 میلیون تومان متغیر باشد. جراحی خال یکی از مؤثرترین روشها برای خالهای بزرگ است؛ اما دوران بهبودی آن طولانی میباشد.
عوامل موثر بر هزینه برداشتن خال
عوامل گوناگونی وجود دارد که هرکدام از آن ها تاثیر بسزایی در قیمت برداشتن خال دارند. از جمله این عوامل:
- اندازه خال: عمق و اندازه خال به دلیل پیچیدگی و سختی انجام آن هزینه بالایی دارد.
- موقعیت خال: خالهایی که در ناحیه حساسی همچون لب و چشم باشند هزینه بالاتری به علت پیچیدگی دارند.
- تخصص و تجربه پزشک: پزشکانی که دارای تخصص، تجربه و مهارت کافی هستند هزینه بالاتری را دریافت میکنند.
- موقعیت مکانی کلینیک: هزینه کلینیکهایی که در شهرهای بزرگ مانند تهران هستند به نسبت دیگر کلینیک ها بالاتر است.
- تجهیزات و فناوری مورد استفاده: هرچقدر تجهیزات و دستگاهها پیشرفته و مدرنتر باشند هزینه ارائه خدمات نیز بالا میرود.
- روش مورد استفاده: تمامی روشها و انجام آن توسط متخصص دارای هزینه متفاوتی است. بهعنوانمثال هزینه جراحی بالاتر از هزینه لیزر است.
- آزمایشات: در صورت تشخیص پزشک اگر خال نیاز به آزمایشاتی همچون پاتولوژی جهت بررسی سرطان باشد، هزینه افزایش مییابد.
تاثیر نوع خال گوشتی یا سطحی بر هزینه برداشتن خال
برداشتن خال چه گوشتی و چه سطحی تأثیر قابل توجهی در هزینه دارد. خالهایی که سطحی هستند به راحتی با استفاده از روش لیزر و متمرکز نمودن نور آن حذف میشوند. اما خالهای گوشتی، عمیقتر بوده و ممکن است جهت تشخیص سرطان احتیاج به آزمایش پاتولوژی دارند. این نوع خالها به دلیل پیچیدگی نیازمند جراحی بوده و پس از انجام جراحی باید مراقبت بالایی جهت بهبودی هر چه سریعتر آن صورت گیرد. در نتیجه هزینه آن بالاتر میرود؛ بنابراین نوع خال تأثیر بسیار زیادی بر هزینه برداشتن خال داشته و شما عزیزان باید در انتخاب متخصصی که دارای تجربه و مهارت کافی باشد تصمیم هوشمندانهای بگیرید.
در جدول زیر هزینه برداشتن خال در سال 1403 برای شما عزیزان گردآوری شده است:
برداشتن خال با روش مختلف | قیمت (تقریبی) |
برداشتن خال با پلاسما | 431,250 تومان |
برداشتن خال با روش جراحی | 3,000,000 تومان |
برداشتن خال با دستگاه کوتر | 600,000 تومان |
برداشتن خال با دستگاه پلکسر | 80,000 تومان |
برداشتن خال با دستگاه RF | 3,000,000 تومان |
تاثیر محل قرارگیری خال صورت یا بدن بر هزینه برداشتن خال
همانطور که گفته شد علاوه بر نوع خال، محل قرارگیری آن نیز بر هزینه برداشتن خال معمولی تأثیر بسزایی دارد. در حقیقت خالهایی که در نواحی حساس بدن همچون ناحیه تناسلی، گردن، صورت و غیره قرار دارند نیازمند دقت، مهارت و احتیاط کافی میباشند. همین حساسیت کار سبب پیچیدگی و در نتیجه بالا رفتن هزینه میشود. به علاوه ممکن است داشتن خال در برخی نواحی بدن نیازمند درمان و یا تکنیکهای خاص باشد که سبب افزایش هزینه میشود. مثلاً برداشتن خال از روی صورت در مقایسه با برداشتن خال از روی بازو و دست هزینه بالاتری دارد. همچنین عوارض احتمالی یا ترمیم دوباره دارای هزینه هستند. محل قرارگیری خال نیز بر هزینه تأثیر دارد؛ بنابراین به شما عزیزان پیشنهاد میشود پیش از انجام آن حتماً از یک متخصص کاربلد مشورت بگیرید.
تاثیر روش برداشتن خال پلاسما، جراحی یا لیزر بر هزینه
علاوه بر نوع خال و محل قرارگیری آن، استفاده از روشهای مختلف نیز تأثیر زیادی بر هزینه دارد. درواقع هرکدام از این روشها ویژگیهای خاص خود را داشته و برای هر نوع خال متفاوت است. لیزر به دلیل غیرتهاجمی و سریع بودن بسیار برای خالهای سطحی مناسب است در حالی که برای خالهای بزرگتر و عمیقتر از جراحی استفاده میکنند. پلاسما یک روش دیگر جهت حذف و تجزیه خال بوده که قیمت آن بین 1 تا 3 میلیون تومان میباشد. هرکدام از این 3 روش ذکر شده با توجه به دوران بهبودی، دقت و عوارض احتمالی متفاوت بوده و انتخاب هر یک از آنها بسته به تشخیص متخصص میتواند سبب صرفه جویی در هزینه شما شود.
کلام آخر
بیشتر روشهای برداشت خال به صورت سرپایی انجام میشود؛ اما هزینه هر پزشک و کلینیک نسبت به دیگر کلینیکها متفاوت است. تشخیص این که از چه روشی جهت برداشت خال استفاده شود توسط متخصص صورت میگیرد. ممکن است پزشک با معاینه کردن شما تشخیص دهد که نیازمند انجام برخی آزمایشها جهت وجود یا عدم وجود سرطان هستید. شما عزیزان میتوانید با تحقیق بسیار پزشکی را انتخاب کنید که علاوه بر تبحر دارای قیمتهای مناسب باشد.
از شما کمال قدردانی را داریم که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید. سایت پزشکا سعی بر این داشته تا شما عزیزان را با هزینه برداشتن خال و این که چه فاکتورهایی تاثیرگذارند؟ آشنا نماید. در صورت وجود هرگونه سوال در این زمینه و یا پیشنهاد می توانید از طریق دیدگاهها با ما در ارتباط باشید.