پزشکان

بهترین جراح تومور مغزی در ایران【سال1402】❤️ + لیست 10 تایی

ما امروز قصد داریم شما را با بهترین جراح تومور مغزی در ایران آشنا کنیم. تومور مغزی رشد غیر طبیعی توده ای در مغز می باشد. زمانی که توده در مغز افراد رشد غیر طبیعی داشته باشد تومور مغزی رخ می دهد. تومور مغزی دارای انواع مختلفی است که برخی خوش خیم می باشند و برخی از تومورهای مغزی، سرطانی و بدخیم هستند. در ادامه مقاله علائم تومور مغزی را به طور کامل برای شما بیان کرده‌ایم که به آن می پردازیم. ما در این مقاله، لیستی از بهترین جراح تومور مغزی در ایران را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم، پس تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.

تومور مغزی چیست؟

مجموعه سلول های غیر طبیعی در مغز، تومور مغزی نام دارند. هرگونه رشد در فضای محدودی مانند جمجمه که مغز افراد را در بر گرفته و بسیار محکم است سبب ایجاد مشکلاتی می شود. تومورهای مغزی دو دسته هستند سرطانی یا غیر سرطانی یعنی بدخیم و یا خوش خیم می باشند. وقتی تومورهای بد خیم و خوش خیم رشد می کنند سبب فشار داخل جمجمه می شوند و این مشکل سبب آسیب رساندن به مغز می شود و زندگی فرد را تهدید می کند. میزان رشد و همچنین محل قرار گیری تومور مغزی تعیین می کند که چگونه بر عملکرد سیستم عصبی شما تاثیر می گذارد.

تومور مغزی اولیه از مغز افراد نشات می گیرد و بیشتر تومورهای مغزی اولیه در دسته تومورهای خوش خیم قرار می گیرند. تومور مغزی ثانویه به عنوان تومور مغزی متاستاتیک شناخته می شود. این تومور زمانی رخ می‌دهد که سلول‌های سرطانی از اندام دیگری مثل ریه یا پستان به مغز افراد گسترش می یابد.

تومور مغزی چیست؟

ویژگی های بهترین جراح تومور مغزی در ایران

در این قسمت از مقاله قصد داریم شما را با ویژگی های بهترین جراح مغز و اعصاب در ایران آشنا کنیم. برخی از ویژگی های بهترین جراح تومور مغزی در ایران عبارتند از:

  • اولین و مهم ترین ویژگی بهترین جراح تومور مغزی در ایران مدرک و تخصص ایشان می باشد. شما باید به جراحی مراجعه نمایید که دارای مدرک در زمینه فعالیت خود باشد. قبل از مراجعه به جراح باید اطمینان حاصل کنید که ایشان دارای مدرک در خصوص بیماری شما می باشد.
  • از دیگر ویژگی‌های بسیار مهم بهترین جراح تجربه، سابقه کاری و همچنین مهارت ایشان می باشد. اگر جراح شما دارای تجربه و سابقه کاری و همچنین مهارت بسیاری باشد شما بهتر مورد درمان قرار می گیرید و از نگرانی های شما بسیار کاسته می شود.
  • بهترین جراح کسی است که در مرکزی مشغول فعالیت می باشد که آن مرکز دارای تجهیزات و دستگاه های مناسب برای درمان بیماران می باشد. پس شما باید به مرکزی مراجعه نمایید که کاملا معتبر باشد و همچنین دارای تجهیزات مناسب برای درمان شما باشد.
  • بهترین دکتر تومور مغزی باید سلامت بیماران خود را اولویت قرار دهد و قبل از هر چیزی به فکر سلامت بیمار باشد. پس به جراحی مراجعه نمایید که اولویت قرار دادن سلامت بیمار یکی از ویژگی‌های ایشان باشد.
  • بهترین جراح تومور مغزی در ایران کسی است که سعی می کند اقدامات لازم قبل و بعد از جراحی را برای بیمار به طور کامل توضیح دهد و همچنین تمامی نکات لازم را برای بیمار بیان می کند.
  • از دیگر ویژگی های بهترین جراح تومور مغزی ایجاد اعتماد در بیمار و رفع نگرانی های وی می باشد. یک پزشک خوب همواره سعی می کند نگرانی های بیمار خود را رفع کند و آن را کاهش دهد.
  • همچنین بهترین پزشک سعی می کند علم خود را در زمینه درمان های تومور مغزی به روز کند و روش های جدید جراحی مغز را فرا گیرد و بتواند به موقع تومور را تشخیص دهد و آن را درمان کند.

10 تا از بهترین جراح تومور مغزی در ایران را بشناسید!

دکتر رضا جاودانی

دکتر رضا جاودانی

دکتر رضا جاودانی جراح مغز، نخاع و ستون فقرات بورد تخصصی جراحی مغز و اعصاب عضو انجمن نورو اسپاین عضو انجمن جراحان ستون فقرات. جراحی تومورهای مغز و نخاع جراحی دیسک کمر و گردن جراحی بدشکلی های ستون فقرات جراحی های اعصاب محیطی جراحی خونریزی های مغزی جراحی شکستگی های…

خدمات:

  • تنگی کانال نخاع
  • آسیب ستون فقرات
  • جراحی انحراف ستون فقرات
  • تومور نخاع
  • تومور مغزی
  • جراحی دیسک کمر
  • جراحی دیسک گردن

آدرس: سعادت اباد خیابان فرحزادی روبریو اریکه ایرانیان کوچه عباسی اناری پلاک ۵۱ واحد ۱

شماره تماس:

09901554070

علائم تومور مغزی

تغییر در سردرد: یکی از علائم شایع که حدود 50 درصد از مبتلایان به تومور مغزی دچار آن می‌شوند بروز سردرد های مزمن می باشد. تومور به اعصاب و رگ های حساس فشار وارد می‌کند و این امر سبب سردرد افراد می شود. این مسئله سبب بروز سردرد های جدید و تغییر در الگوی سردرد های قدیمی می شود. یعنی سردرد مداوم دارید ولی مانند میگرن نیست، این سردرد با استفراغ یا علائم عصبی جدید همراه می باشد، زمانی که ورزش می کنید درد شما بیشتر می شود.

تشنج: تومورهای مغزی روی سلول های عصبی مغز فشار وارد می کند و این امر سبب تداخل در سیگنال های الکتریکی می شود و فرد دچار تشنج می شود در برخی از مواقع تشنج جزء اولین علامت تومور مغزی می باشد و می تواند در هر مرحله اتفاق بیفتد. 50 درصد از افرادی که به تومور مغزی مبتلا شده اند حداقل یک بار این علائم را تجربه کرده‌اند. البته تشنج همواره از تومور مغزی ناشی نمی‌شود، بلکه دیگر عواملی مانند مشکلات عصبی، بیماری های مغزی و … نیز می‌توانند سبب ایجاد این علائم شوند.

تغییر شخصیت یا نوسانات خلقی: تومورهای مغزی می تواند بر شخصیت و رفتار افراد تاثیر بسیاری بر بگذارند. همچنین می‌تواند سبب نوسانات خلقی غیر قابل توضیح در رفتارهای افراد شود. مثلاً افرادی که در جمع راحت بودند ولی اکنون هر چیزی سبب ناراحتی آن ها می شود، فردی در گذشته فعال بوده ولی اکنون به فردی منفعل تبدیل شده و همچنین فردی برای یک لحظه خوشحال می باشد و یک لحظه بدون هیچ دلیلی شروع به پرخاشگری می کند.

از دست دادن حافظه و سردرگمی: مشکلات حافظه می تواند ناشی از تومور لوب فرانتال باشد، یعنی ممکن است افراد متوجه شوند که نمی توانند تمرکز کنند و به راحتی حواس آن ها پرت می شود، قادر به انجام چند کار نیستند و نمی توانند درست برنامه‌ریزی کنند درباره مسائل ساده بسیار گیج می شوند و همچنین دچار مشکل در حافظه کوتاه مدت خود شده‌اند. این علائم در هر مرحله ای از تومور مغزی امکان دارد اتفاق بیفتد.

خستگی مفرط: افرادی که بیشتر مواقع و یا همیشه خسته می باشند، احساس ضعف دارند و حس می کنند اندام های آن ها سنگین شده است، توانایی تمرکز خود را از دست داده‌اند و اغلب در وسط روز مشغول خوابیدن هستند، علائمی از خستگی مفرط می باشد. خستگی مفرط می تواند ناشی از بروز تومور سرطانی مغز باشد و خستگی مفرط می تواند یک عارضه جانبی در درمان سرطان نیز باشد.

افسردگی: از دیگر علائم شایع این افراد که مبتلا به تومور مغزی هستند افسردگی می باشد. افسردگی می تواند به این گونه باشد که افراد دچار احساس غم و اندوه طولانی و بیش از حد برای شرایطی که عادی به نظر می رسد باشند و یا کمبود انرژی، مشکل در خواب، بی خوابی و افکار مربوط به خود آزاری و یا خودکشی از علائم افسردگی می باشند.

حالت تهوع و استفراغ: افراد ممکن است در مراحل اولیه تشکیل تومور مغزی دچار تهوع و استفراغ شوند. شکل گرفتن تومور سبب به هم زدن تعادل هورمون ها می شود، البته افراد به دلایل مختلفی مانند آنفولانزا، بارداری و مسمومیت غذایی نیز ممکن است دچار حالت تهوع و استفراغ شود.

ضعف و بی حسی : زمانی که بدن افراد در حال مبارزه با تومور می باشد افراد دچار احساس ضعف می شوند. برخی از تومورهای مغزی سبب بی حسی و یا حس سوزن سوزن شدن در دست و پای افراد می شوند و این حالت در یک طرف بدن افراد اتفاق می افتد و نشان دهنده تشکیل تومور در قسمتی خاص از مغز می باشد البته ضعف و بی حسی از عوارض جانبی درمان سرطان نیز می تواند باشد.

علائم تومور مغزی

شایع ترین تومور های مغزی

مننژیوم

یکی از شایع ترین تومور های مغزی خوش خیم مننژیوم می باشد و در خانم ها بیشتر دیده می شود. این تومور مغزی از پرده های اطراف مغز منشاء می گیرد و کم کم رشد می کند و بزرگ می شود و از اطراف به مغز فشار می آورد و آن را به سمت دیگری هل می دهد.

گلیوم ها و گلیوبلاستوم

گلیوبلاستوم از شایع ترین تومور های مغزی می باشد و همچنین در دسته تومورهای مغزی بدخیم قرار می گیرد و بیشتر در آقایان قابل مشاهده است. تومور گلیوبلاستوم داخل بافت مغز تشکیل می شود و کم کم بزرگ می‌شود و به بافت های اطراف نفوذ می کند. این تومور در بالاترین درجه بدخیمی از تومور هایی می باشد که با نام کلی گلیوم خوانده می شوند و چندین نوع دارند.

آدنوم هیپوفیز

رشد غیر طبیعی قسمتی از این غده آدنوم هیپوفیز می باشد و خوش خیم محسوب می‌شود. غده آدنوم هیپوفیز در قاعده جمجمه در خط وسط قرا دارد و مهمترین عملکرد های غددی بدن را کنترل می کند.

شوانوم یا نورینوم

این تومور جزء تومورهای خوش خیم می باشد که از غلاف عصب های مغزی که از مغز جدا می شوند و از جمجمه خارج می شوند منشا می گیرند. شایع ترین فرم آن شوانوم عصب شنوایی است که سبب کاهش پیشرونده شنوایی می شود.

متاستاز مغزی

شایع ترین منشا متاستاز ها سرطان ریه، پروستات و روده بزرگ و همچنان پستان می باشد و بیش از یک توده همزمان در مغز مشاهده می شوند. توده های بزرگ تر بهتر است جراحی شوند و حتی اگر یک یا چند توده برداشته شوند باز هم نیاز است بعد از عمل، پرتو درمانی کل مغز صورت گیرد تا اگر متاستاز میکروسکوپی وجود داشته باشد که در mri دیده نشده آن ها هم درمان شود.

کلام آخر

مجموعه سلول های غیرطبیعی در مغز تومور مغزی نام دارند. تومور مغزی به دو دسته خوش خیم و بدخیم تقسیم می شوند. افراد برای درمان تومور مغزی باید سعی کنند به بهترین جراح مغز و اعصاب در ایران مراجعه نمایند. همچنین تومور مغزی دارای علائمی می باشد که از علائم آن می‌توان به تشنج، تغییر در سردرد، تغییر شخصیت یا نوسانات، خستگی مفرط و افسردگی، از دست دادن حافظه و سردرگمی و … اشاره کرد.

از شما بسیار سپاسگزاریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید. سایت پزشکا همواره سعی داشته شما را با بهترین جراح تومور مغزی در ایران آشنا کند، امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشند. در صورت داشتن هر گونه انتقاد و پیشنهاد می توانید وارد سایت شوید.

3/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 7 =

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا