عمومی

10 روش برای جلوگیری از پریود شدن در سفر【سال1403】⭐

در این مقاله قصد داریم 10 روش برای جلوگیری از پریود شدن در سفر به شما معرفی کنیم. برخی افراد ممکن است یک سفر یا ماموریت مهم داشته باشند و در زمان قاعدگیشان پیش بیاید. در این دوران فرد درد و ناراحتی زیادی دارد و به دلیل نوسانات هورمون هایش ممکن است حالت های خستگی، کلافگی، عصبانیت و بی حالی زیادی داشته باشد و در سفر اذیت شود. در این مواقع افرادی که نمی توانند زمان سفرشان را تغییر دهند به فکر جلوگیری از پریود شدن می افتند و به دنبال روش های بی خطری برای آن هستند. با ما در این مقاله همراه باشید تا 10 روش جلوگیری از پریود شدن در سفر را به شما معرفی کنیم.

پریود چیست؟

پریود یا عادت ماهیانه به دوره ای از خانم ها گفته می شود که تمام خانم ها از دوران بلوغ تا یائسگی آن را هر ماه تجربه می کنند. در این دوران فرد علائمی مانند خونریزی شدید، علائم جسمی، تغییر در خلق و خو و اختلال در خواب را به همراه دارد که باید به آن ها عادت کند. فرآیند پریودی برای این انجام می شود که فرد برای بارداری آماده شود و رحمش آمادگی لازم جهت حمل جنین را کسب کند.

این دوران برای بیشتر افراد زمانبندی یکسانی دارد، به این معنا که فرد در هر ماه سر وقت مشخصی عادت ماهیانه می شود. این عادت می تواند با مصرف داروهای خاص و مواد غذایی تغییر پیدا کند و عقب یا جلو بیفتد. افرادی که زمان پریودیشان نامنظم است می توانند به بهترین دکتر زنان مراجعه کرده و مشکل آن را ریشه یابی کنند.

پریود چیست؟

روش های جلوگیری از پریود شدن در سفر

روش های مختلفی برای جلوگیری از پریود شدن در سفر وجود دارد که مهم ترین آن ها شامل موارد زیر است:

1- خوردن سیب ترش با پوست و هسته: افرادی که قصد قطع خونریزی عادت ماهانه خود را دارند می توانند از 2 تا 3 عدد سیب ترش به همراه پوست و هسته آن استفاده کنند و شاهد قطع شدن عادت ماهانه و خونریزیشان باشند.

2- ترکیب بارهنگ و نعناع: ترکیب بارهنگ و نعناع نیز کمک بزرگی به افراد می کند تا زمان عادت ماهیانه شان به تعویق بیفتد. بارهنگ با عرق نعناع به صورت شربت روزی 1 تا 2 لیوان باید نوشیده شود تا تاثیر خود را بگذارد.

3- خوردن لیمو ترش: لیمو ترش به دلیل این که منبع غنی اسید سیتریک است می تواند فرآیند پریودی را متوقف کند. لیمو بهتر است همراه با آب مصرف شود تا تاثیر خود را بگذارد.

4- قرص های ضدبارداری: رایج ترین روش برای جلوگیری از از پریود شدن در سفر استفاده از قرص های ضدبارداری است. خوردن این قرص ها دوران قاعدگی را 2 روز عقب می اندازد و خوردن مداوم آن ها موجب قطع کلی قاعدگی می شود. این قرص ها عوارض جانبی زیادی به همراه دارند و وضعیت بدن فرد را نامتعادل می کنند.

5- استفاده از قرص LD: خانم هایی که زیر 35 سال هستند و مشکل قند، فشار خون و چربی خون ندارند می‌ توانند از قرص LD برای به تعویق انداختن دوران پریودی خود استفاده کنند. در حالت عادی بعد از مصرف 21 قرص، مصرف قطع شده و به دنبال آن خونریزی شروع می شود و تا زمانی که فرد بخواهد خونریزی به تعویق بیفتد باید مصرف شود.

6- استفاده از ژلاتین: افراد می توانند برای به تعویق انداختن فوری قاعدگی از ژلاتین استفاده کنند. این ماده از کلاژن موجود در استخوان حیوانات ساخته شده است و فواید زیادی دارد. از این ماده باید فقط در شرایط اضطراری استفاده شود.

7- مصرف سرکه: سرکه یکی از موارد موثر بر به تاخیر انداختن سیکل ماهانه است. خانم ها می توانند در یک لیوان آب 4 قاشق سرکه بریزند و روزی 4 بار آن را بنوشند. این ماده علائم قاعدگی را کاهش می دهد و برای بدن مفید است.

8- گیاه کیسه کشیش: این گیاه تاثیر زیادی روی به تعویق انداختن دوره قاعدگی دارد. گیاه کیسه کشیش خواص ضد هورمونیک دارد و برای جلوگیری از خونریزی شدید مفید است.

9- ریشه شیرین بیان: ریشه شیرین بیان برای جلوگیری از پریود شدن مفید است. از این ماده برای درمان زخم های دهان و تعویق دوره قاعدگی استفاده می شود. شیرین بیان دارای مواد خاصی است که مانع انقباض رحم و عادت ماهانه می شود.

10- استفاده از دانه های خردل: استفاده از دانه های خردل می تواند عادت ماهیانه فرد را چند روز به تاخیر بیاندازد. این ماده دارای خواصی است که می تواند سطوح استروژن را در بدن کاهش داده و تاخیر چند روزه در چرخه قاعدگی به وجود بیاورد.

افرادی که قصد سفر یا به تعویق انداختن عادت ماهیانه خود را دارند می توانند از روش های بالا استفاده کنند.

کاندیدهای نامناسب به تعویق انداختن قاعدگی

معمولا اغلب خانم ها در مواقع اضطراری می توانند قاعدگی خود را به تعویق بیندازند اما برخی افراد ممکن است این روش ها برایشان مناسب نباشد و عوارض جانبی به دنبال داشته باشد. برخی از کاندیدهای نامناسب به تعویق انداختن قاعدگی شامل موارد زیر است:

  • خانم هایی که دچار چربی خون و فشار خون بالا هستند از کاندیدهای نامناسب به تعویق انداختن قاعدگی می باشند و این روش ها می توانند برایشان مشکلات زیادی به همراه داشته باشد.
  • اشخاصی که سابقه سکته مغزی یا قلبی دارند نباید از این روش ها استفاده کنند.
  • بانوانی که بیماری های زمینه ای مربوط به کبد یا دیابت را دارند نباید از این روش ها استفاده کنند.
  • خانم هایی که سابقه خانوادگی بیماری لخته شدن خون را دارند برای اطمینان بیشتر بهتر است از این روش ها استفاده نکنند.
  • اشخاصی که سرطان پستان یا رحم دارند نباید دوران قاعدگی خود را به تعویق بیندازند. برای اطمینان از سلامتی خود بهتر است به پزشک زنان مراجعه کرده و آزمایشات لازم را انجام دهند.

افرادی که جزو گروه های بالا هستند قبل از به تعویق انداختن دوران قاعدگی خود باید با پزشک مشورت داشته باشند.

کاندیدهای نامناسب به تعویق انداختن قاعدگی

عقب انداختن پریود چه عوارض جانبی به همراه دارد؟

پریود یک روند طبیعی است که عقب انداختن آن می تواند مشکلات و عوارض جانبی زیادی به همراه داشته باشد. برخی از این عوارض جانبی شامل موارد زیر است:

  • ممکن است این روش ها موجب تورم و نفخ شکم شوند.
  • افرادی که از این روش ها استفاده می کنند معمولا احساس پر بودن و سنگینی شکم را به همراه دارند.
  • اشخاصی که از این روش ها استفاده می کنند آکنه و کهیر می زنند و صورتشان پر از جوش های ریز می شود.
  • عقب انداختن پریود می تواند موجب تغییر در خلق و خو افراد شود. به دلیل این که در این روش ها هورمون ها بالا و پایین می شود اخلاق افراد نیز تغییر پیدا می کند.
  • با استفاده از این روش ها در ناحیه سینه درد زیادی به وجود می آید.
  • داشتن درد شکم یکی از عوارض جانبی شایع این روش هاست.
  • در برخی موارد افرادی که از روش های عقب انداختن عادت ماهیانه استفاده می کنند دچار تنگی نفس می شوند.

افرادی که از این روش ها استفاده می کنند باید عوارض جانبی آن ها را در نظر داشته باشند.

نکات مراقبتی پریود در سفر

در زمان سفر اگر فرد علارغم به تعویق انداختن پریود بازم هم دچار عادت ماهیانه شود باید نکات مراقبتی زیر را رعایت کند:

1- افراد باید همیشه وسایل مورد نیاز برای دوره ماهیانه خود را در دسترس داشته باشند.

2- باید یک کیت اضطراری، دستمال مرطوب و کیسه پلاستیکی همراه فرد باشد.

3- مسکن های آرام بخش باید در سفر همراه فرد باشد.

4- ورزش و پیاده روی به تسکین دردهای پریودی کمک بزرگی می کند.

5- افراد بهتر است در سفر لباس مناسب بپوشند، به این معنا که از پوشیدن لباس های تنگ و چسبان خودداری کنند.

6- در زمان سفر فرد باید به خود استراحت کافی بدهد.

رعایت نکات بالا موجب می شود فرد در طول سفر بدون نگرانی با دوران پریودی خود کنار بیاید.

نکات مراقبتی پریود در سفر

تاثیر سفر بر قاعدگی چگونه است؟

سفر می تواند موجب بی نظمی در چرخه عادت ماهیانه شود. دلایل مختلفی روی این موضوع تاثیر می گذارند که مهم ترین آن ها این است که سفر می تواند ریتم شبانه روزی و نظم عملکردی بدن را تحت تاثیر قرار دهد. افراد در سفر کم خوابی زیادی دارند و روتین روزانه شان رعایت نمی شود. همچنین استرس و اضطراب سفر می تواند هورمون های فرد را بهم بریزد و چرخه قاعدگی را مختل کند.

در سفر وعده های غذایی متفاوتی استفاده می شود و تایم غذا خوردن بهم می ریزد. همچنین آب و هوای مقصد نیز روی وضعیت قاعدگی فرد تاثیرگذار است. ممکن است افراد در سفر پیاده روی زیادی داشته باشند و فشار بالایی را متحمل شوند. موارد بالا دست به دست هم می دهد تا چرخه قاعدگی افراد در سفر بهم بریزد.

کلام آخر

افراد ممکن است به دلایل مختلفی زمان سفرشان با دوران قاعدگیشان تداخل پیدا کند و دوست داشته باشند آن را به تعویق بیندازند. روش های مختلفی برای به تعویق انداختن دوران قاعدگی وجود دارد که شامل مصرف مواد غذایی خاص و داروهای هورمونی است. افراد بهتر است قبل از انجام هرگونه اقدامی با پزشک متخصص مشورت داشته باشند.

در این مقاله تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا 10 روش برای جلوگیری از پریود شدن در سفر را به شما معرفی کنیم. از این که ما را در این مقاله همراهی کرده اید بسیار متشکریم. در صورت داشتن انتقاد یا پیشنهاد آن را با سایت پزشکا در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا