بیماری ها

بهترین دکتر روماتولوژی 【سال 1403】❤️+ لیست 10 تایی

بهترین دکتر روماتولوژی

معرفی بهترین دکتر روماتولوژی + لیست ۱۰ تایی _ در ابتدا باید بیان کنیم که تخصص روماتولوژی مربوط به چه زمینه می باشد و یا یک پزشک دارای تخصص روماتولوژی در چه زمینه‌ای فعالیت دارد. متخصص روماتولوژی پزشکی می باشد که دارای تخصص بیماری های داخلی بوده و برای گذراندن فوق تخصص خود فعالیت در زمینه بیماری های روماتیسمی انتخاب کرده است.

در واقع تخصص روماتولوژی یکی از زیر شاخه‌های رشته تخصصی بیماری های داخلی می باشد. متخصصین روماتولوژی معمولاً در زمینه درمان درد های اندام های حرکتی و تشخیص آنها فعالیت دارند. یعنی اگر علت درد هر کدام از ناحیه های حرکتی هر چه باشد ، آنها این تشخیص را انجام می دهند و سپس بهترین راهکار برای درمان آن را به بیماران خود ارائه می دهند و در آخر اگر برای درمان درد نیاز به جراحی باشد .

این کار را بر عهده بهترین دکتر ارتوپد یا متخصص جراحی مغز و اعصاب قرار می دهند و در صورتی که علت درد وجود تومور در ناحیه حرکتی باشد با همکاری یک متخصص آنکولوژی یا رادیوتراپی درمان برای بیمار را انجام می دهند. پس اگر این روزها برای درمان درد خود به دنبال یک متخصص روماتولوژی می باشید ، بهتر است در ادامه مقاله ما را همراهی کنید. چرا که ما هدف ما از ارائه مقاله امروز معرفی ده تا از بهترین دکترهای روماتولوژی می‌باشد تا شما نیز با آنها آشنا شوید.

بهترین دکتر روماتولوژی چه کسی است؟

در حقیقت بهترین دکتر روماتولوژی تنها فردی است که به تسکین درد بیماران خود بپردازد و همیشه سعی خود را برای رفع مشکلات عضلانی و مفاصل انجام می دهد. اگر شما هم برای رفع مشکل خود به دنبال بهترین دکتر روماتولوژی هستید ، بهتر از ویژگی های گفته شده در ادامه مقاله با خبر شوید. در ادامه مقاله ما به بررسی یک سری ویژگی های اصلی متخصص روماتولوژی پرداختیم که به شما برای انتخاب بهترین دکتر روماتولوژی کمک می کند.

دارای مدرک  دانشگاهی معتبر

بدون شک برای انتخاب بهترین دکتر روماتولوژی باید به داشتن مدرک تحصیلی آن توجه کافی داشته باشید. معمولا پزشکانی که دارای مدرک معتبر از دانشگاه های به نام داخلی و خارجی می باشند آمادگی بهتری برای مقابله شدن با بیماری های مربوط در زمینه تخصص شان کسب کردند و با مهارت بیشتری فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

 دارای سوابق کاری درخشان

معمولاً هر فردی برای انتخاب بهترین دکتر در هر زمینه‌ای به سراغ پزشکانی می‌روند که سال‌های زیادی است که در  زمینه مورد نظر فعالیت داشته اند. به همین خاطر ، بهترین دکتر روماتولوژی کسی است که دارای سابقه فعالیت بیشتری باشد و در سال‌های فعالیت خود توانسته باشد مهارت و تجربه کافی را به دست آورد. چنین افرادی به این منظور به عنوان بهترین دکتر روماتولوژی انتخاب می شود که با مشکلات و بیماری های مختلفی روبرو شدند و از نوع درمان آن با خبر هستند.

داشتن رضایت بیماران

معمولاً پزشکانی که رضایت بیماران خود را به همراه دارد موجب معرفی آنها به دیگران می‌شود و این باعث محبوبیت یک دکتر نسبت به سایر دکتر ها خواهد شد.

ایشان نیز می توانید قبل از مراجعه به دکتر مورد نظر از بیماران نسبت به رضایت آنها با خبر شوید در این صورت با خیال راحت تری به پزشک مربوطه مراجعه کرده و نسبت به مراحل درمان اطمینان کامل را به دست بیاورید.

بیماری هایی که توسط متخصص روماتولوژی قابل درمان است

روماتولوژی شاخه ای از علم پزشکی است که در زمینه بیماری های استخوان و مفاصل فعالیت دارد.  متخصص روماتولوژی می‌تواند به درمان انواع بیماری های گفته شده در ادامه مقاله بپردازد:

بیماری های مفصل:

بیماری های مفصل به علت های مختلفی ایجاد می شود:

  • علت التهابی مانند بیماری آرتریت روماتوئید و لوپوس و بهجت و …
  • علت مکانیکال مانند بیماری استئوارتریت که هنان آرتروز است
  • علت نورولوژیک: آسیب مفصل به دنبال آسیب سیستم عصبی که در اندام ها ایجاد می‌شود. مانند نوروپاتی به دلیل دیابت
  • علت متابولیک: آسیب مفصل به خاطر زمینه بیماری هایی مانند پوکی استخوان و دیابت
  • علت عفونی که بخاطر باکتری ها تب مالت یا سل می‌تواند باعث به مفصل تاثیر بگذارد.

بیماری های خارج مفصل:

در اطراف مفصل ضمائمی وجود دارد که هر کدام از آنها می تواند بخاطر دلایل مختلفی دچار آسیب شده و موجب بیماری می شود که شامل موارد زیر است:

  • التهاب تاندون‌ها باعث ایجاد بیماری تاندونیت می شود. مانند بیماری تنیس بازان یا بیماری گلف‌باز ها
  • تورم اطراف تاندون ها که تنوسینوویت گفته می‌شود.
  • کیست های اطراف مفصل که کیست سینویال گفته می‌شود.

بیماری های استخوان:

بیماری های استخوان که با علت های مختلفی ایجاد می‌شود که شامل موارد زیر است:

  • بخاطر متابولیک که رایج ترین آن بیماری پوکی استخوان می باشد.
  • علت عفونی که می تواند که با وجود باکتری ها و قارچ ها ایجاد می شود که به آن بیماری استئومیلیت گفته می‌شود.

بیماری های ستون فقرات:

این دسته از بیماری ها هم دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد که شامل:

  • بیماری های التهابی که رایج ترین آن اسپوندیلیت آنکیلوزانت است.
  • بیماری‌هایی با علت‌های مکانیکال مانند استئوآرتریت مهره های گردن و یا بیماری‌های فتق دیسک که موجب ایجاد اثر فشاری بر روی ریشه عصب شده و دردهای ارجاعی به اندام‌های فوقانی و تحتانی ایجاد می‌کند.

بیماری های بافت همبند:

این دسته از بیماری ها در قسمت های مختلف می تواند ایجاد بشوند. مانند بیماری لوپوس اریتماتوز سیستمیک

بیماری هایی که توسط متخصص روماتولوژی قابل درمان است

 نحوه درمان بیماری های روماتولوژی

همیشه بهترین دکتر روماتولوژی برای درمان مشکل یا پیشگیری از آن از بیماران خود می‌خواهد که در شیوه زندگی شان تغییر ایجاد کنند تا تعادل بین فعالیت و استراحت آنها برقرار شود و برای مراقبت از مفاصل شان استرس‌های روانی را کاهش دهند و همچنین برای داشتن یک زندگی سالم از یک رژیم غذایی مناسب استفاده کنند.

روش دارویی که برای درمان بیماری روماتولوژی استفاده می‌شود به منظور کاهش درد تورم و جلو گیری از پیشرفته بیماری می باشد. معمولاً پزشکان قبل از تجویز دارو سلامت عمومی بیمار و میزان پیشرفته بیماری را بررسی می‌کنند. سپس مدتی که بیمار باید دارو را مصرف کند ، مشخص کرده و اگر عوارض جانبی خاصی داشته باشد ، باید به اطلاع بیمار برساند.

راه حل سومی که برای درمان بیماری‌های روماتولوژی استفاده می‌شود ، جراحی است. روش‌های جراحی زیادی برای درمان بیماری ها استفاده می شود که این روش به منظور کاهش درد و بهبود عملکرد مفاصل و احساس راحتی فرد در انجام فعالیت های روزانه انجام می شود.

زمانی که باید به یک متخصص روماتولوژی مراجعه کنید

برخی از دردهای عضلانی و آسیب های وارد شده بر عضلات که بعد از مدتی آرام می گیرند، اکثرا جدی نیستند. اما اگر مفاصل شما دچار صدمه بشود و با علائمی مانند قرمزی و تورم در سفتی همراه باشد و بعد از چند روز از بین نرود ، حتما به یک متخصص روماتولوژی مراجعه کنید.

همچنین اگر در میان اعضای خانواده تان فردی وجود دارد که ابتلا به اختلالات خود ایمنی و بیماری‌های روماتیسمی شده باشد حتی اگر چنین فردی در فامیل های نزدیک شما وجود دارد ، حتما سعی کنید در طول سال حداقل از دوبار به متخصص روماتولوژی مراجعه کنید.

در صورتی که با مراجعه به دکتر و تجویز داروی خاصی درد شما تسکین یابد اما بعد از قطع دارو دوباره درد شما شروع شود ، حتما دوباره به یک متخصص روماتولوژی مراجعه کنید.

بهتر است به این نکته دقت کنید که اگر با یک مشکل روماتولوژی مواجه شوید اما برای مراجعه به یک متخصص روماتولوژی تردید کنید و یا به موقع مراجعه نکنید ، این تاخیر باعث آسیب‌های غیر قابل جبرانی به مفاصل شما خواهد شد.

رایج ترین اختلالات روماتیسمی

یکی از رایج ترین نوع اختلالات روماتیسمی بیماری روماتوئید آرتریت می باشد. این بیماری فرد را دچار تورم و ملتهب شدن مفاصل می کند و علت آن به خاطر ایجاد اختلالات در سیستم ایمنی بدن می باشد و موجب می شود به مفاصل حمله کنند. این بیماری گاهی اوقات باعث درد بسیار وحشتناکی شده و به طور دائمی به مفاصل آسیب می زند و موجب تغییر شکل شدن آنها خواهد شد.

معمولا این بیماری در مفاصل کوچک بدن مانند بند انگشتان دست یا پا ها دیده می شود. همچنین این بیماری می تواند با علائم سیستماتیکی همراه باشد. یعنی بر روی مناطق دیگری از بدن مانند ریه‌ها ، چشم ها پوست ، رگ های خونی تاثیر می گذارد. معمولا اولین علائم شروع این بیماری ، درد و سفت شدن مفاصل دست و پاهاست.

بیماری نقرس یکی از بیماری های التهابی مفصلی

این بیماری جز بیماری های التهابی مفصلی است که با درد بسیاری همراه است و زمانی که این بیماری به وجود می‌آید که کریستال های اسید اوریک بسیاری زیادی در بافت های بدن شما به وجود آید. معمولا با علائم مانند تورم ، قرمزی ، احساس گرما در مفاصل آسیب دیده همراه است.

هم چنین کریستال های اسید اوریک می‌تواند باعث کاهش عملکرد کلیه نیز بشود. این بیماری در اغلب موارد در انگشت های بزرگ ایجاد می‌شود و شروع به پیشرفت می کند. اما احتمال این که در دیگر مفاصل نیز به وجود می آید ، وجود دارد. اگر برای درمان این بیماری به موقع اقدام نشود گره های معروفی به نام توفی ایجاد می شود.

واسکولیت یک التهاب عروقی است

این بیماری به خاطر التهاب عروق خونی به وجود می آید که زندگی فرد را تهدید می کند. این بیماری باعث کاهش جریان خون رسانی به بافت به نام ایسکمی می‌شود و موجب ایجاد درد شدیدی در رگ‌های خونی منطقه آسیب دیده خواهد شد. این بیماری عوامل مختلفی مانند زخم های روی پوست ، ضعف اندام ها ، سرفه ، لکه های قرمز و تب را به همراه دارد.

لوپوس یکی از بیماری های خود ایمنی

این بیماری جز بیماری هایی است که در هر سنی می‌تواند برای خانم ها و آقایان به وجود آید. اما در بیشتر مواقع ، در زنان جوان دیده می شود. این بیماری مشکلاتی مانند مفاصل دردناک و سفت شده ، زخم در دهان ، بینی یا پوست سر ، خستگی ، مشکلات در تنفس عمیق و تب را به همراه دارد.

اسکلرودرمی یکی از بیماری های زخمی

این بیماری زخم های مزمنی برای فرد ایجاد می کند که بافت همبند در بخش های مختلف بر بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. یکی از علائم شایع این بیماری سخت شدن پوست است و نشانه دیگری مانند؛ سوزش سر دل می تواند نشانگر بروز این بیماری باشد.

علائم کلی بیماری های روماتیسمی

معمولاً بیماری های روماتیسمی علائم مانند خشکی و سوزش گلو ، خستگی ، مشکلات گوارشی ، خشکی واژن ، مشکلات در صحبت کردن ، جویدن و بلعیدن ، درد مفصلی ، درد مفصلی و تورم غدد پاراتویید را به همراه دارد. در واقع بیماری‌های روماتیسمی تنها به درد و ورم کردن مفاصل محدود نمی باشد و سایر ارگان های بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. بنابراین لازم است در این باره برای مواجه شدن با بیماری های روماتیسمی دقت کافی داشته باشید.

کلام آخر

همانطور که در ابتدای مقاله پرداختیم متخصص روماتولوژی فردی است که به تشخیص و درمان دردهای نواحی حرکتی بدن می پردازد و همیشه در تلاش است که علت این دردها را پیدا کند تا بتواند راه حل آنها را برای بیمار خود ارائه دهد. در آخر باید بیان کنیم که دکترهای نام برده شده در این مقاله صرفا برای معرفی بوده و در صورت انتخاب هر کدام از آنها لازم است اطلاعات بیشتری به دست آورید.

از این که تا پایان مقاله بهترین دکتر روماتولوژی همراه ما بودید از شما ممنونیم. در صورت هر گونه انتقاد و پیشنهاد از طریق سایت پزشکا با ما در ارتباط باشید. هم چنین می توانید برای داشتن اطلاعات کافی درباره بهترین دکتر سیاتیک به مقاله مربوطه مراجعه کنید.

3.2/5 - (24 امتیاز)
اعضای تیم تحریریه "پزشکا" متشکل از افرادی است که در حوزه پزشکی و سلامت، سابقه و اطلاعات کافی دارند. تمامی مطالب ما در وبسایت پزشکا همراه با تایید پزشکان و متخصصان حاذق در زمینه بهداشت و سلامت برای انتقال دانش و تجربه به شما، منتشر می‌شود.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا