بهترین دکتر ریه در ایران【سال1402】❤️+ لیست ۱۰ تایی

ریه ها وظیفه حیاتی در بدن دارد و کار آن ها تامین اکسیژن مورد نیاز بدن است. در صورتی که از سلامتی کاملی برخوردار باشند ، میزان بالایی اکسیژن برای خون ها فراهم کرده و موجب می شوند که بتوانید کار کنید ، زندگی کنید و به راحتی به فعالیت های خود بپردازید.
کار دوم ریه ها ، خارج کردن گازهای زائد بدن از جمله گاز کربن دی اکسید که بدن به آنها نیاز ندارد ، می باشد.حال فهمیدیم که اختلالات ریه یا بروز هر مشکلی برای آن ، زندگی هر فردی را دچار مشکل می کند.پس در صورت مواجه شدن با مشکل ریوی باید هر چه سریع تر به پزشک فوق متخصص ریه مراجعه کنید.
با در نظر داشتن اهمیت تشخیص و درمان هر چه سریع تر بیماری های تنفسی ، در انتخاب دکتر باید با دقت فراوان عمل کنید.ما در این مقاله به معرفی ۱۰ تا از بهترین دکترهای ریه در ایران پرداخته ایم تا کار شما را در پیدا کردن بهترین دکتر ریه در ایران راحت تر کرده باشیم.
10 تا از بهترین دکتر ریه در ایران که باید بشناسید!
دکتر علیرضا ثابت پور
دکتر علیرضا ثابت پور فوق تخصص ریه و متخصص داخلی که تمام دوره های فلوشیپ و رزیدنتی به صورت آموزشی_تحصیلی بوده و توسط کالج انگلستان مورد تایید شده است. وی موفق به گذراندن سه مرحله از امتحانات ، عضویت در کالج سلطنتی متخصصان داخلی شده که هم تراز با امتحانات بورد ایران است.دکتر ثابت پور همچنین موفق به ارائه مقالات و مطالب علمی در زمینه بیماری های ریه و بررسی اجمالی بر پیوند ریه شده است.
سوابق تحصیلی
- فلوشیپ بیماری های سرطانی ریه
- فلوشیپ بیماری های مربوط به پیوند ریه
- فلوشیپ بیماری ریه
آدرس:
گیشا. انتهای خیابان ۱۳. نبش ناظریان قمی. پلاک ۹. ساختمان دنیز. زنگ ۵۰۳
تلفن تماس:
02186112608
انتخاب بهترین دکتر ریه در ایران
فردی که به عنوان بهترین دکتر ریه در ایران انتخاب می کنید ، باید از تمام لحاظ برتری داشته باشد.اما خیلی ها برای پیدا کردن بهترین دکتر ریه در ایران فکر می کنند بسیار کار سختی است. اما درحالی که پیدا کردن بهترین در هر حوزه ای ، آنچنان اغراق آمیز نمی باشد. هر فردی می تواند با توجه به شرایط درمانی خود و هدف هایی در ذهنش ساخته و با رعایت چند نکته ، دکتر خود را انتخاب کند.
در ادامه مقاله به بررسی این نکات می پردازیم تا توانسته باشیم کمی شما را در این راه راهنمایی کنیم.
دریافت مدارک آموزشی
برای رفع مشکلات دستگاه تنفسی باید به پزشکی مراجعه کنید که دارای مدرک تخصصی و فوق تخصصی بیماری های ریه و دوره های تخصصی مختلفی را گذرانده باشد. پس از مراجعه کردن به پزشکان عمومی برای مشکلات تنفسی پرهیز کنید.
مهارت و حرفه ای بودن
بهترین دکتر ریه در ایران فردی است که بتواند با حداقل آسیب ها و عارضه ها ، درمان را به پایان برساند. برای مثال ، جراحی پیوند ریه ، بسیار عمل حساسی است. دکتری که در زمینه ، عمل های موفق آمیزی در رزومه کاری خود به ثبت رسانده ، گزینه مناسبی برای انتخاب است. چرا که هر فردی با اطمینان خاطر برای درمان به دکترهای با تجربه مراجعه می کند.
تجهیزات پزشکی
یک پزشک خوب همیشه برای ارائه خدمات به بهترین شکل ممکن از بهترین تجهیزات پزشکی استفاده می کند. همچنین وجود فضایی آرام برای بیماران به درمان آن بسیار کمک می کند.
تجربه
در کنار تجربه کاری پزشک در زمینه درمان انواع بیماری های ریه و ثبت سابقه موفق در پرونده پزشکی که می تواند نشانه خوبی برای برتری پزشک باشد ، افزایش روز افزون تعداد بیماران و تعاریف بیان شده توسط آن ها می تواند گواهی خوبی برای تایید دکتر بمنظور بهترین دکتر ریه در ایران باشد.
بهترین دکتر ریه در تهران
زمانی که می خواهیم در کلان شهری مثل تهران بهترین دکتر ریه در تهران را انتخاب کنیم ، باید توجه ویژه ای در انتخاب خود داشته باشیم. در شهر تهران در مقایسه با شهرهای دیگر ، متخصص های ریه زیادی وجود دارد و کار دشواری است که بتوان بهترین دکتر ریه در ایران از این شهر انتخاب کرد. بخاطر همین رقابتی که در این شهر وجود دارد در شهرهای دیگر مشاهده نمی شود.
قبل از مراجعه به پزشک چه سوالاتی باید پرسید؟
زمانی که می خواهیم درمان بیماری به بهترین نحو ممکن انجام شود ، باید خودمان نیز نکاتی را در نظر داشته باشید. البته تجربه خود پزشک هم بر به رسیدن نتیجه خوب درمان نیز کمک بزرگی می کند. اما خوب است بدانید که قبل از مراجعه به پزشک چه سوالاتی باید پرسیده شود تا بدانید که آگاهی خودتان از بیماری در چه حدی است؟ دلایل بروز بیماری را بدانید و از نحوه درمان با خبر شوید.
سوالاتی که به شما در روند درمان کمک می کند ، شامل موارد زیر است:
- آزمایش هایی که باید انجام شود ، دلیل آنها چیست؟
- تشخیص شما در مورد بیماری چه می باشد؟
- میزان فعالیت های مجاز بدنی چقدر است؟
- دلیل مختصر تجویز داروها را بیان کنید.
- چه کارهایی می توان انجام داد تا به بهبود شرایط کمک کند.
- در صورت افزایش علائم بیماری چه کار باید کرد؟
- چند وقت یک بار باید به مطب مراجعه کرد؟
- چه موارد باعث بدتر شدن وضعیت بیماری می شود؟
همچنین اطلاعاتی که باید به صورت منظم و دقیق بمنظور هدایت سریع تر و دقیق تر به تشخیص و درمان بیماری ، در اختیار پزشک قرار دهید:
- علائم بیماری باید به صورت دقیق به اطلاع پزشک برسانید.
- آیا در خانواده و بستگان نزدیک شما کسی بوده که دچار بیماری های مزمن ریوی شده باشد یا نه؟
- کارهایی که موجب بهتر یا بدتر شدن بیماری تان شده را به پزشک خود بگویید.
انتخاب متخصص ریه از اهمیت فراوانی برخوردار است. چرا که کار ریه در بدن ، یکی از فعالیت های حیاتی بدن را شامل می شود. در ادامه مقاله به اهمیت دستگاه تنفسی می پردازیم.
دستگاه تنفس چیست؟
دستگاه تنفس قسمتی از بدن را تشکیل می دهد که اکسیژن مورد نیاز سلول ها را تامین می کند و دی اکسید کربن تولید شده توسط سلول ها را از بدن خارج می کند.دستگاه تنفس انسان شامل گلو ، حفره بینی ، اپیگلوت ، حنجره ، نای ، کیسه های هوایی ، نایژه و نایژک می باشد.
مراحل تنفس به گونه ای است که اکسیژن هوا به داخل ریه برده و با همکاری دستگاه گردش خون ، اکسیژن به تمامی نقاط بدن منتقل می شود. در همین زمان تمام دی اکسید کربن موجود در بدن در ریه ها جمع شده و توسط بازدم خارج می کند.
فرایند اصلی سیستم تنفس
سیستم تنفس شامل چهار فرایند اصلی می باشد:
تهویه ریوی: انتقال هوا به درون شش ها و تخلیه آن و تبادل پیوسته گازها
تنفس بیرونی: رفتن اکسیژن از شش ها به خون و دی اکسید کربن از خون به ریه ها
انتقال گازهای تنفسی: انتقال اکسیژن از شش ها به سلول های بافت های بدن و خروج دی اکسید کربن از سلول ها به ریه. این ورود و خروج ها با همکاری دستگاه گردش خون انجام می شود.
تنفس درونی: انتقال اکسیژن از خون به سلول ها و دی اکسید کربن از سلول ها به خون.
ریه ها
ریه قسمت اصلی دستگاه تنفس است که ورود و خروج اکسیژن و دی اکسید کربن در آن انجام می شود و دارای نایژک ها و کیسه های هوایی می باشد. ریه از دو قسمت ریه سمت راست و ریه سمت چپ تشکیل شده است. ریه سمت راست از سه قسمت اصلی و ریه سمت چپ از دو قسمت اصلی تقسیم می شود.حال که با دستگاه تنفسی و اهمیت وظایف آن آشنا شدید ، بد نیست بدانید که تغذیه مناسب به سلامت دستگاه تنفس بسیار کمک می کند. در ادامه مقاله الگو درست تغذیه را برایتان شرح می دهیم.
الگو های تغذیه و سلامت دستگاه تنفسی
الگو های غذایی مختلف بر بیماری های تنفسی بسیار تاثیرگذار است و هر فردی که دچار بیماری های تنفسی است ، باید مراقب باشد.طبق اطلاعات بدست آمده ، رژیم غذایی به نام مدیترانه ای برای بیماری های آلرژیک دستگاه تنفسی توصیه شده است. این رژیم بر مصرف زیاد غذاهای گیاهی شامل میوه ها ، سبزیجات ، غلات ، حبوبات توصیه شده و مصرف لبنیات ، ماهی ، مرغ و مصرف کم گوشت قرمز در حد کم تا متوسط توصیه می کند. همچنین جایگزین روغن زیتون به جای روغن های اشباع شده در این رژیم غذایی موجب کاهش چربی خون خواهد شد.
نتیجه رژیم های غذایی
آزمایش های زیادی در زمینه اجرای رژیم غذایی مدیترانه انجام شده است که این رژیم موجب کاهش واکنش های آلرژیک می شود. همچنین این رژیم برای دوران بارداری بسیار مناسب است. طبق مطالعات انجام شده ، رژیم غذایی مدیترانه ای در دوران بارداری باعث پیشگیری از خس خس مداوم شده و در فزاینده همراه با واکنش آلرژیک در کودکان زیر ۶ و نیم سال موثر خواهد بود.همچنین طبق گزارش های دیگری از کشور ژاپن ، بیان شده است که رژیم غذایی مدیترانه ای موجب کنترل بیماری آسم در کودکان می شود.
مصرف فست فود
علاوه بر این که مصرف فست فود برای کودکان مضر است ، افزایش مصرف فست فود از جمله همبرگر و اسنک های پرنمک احتمال مواجه شدن با آسم و خس خس و تحریک پذیری راه های هوایی را بالا می برد. همچنین موارد بسیاری در بزرگسال مشاهده شده است که رژیم غذایی غربی موجب بالا رفتن تناوب حملات آسمی شده است. اما با ریسک ابتلا به آسم مربوط نمی شود. علاوه بر این ، خیلی ها می دانند که مصرف غذاهای چرب التهاب راه های هوایی را بدتر می کند.
تاثیر سیگار بر روی ریه
سیگار کشیدن موجب کار کردن بیش از حد سیستم ایمنی بدن می شود. بدن گلبول های سفید برای مبارزه با عفونت ها ، جراحت ها و حتی سرطان تولید می کند. براساس آزمایش های انجام شده ، سطح گلبول های سفید با کشیدن سیگار افزایش پیدا می کند. این شرایط به این معناست که بدن فرد سیگار دائما در حال مبارزه صدمات ناشی از مصرف سیگار است. این فشار همیشگی باعث اختلال در سیستم دفاعی بدن می شود.
اثرات دود سیگار
سموم وارد شده در بدن بلافاصله صدمه ایجاد می کند. علت مشکلاتی مانند لخته شدن خون ، حمله و ایست قلبی می تواند دود سیگار باشد. درصد صدمه وارد کردن سیگار به گونه ای است که حتی کشیدن یک سیگار می تواند صدمه خود را وارد کند. همچنین حضور در مکان آلوده از دود سیگار می تواند احتمال درصد حمله قلبی را افزایش دهد.
هر چه زمان استعمال سیگار افزایش پیدا کند ، آسیب بیشتری به بدن وارد می شود و پس از ۲۰ سال ریسک بیماری ها به شدت افزایش پیدا می کند. طبق آمارهای بدست آمده ، چنانچه قبل از ۳۰ سالگی بتوان سیگار را ترک کرد ، سلامتی بدن را تا حدودی به سطح یک فرد غیر سیگاری برگرداند.
فرق بین ریه سیگاری و غیرسیگاری
نیکوتین یک ماده بسیار اعتیاد آور است. این ماده باعث می شود که فرد نتواند سیگار را کنار بگذارد. ماده نیکوتین همانند کوکائین و هروئین عملکرد مغز را به گونه ای شکل می دهد که موجب می شود تمایل فرد نسبت به سیگار کشیدن بیشتر و بیشتر شود. سیگار می تواند به دو صورت جسمی و مغذی اعتیاد ایجاد کند.
تومورهای سرطانی در ریه
سیگار احتمال ایجاد سرطان در هر ناحیه ای از بدن را بالا می برد. طبق آمارهای بدست آمده ، ۹ نفر از ۱۰ نفر افرادی که بخاطر سرطان ریه میمیرند ، سیگار می کشند.هر ده سالی که از مصرف سیگار می گذرد ، احتمال فوت بر اثر سرطان را دو برابر می کند. این درحالی است که پس از گذشت ۵ سال از ترک سیگار احتمال مبتلا به سرطان را نصف می کند. پس ترک سیگار در هر شرایط و سنی می تواند مفید باشد. زمانی که سیگار کنار گذاشته می شود ، رفته رفته خس خس ها کمتر می شوند و بعد از چند ماه احساس راحت تری در روند نفس کشیدن خواهید داشت.
کلام آخر
در ابتدا مقاله ۱۰ تا از بهترین دکترهای ریه را به شما معرفی کردیم تا بتوانیم کمک کوچکی در روند درمان مشکلات ریوی به شما کرده باشیم. دکترهای نام برده شده به عنوان بهترین دکتر ریه در ایران بیان کردیم. این در حالی است که شما باید تحقیقات بیشتری برای انتخاب دکتر ریه انجام دهید.
چرا که هر فردی با توجه مشکل یا بیماری خاصی که دارد ، دکتر خود را که سابقه کاری زیادی دارد ، انتخاب کند. ممنون که تا انتهای مقاله ما را همراهی کردید.