استفاده از سشوار بعد از کاشت مو؛ نکات ضروری برای مراقبت ✅【سال1403】⚡️
مهمترین نکات در خصوص استفاده از سشوار بعد از کاشت مو از دید سایت پزشکا:
- رعایت فاصله مناسب: بهترین فاصله برای جلوگیری از آسیب رساندن به موهای تازه کاشته شده 30 سانتیمتر است.
- تنظیم دما: حرارت و دمای سشوار را به کمترین میزان ممکن کاهش دهید تا آسیبی به پیوند موهای تازه کاشته شده وارد نکنید.
- استفاده از ابزار محافظتی: سعی کنید از خنککننده و ابزار محافظتی دیگر همچون اسپری گرما استفاده کنید. محصولات ذکر شده موجب جلوگیری از وارد شدن آسیب به فولیکول مو خواهند شد.
زمان مناسب برای سشوار کشیدن بعد از کاشت مو:
به گفته متخصصین، استفاده از سشوار تا 3 هفته پس از کاشت مو اکیداً ممنوع است. پس از گذشت 1 ماه و به توصیه متخصص پوست و مو میتوانید از این وسیله با رعایت نکات لازم استفاده کنید.
کاشت مو طبیعی یک فرایند پیچیده است و نیازمند مراقبتهای مخصوص به خود است. یکی از چالشهای مهم پس از کاشت مو، سشوار کشیدن و حالتدهی به مو است. استفاده از سشوار پس از کاشت مو نیازمند اطلاعات کافی جهت جلوگیری از بروز مشکلات گوناگون دارد. در این مقاله تمامی نکات لازم در رابطه با سشوار بعد از کاشت مو را برای شما عزیزان شرح خواهیم داد. پس تا انتها همراه ما باشید تا پاسخ سؤالات خود را بیابید.
آیا میتوان موهای کاشته شده را سشوار کرد؟
یکی از مهمترین چالشهای افرادی که بهتازگی کاشت مو انجام دادهاند، شانه کردن و سشوار کشیدن مو است. در پاسخ به این سؤال که آیا میتوان موهای کاشته شده را سشوار کرد میتوان گفت بله. طبق تحقیقات انجام شده نزد بهترین دکتر کاشت مو در تهران، پس از 2 هفته تا 30 روز میتوانید موهای خود را سشوار بکشید. این روند نیازمند رعایت نکات لازم جهت جلوگیری از بروز مشکلات گوناگون است.
موهای کاشته شده در ابتدا ضعیفتر از موهای طبیعی شما هستند و میبایست مراقبتهای لازم را بادقت بالایی انجام دهید. دراینخصوص باید تکنیکهای خاصی را هنگام سشوار کشیدن رعایت کنید تا هیچ آسیبی به موهای تازه کاشته شده وارد نکنید. در ادامه این مقاله تمامی تکنیکها و مراقبتهای لازم در خصوص سشوار کشیدن را برای شما عزیزان بازگو خواهیم کرد؛ پس همراه ما بمانید.
خشک کردن مو با سشوار پس از کاشت مو
طبق نظر بسیاری از متخصصان پوست و مو، پس از گذشت 1 ماه از کاشت مو میتوانید سشوار کشیدن و یا استفاده از سرم شستشو مو را آغاز کنید. کاشت مو نیازمند مراقبتهای لازم در خصوص شستن مو و یا سشوار کشیدن است. به همین دلیل بهتر است سشوار بعد از کاشت مو با رعایت تمامی تکنیکهای لازم انجام شود. درصورتیکه نکات لازم را رعایت نکنید، ممکن است کاشت شما آسیب ببیند و موهای کاشته شده بهخوبی رشد نکند.
موهایی که تازه کاشته شدهاند دارای فولیکولهای ضعیفی هستند و ممکن است حرارت بیش از اندازه به آنها آسیب وارد کند. به همین دلیل هنگام سشوار کشیدن حرارت را پایین آورده و سشوار را دور از موهای خود نگه دارید. سشوار کشیدن باحرارت بسیار بالا حتی برای موهای افراد سالم نیز مضر است. پس نکات قید شده را رعایت کنید تا بهترین نتیجه را از کاشت مو دریافت نمایید.
نحوه صحیح خشک کردن موهای کاشته شده با سشوار
اگر در مرحله رویش مو پس از کاشت هستید و دوست دارید حالت دلخواه خود را به موهای تازه رشد کرده ببخشید، باید برخی نکات لازم را رعایت کنید. استفاده از سشوار، اتو مو و دیگر وسایل حالتدهی مو پس از کاشت مو نیازمند دقت بالایی است. شما عزیزان تا مدتها پس از کاشت مو به دمای بالا بیحس هستید.
پس میبایست تا 3 هفته از استفاده از سشوار خودداری نمایید. بسیاری از متخصصان استفاده از سشوار در حالت خنک را نیز تا خوب شدن زخمها توصیه نمیکنند. اما اگر عادت به سشوار کشیدن دارید، میبایست نکات زیر را رعایت نمایید:
- بهتر است پس از رشد کافی، موهای کاشته شده را به آرامی و با حساسیت بالایی سشوار بکشید.
- اگر قصد حالتدهی به مو را دارید، با استفاده از شانه نرم و با سشوار دارای درجه کم این کار را انجام دهید.
- سشوار را بر روی کمترین درجه گذاشته و فاصله 30 سانتیمتری را جهت خشک کردن موهای خود رعایت نمایید.
- پس از سشوار کشیدن سعی کنید سر خود را در هوای خنک قرار دهید تا علاوه بر تسکین پوست سر، احتمال تحریک فولیکولها و قرمزی سر را نیز کاهش دهید.
زمان مناسب برای استفاده از سشوار پس از کاشت مو
استفاده از سشوار تا 3 هفته پس از کاشت مو اکیداً ممنوع است. در این مدتزمان هرگونه وسایل حرارتی را از موهای خود دور نگه دارید تا به پیوند موهای تازه کاشته شده آسیب نزنید. بسیاری از متخصصان این امر را تا 6 ماه و تا زمانی که رشد موها تمام نشده است توصیه نمیکنند. اما به طور کلی باگذشت 1 ماه و هنگامی که موهای کاشته شده رشد کردهاند میتوانید سشوار را در حالت درجه پایین و در فاصله 30 سانتیمتری از سر خود استفاده کنید.
از مهمترین نکات در خصوص سشوار کشیدن پس از کاشت مو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
❄️ حرارت پایین | دمای سشوار را بر روی کمترین درجه تنظیم کنید تا موهای کاشته شده و پیوند آنها آسیب نبیند. |
🧴 محصول حفاظتی | سعی کنید پیش از سشوار کشیدن از محصولات حفاظتی مانند اسپری گرما جهت جلوگیری از آسیب به موها استفاده کنید. |
🟢 حرکت صحیح | بهتر است از حرکت دایرهای استفاده کنید تا گرما بهصورت یکنواخت منتقل شود و نقطه خاصی از مو تحتتأثیر قرار نگیرد. |
⌛ زمان محدود | مدتزمان سشوار کشیدن را به کمترین میزان ممکن کاهش دهید تا پیوند مو دچار آسیب نشود. |
چه زمانی باید از سشوار کشیدن موهای کاشته شده خودداری کنیم؟
سشوار کشیدن برای موهایی که دارای زخم هستند، حتی با درجه خنک نیز ممنوع است. جهت انجام این کار میبایست تا خوب شدن زخمها صبر کنید و دوره نقاهت خود را به طور کامل سپری نمایید. در صورت عدم صبر و رعایت نکات لازم، پیوند مو آسیب میبیند و رشد مو دچار اختلال خواهد شد. سشوار کشیدن تا 3 هفته الی 1 ماه ممنوع است و پس از آن نیز میبایست معاینههای لازم را توسط متخصص مربوطه انجام دهید.
با تأیید پزشک مبنی بر خوب شدن جای زخمهای سر میتوانید این امر را آغاز نمایید. توجه داشته باشید که سشوار کشیدن در روزهای ابتدایی کاشت مو کاملاً مضر است و موجب از بین رفتن پیوند مو خواهد شد. از دیگر موارد ممنوع برای سشوار کشیدن میتوان به موارد زیر اشاره کرد
- دوره نقاهت: کاشت مو نیازمند حدود دو هفته جهت بهبود و محکم شدن پیوند مو است در این دوره از سشوار کشیدن بهصورت جدی خودداری نمایید
- وجود زخم و آسیب: اگر موهای کاشته شده هنگام سشوار کشیدن آسیبدیده است میبایست این امر را متوقف نمایید ادامه سشوار کشیدن موجب ضعیفشدن پیوند مو و ریزش موها خواهد شد.
عوارض سشوار کشیدن موی کاشته شده
افرادی که به دلایل گوناگون دچار ریزش موی شدید در ناحیه خاصی از سر شدهاند و کاشت مو انجام دادهاند، میبایست تا رشد کامل مو از سشوار کشیدن خودداری نمایند. سشوار کشیدن بدون رعایت نکات لازم موجب آسیب رساندن به فولیکولهای مو خواهد شد. این امر دارای عوارض گوناگونی است که از مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تغییر دائمی ساختار: حرارت بسیار بالا حتی برای موهای افراد سالم مضر است و ساختار مو را تغییر میدهد. سشوار کشیدن به طور مداوم موجب تغییر شکل دائمی مو و تأثیر منفی بر روی آن خواهد شد.
- تخریب ساقه: یکی دیگر از عوارض سشوار کشیدن، پوکی و تخریب ساقه مو است. طی این فرایند ساقه مو شکسته و یا موخوره خواهد گرفت.
- آسیب رساندن به لایههای طبیعی: حرارت بسیار بالا علاوه بر خشکی مو، موجب تخریب لایه طبیعی مو خواهد شد. طی این فرایند حفاظت طبیعی مو از بین رفته و انواع مشکلات گوناگون را تجربه خواهید کرد.
You should avoid using a hair dryer on the hottest setting for 2-3 weeks after surgery because your touch and temperature sensation can be numb for at leat that long after the transplant.
شما باید از استفاده از سشوار در گرم ترین حالت به مدت 2 تا 3 هفته پس از جراحی خودداری کنید؛ زیرا حس لمس و شما می تواند تا مدت ها بعد از پیوند غیرفعال شود.
نقل قول از سایت: realself.com
نکات مهم برای استفاده ایمن از سشوار بر موهای تازه کاشته شده
دمای مناسب: انتخاب تنظیمات و دمای مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. دما و حرارت بسیار زیاد موجب آسیب رساندن به موهای کاشته شده خواهد شد. پس از دمای پایینتر استفاده کنید تا کمترین تأثیر را بر روی موهای خود بگذارید.
تمرکز بر مناطق طبیعی: اگر تنها بخشی از موهای خود را کاشتهاید، سعی کنید تمرکز خود را بر روی موهای طبیعی بگذارید. اگر سشوار در این نقاط متمرکز شود، آسیب کمتری به موهای کاشته شده وارد خواهد شد.
استفاده از برسهای مناسب: پس از کاشت مو بهتر است از برس نرم جهت جلوگیری از آسیب رساندن به فولیکولهای موی تازه کاشته شده استفاده کنید. دراینخصوص میتوان به برسهای تهویه دار و برسهای پیچی اشاره کرد.
رعایت مراقبتهای دورهای: علاوه بر مراقبتهای ذکر شده برای سشوار کشیدن، بهتر است مراقبتهای دورهای مانند استفاده از شامپو و کرمهای مراقبتی مخصوص را رعایت کنید. این محصولات موجب تقویت استحکام مو میشوند تا هنگام سشوار کشیدن آسیبی به آنها وارد نشود.
کلام آخر
سشوار کشیدن پس از کاشت مو تا 3 هفته ممنوع است. پس از گذشت مدت زمان ذکر شده و به توصیه پزشک میتوانید این امر را انجام دهید. جهت جلوگیری از آسیب رساندن به موهای کاشته شده، بهتر است از وسایل محافظتی مانند اسپری گرما استفاده کنید.
سپاس از شما عزیزانی که تا انتهای این مقاله از سایت پزشکا با ما همراه بودهاید. ما همواره سعی کردیم تا در حوزهٔ سلامت مو اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار دهیم. اگر سؤالی در رابطه با سشوار بعد از کاشت مو داشتید، در قسمت دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید.