
در این مقاله قصد داریم 5 تا از بهترین دکتر قلب در تبریز را به شما معرفی کنیم. قلب مهم ترین عضو بدن است که خون را به قسمت های مختلف بدن پمپاژ می کند. امروزه انسان ها باید مراقب سلامتی قلب خود باشند و آن را سالم نگه دارند، چرا که با آسیب دیدن قلب سایر اندام های بدن نیز آسیب می بینند و در نهایت می تواند موجب ناهنجاری های مغزی شود. افراد با احساس درد در ناحیه قلب باید به دکتر قلب یا کاردیولوژی مراجعه کنند. دکتر قلب با اختلالات قلب سروکار دارد و می تواند مشکلات قلبی افراد را حل کند. قبل از مراجعه به دکتر قلب تحقیق و پرس و جو کنید و به بهترین دکتر قلب در ایران مراجعه کنید.
دکتر قلب کیست؟
دکتر قلب به پزشکانی گفته می شود که وظیفه شان تشخیص و درمان بیماری های قلبی و رگ های خونی است. افراد در صورت داشتن هرگونه مشکلی در زمینه قلب باید به دکتر و متخصص قلب و عروق مراجعه کنند، چرا که مشکلات این ناحیه بسیار حساس هستند و در صورت سهل انگاری می توانند موجب مرگ فرد بشوند. دکتر قلب پیشینه بیماری های شما را بررسی می کند و برای تشخیص درست آزمایش های مختلفی برای فرد تجویز می کند. از آن جایی که بیماری های قلبی بسیار شایع هستند بهتر است هر چند ماه به بهترین دکتر قلب در تبریز مراجعه کنید تا چکاپ شوید.
انواع بیماری های قلب
بیماری های قلبی طیف گسترده ای از بیماری ها را در بر می گیرد و افرادی که این بیماری ها را دارند باید به دکتر قلب مراجعه کنند. برخی از بیماری های قلب شامل موارد زیر است:
- انواع حمله قلبی
- بیماری آترواسکلروزیس یا تصلب شراین
- ضربان نامنظم قلب و آریتم
- بیماری های عروق کرونر قلب
- نقص های مادرزادی قلب
- انواع نارسایی های دریچه میترال
- آنژین صدری
- بیماری فشار خون
- بیماری کلسترول و تری گلیسیرید بالای خون
بیماری های قلبی طیف گسترده تری دارند و ما در این مقاله به چند مورد به صورت خلاصه اشاره کردیم.

ویژگی های بهترین دکتر قلب در تبریز
بهترین دکتر قلب در تبریز باید ویژگی های مختلفی داشته باشد، چرا که قلب حساس ترین اندام داخلی بدن است و با مرگ و زندگی افراد سروکار دارد. برخی از ویژگی های بهترین دکتر قلب شامل موارد زیر است:
- بهترین دکتر قلب در تبریز باید در این زمینه متخصص باشد و مدارک علمی خود را از مراکز معتبری اخذ کرده باشد.
- دکتر قلب باید با بیماران خود صمیمی باشد و با آن ها رفتار خوبی داشته باشد.
- بهترین دکتر قلب باید از پیشرفته ترین و مجهزترین وسایل و دستگاه های روز دنیا در تشخیص و درمان بیماری های قلب استفاده کند تا بیماران بهترین نتیجه ممکن را کسب کنند.
- مطب بهترین دکتر قلب باید تمیز و عاری از هرگونه آلودگی باشد و وسایل و دستگاه ها به صورت مداوم استریل شوند.
- مطب دکتر قلب باید در جایی قرار گرفته باشد که رفت و آمد در آن به راحتی انجام شود.
- بهترین دکتر قلب در تبریز باید صبر و حوصله بالایی داشته باشد و معاینات خود را با دقت انجام بدهد.
- دکتر قلب باید هزینه های معقولی داشته باشد تا همه افراد بتوانند از خدماتش استفاده کنند.
- دکتر قلب باید همواره اطلاعات خود را به روز کند و دانش های روز دنیا را آموزش ببیند.
قبل از مراجعه به دکتر قلب تحقیق کنید و به پزشکی با خصوصیات بالا مراجعه کنید.
5 تا از دکتر قلب در تبریز را بشناسید!
دستگاه های تشخیص بیماری قلب
پزشکان قلب مانند سایر پزشکان از دستگاه ها و ابزار مخصوصی برای تشخیص و معالجه بیماری ها استفاده می کنند. این دستگاه ها باعث می شود تشخیص بیماری ها سریع تر و دقیق تر انجام بشود. برخی از این دستگاه ها شامل موارد زیر است:
1- دستگاه الکتروکاردیوگرافی: این دستگاه به نوار قلب نیز معروف است و کاربرد آن ثبت عملکرد و ریتم قلب بیماران است.
2- دستگاه هولتر ریتم قلب: این دستگاه برای افرادی مناسب است که در ریتم قلبشان اختلال وجود دارد.
3- دستگاه اکوکاردیوگرافی: از این دستگاه برای اطلاع از دریچه ها و حفره های قلب، نحوه پمپاژ خون و اختلالات مادرزادی قلب استفاده می شود.
4- تست ورزش: عملکرد تست ورزش مانند نوار قلب است با این تفاوت که بیمار روی دستگاه تردمیل حرکت می کند و ریتم قلبش ثبت می شود.
5- ام آر آی: با استفاده از دستگاه ام آر آی نحوه عملکرد عروق، آناتومی و حفره های قلب نمایش داده می شود و راه حل خوبی برای تشخیص بیماری های قلب است.
6- آنژیوگرافی: این دستگاه یکی از دقیق ترین دستگاه های تشخیص بیماری های قلب و عروق است. روش این دستگاه به این صورت است که مایعی رنگی داخل رگ ها تزریق می شود و با استفاده از دستگاه عروق و حفره های قلب نمایش داده می شود.
7- اسکن تالیوم: تالیوم ماده ای است که جذب قلب می شود و مشکلات خون رسانی و عضلات قلب را مشخص خواهد کرد. این دستگاه برای بیمارانی که دچار سکته قلبی شده اند مناسب است.
دستگاه های زیادی برای تشخیص بیماری های قلب و عروق وجود دارد که در این جا به چند مورد اشاره کردیم.

جراحی های قلب چه عوارضی خواهد داشت؟
بیماری های قلب و عروق علاوه بر مزایا ممکن است عوارض زیادی نیز در پی داشته باشد و عمل با موفقیت انجام نشود. برخی از این عوارض شامل موارد زیر است:
- بعد از جراحی قلب ممکن است افراد دچار سکته مغزی و قلبی بشوند.
- از عوارض دیگر جراحی قلب می تواند ضربان نامنظم قلب باشد. ممکن است بعد از جراحی ضربان قلب از ریتم خود خارج شود.
- بعد از عمل ممکن است در محل زخم فرد عفونت ایجاد شود. بهتر است بیماران برای جلوگیری از این عارضه محل زخم را استریل کنند و مدام پانسمانش را تعویض کنند.
- بیماران ممکن است بعد از عمل دچار مشکلات کلیوی بشوند.
- لخته شدن خون از عوارض شایع بعد از عمل جراحی قلب است.
- بیماران ممکن است بعد از جراحی قلب درد شدیدی در ناحیه قفسه سینشان احساس کنند. در صورت غیر قابل تحمل بودن این درد می توانند از داروهای مسکن استفاده کنند.
- ممکن است بعد از عمل بیماران دچار افت شدید فشارخون و دمای بدن را تجربه کنند.
این عوارض معمولا در کوتاه مدت از بین خواهند رفت. در صورت ادامه دار شدن به بهترین دکتر قلب در تهران مراجعه کنید.
کلام آخر
امروزه افراد زیادی با مشکلات قلب دست و پنجه نرم می کنند. با بالا رفتن سن، وراثت و عوامل محیطی مختلف ممکن است افراد دچار بیماری های قلب و عروق بشوند و از آن جایی که قلب مهم ترین عضو بدن است و سلامتی آن بسیار حائز اهمیت است باید افراد با کوچک ترین علائم به دکتر قلب مراجعه کنند و مشکلات خود را حل کنند. قبل از مراجعه به دکتر قلب تحقیق کنید و به پزشکی ماهر و کاربلد مراجعه کنید.
در این مقاله تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا 5 تا از بهترین دکتر قلب در تبریز را به شما معرفی کنیم. از این که ما را در این مقاله همراهی کرده اید بسیار متشکریم. در صورت داشتن انتقاد یا پیشنهاد آن را با سایت پزشکا در میان بگذارید.