بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران【سال 1403】❤️ + لیست 10 تایی
در این مقاله قصد داریم 10 تا از بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران را به شما معرفی کنیم. امروزه افراد به دلایل مختلفی دچار مشکلات مجاری ادراری مانند بی اختیاری ادرار و از دست دادن کنترل مثانه می شوند. از دست دادن اختیار ادرار موضوع خجالت آور و استرس زایی است که می تواند فرد را به مرور زمان افسرده و سرخورده کند. این مشکل هم در خانم ها و هم آقایان رخ می دهد، اما احتمال بروز آن در خانم ها به علت یائسگی و زایمان های متعدد بیشتر خواهد بود. در صورتی که این بیماری درمان نشود می تواند موجب اختلالات دیگری در بدن افراد شود، بنابراین افرادی که دچار این مشکل هستند باید به پزشک زنان یا اورولوژی مراجعه کنند.
- بی اختیاری ادرار چیست؟
- علل بی اختیاری ادرار در خانم ها
- علل بی اختیاری ادرار در آقایان
- ویژگی های بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران
- 10 تا از بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران را بشناسید!
بی اختیاری ادرار چیست؟
بیماری بی اختیاری ادرار به اختلالی گفته می شود که در آن ادرار فرد خارج از کنترل او نشت پیدا می کند و کنترلی روی آن ندارد. سیستم ادراری بدن افراد از مثانه، کلیه ها، حالب و پیشابراه تشکیل شده است که پروسه آن به این صورت است که ابتدا ادرار با تصفیه خون در کلیه ها تشکیل می شود و سپس از راه حالب به مثانه وارد می شود. در مرحله بعد ادراری که در مثانه ذخیره شده است بعد از پر شدن آن با باز شدن اسفنکتر انتهایی از طریق پیشابراه از بدن خارج می شود. در صورتی که یکی از مراحل بالا مختل شود فرد دچار بی اختیاری ادرار می شود.
این عارضه زمانی رخ می دهد که عضلات ناحیه مثانه به طور ناگهانی منقبض می شوند و عضلات اسفنکتر به اندازه کافی قوی نیستند که از خروج مثانه جلوگیری کنند. این عارضه برای برخی افراد به حدی شدید است که با خندیدن، عطسه کردن و ورزش فرد کنترل ادرار خود را از دست خواهد داد. بی اختیاری ادرار معمولا با افزایش سن اتفاق می افتد اما همه افراد پیر و سالمند به آن دچار نخواهند شد. این بیماری معمولا در سنین 30 تا 60 سال در 30 درصد از خانم ها رخ می دهد در صورتی که تنها 5 درصد از آقایان به آن مبتلا خواهند شد. افرادی که به این اختلال دچار هستند می توانند به بهترین دکتر اورولوژی مراجعه کنند.
علل بی اختیاری ادرار در خانم ها
بیماری بی اختیاری ادرار در خانم ها بیشتر از آقایان اتفاق می افتد. دلیل آن این است که آناتومی و بدن خانم ها در دوره های مختلف دستخوش تغییرات زیادی می شود. برخی از عللی که ممکن است خانم ها به این بیماری دچار شوند شامل موارد زیر است:
- یکی از علل مهمی که ممکن است موجب شود خانم ها دچار بی اختیاری ادرار شوند داشتن تومور مغزی یا سندرم مولتیپل اسکلروز است.
- یبوست شدید در طولانی مدت می تواند موجب شود خانم ها بیشتر به این عارضه دچار شوند.
- از علت های دیگر این بیماری داشتن عفونت های ادرار است. افرادی که این عفونت ها را دارند بیشتر دچار بی اختیاری ادرار می شوند.
- از دیگر دلایل بروز این بیماری بارداری و زایمان های طبیعی متعدد است. خانم هایی که زایمان های زیادی انجام داده اند بیشتر دچار بی اختیاری ادرار می شوند.
- التهاب مثانه و داشتن تومورهای ادراری از دلایل مهم ابتلا به این عارضه می باشد. بنابراین افرادی که دچار التهاب مثانه هستند یا تومورهای ادراری دارند بهتر است هرچه سریع تر آن را درمان کنند.
- بیماری های جنسی مانند اچ پی وی می تواند در بروز بی اختیاری ادرار موثر باشد.
- عواملی مانند استعمال دخانیات، سیگار، مشروبات الکلی و نوشیدنی های کافئین دار در بروز این بیماری موثر هستند.
علل بی اختیاری ادرار در آقایان
بی اختیاری ادراری در آقایان کم تر از خانم ها اتفاق می افتد و معمولا با بالا رفتن سن افزایش پیدا می کند. برخی از عللی که در بروز این بیماری تاثیرگذار هستند شامل موارد زیر هستند:
1- عواملی مانند مصرف دخانیات، سیگار، الکل، نوشیدنی های کافئین دار و مواد مخدر از علل موثر بروز بی اختیاری ادرار هستند.
2- از دلایل دیگر بروز این بیماری داشتن یبوست شدید و طولانی مدت است.
3- مردانی که اضافه وزن زیادی دارند بیشتر دچار این بیماری می شوند.
4- از دیگر علل موثر در بروز این بیماری داشتن عفونت کلیه می باشد. این عفونت باید درمان شود تا موجب این قبیل مشکلات نشود.
5- از دیگر دلایل تاثیرگذار در بی اختیاری ادرار آقایان داشتن عفونت های ادراری است. این عفونت ها باید درمان شوند تا فرد دچار مشکلات مجاری ادرار نشود.
6- التهاب مثانه آقایان از علل تاثیرگذار دیگر این بیماری است.
7- داشتن تومورهای مجاری ادرار و سنگ ادرار از علل دیگر بی اختیاری ادرار است.
8- از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در این بیماری داشتن اختلال تومور مغزی و مولتیپل اسکلروز است.
افرادی که به علل بالا دچار بی اختیاری ادرار هستند می توانند به بهترین دکتر اورولوژی در ایران مراجعه کنند.
ویژگی های بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران
بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران باید ویژگی ها و خصوصیات مختلفی داشته باشد، چرا که این مشکل باید توسط افراد ماهر و کاربلد درمان شود. برخی از ویژگی های بهترین دکتر بی اختیاری ادراری شامل موارد زیر است:
- بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران باید دارای صبر و حوصله بالایی باشد و پروسه درمان را با دقت انجام دهد.
- بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران باید در این زمینه ماهر و متخصص باشد و مدارک علمی خود را از دانشگاه های معتبر کشور دریافت کند.
- در مطب بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران باید از مجهزترین و پیشرفته ترین ابزار و دستگاه ها استفاده شود.
- مطب بهترین دکتر بی اختیاری ادراری باید تمیز و استریل باشد و پروتکل های بهداشتی در آن به طور کامل رعایت شود.
- بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران باید بااخلاق باشد و با مراجعین خود به خوبی برخورد کند.
- مطب بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران باید بزرگ و دلنشین باشد و در مکانی قرار گرفته باشد که رفت و آمد در آن با سهولت انجام شود.
- بهترین دکتر بی اختیاری ادراری باید هزینه های منصفانه ای از مراجعین خود دریافت کند تا همه افراد بتوانند از خدماتش استفاده کنند.
افرادی که دچار این اختلال هستند می توانند به پزشکی با خصوصیات بالا مراجعه کنند.
10 تا از بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران را بشناسید!
دکتر حمیدرضا قشقایی
دکتر حمیدرضا قشقایی از جمله بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران است. ایشان جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری است که پزشکی عمومی و بورد تخصصی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت کرده است. دکتر قشقایی عضو هیئت علمی دانشگاه است و در حوزه خود از محبوب ترین پزشکان به شمار می رود. وی مقالات مختلفی در حوزه اورولوژی ارائه داده است. ایشان مطبی مجهز و پیشرفته دارد که پروتکل های بهداشتی در آن رعایت می شود.
خدمات:
- بی اختیاری ادرار
- درمان پروستات
- درمان مشکلات کلیه
- رفع زودانزالی
- رفع مشکلات کلیوی
- اختلال نعوظ
آدرس: کرج، میدان شهدا، برج نوا، طبقه ی هشتم، واحد 14
شماره تماس: 09303290662
دکتر اسماعیل توتونچی
دکتر اسماعیل توتونچی جزو بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران می باشد. ایشان جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری است که پزشکی عمومی و بورد تخصصی خود را از دانشگاه علوم پزشکی ایران اخذ کرده است. وی فلوشیپ های تخصصی و دوره های تکمیلی خود را به طور کامل گذرانده است. مطب ایشان بزرگ و مجهز است و تمامی پروتکل های بهداشتی در آن رعایت می شود. دکتر توتونچی پزشکی باانصاف و مهربان است و با بیماران برخورد خوبی دارد.
خدمات:
- بی اختیاری ادرار
- درمان مشکلات جنسی
- رفع واریکوسل
- رفع پروستات
- درمان مشکلات کلیه
- رفع مشکلات مجاری ادرار
آدرس: همدان، میدان آرامگاه بوعلی، اول پیاده راه بوعلی، ساختمان پزشکان شماره یک، طبقه یک، مطب دکتر توتونچی
شماره تماس: 08132527434
دکتر داود نوری زاده
از بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران می توان به دکتر داود نوری زاده اشاره کرد. وی متخصص کلیه، مجاری ادراری و اورولوژی است که پزشکی عمومی و بورد تخصصی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت کرده است. ایشان عضو انجمن رسمی اورولوژی ایران است. دکتر نوری زاده مطبی پیشرفته و کامل دارد و خدمات متنوعی به بیماران ارائه می دهد. ایشان از پزشکان پرطرفدار تبریز است.
خدمات:
- بی اختیاری ادرار
- زگیل تناسلی
- درمان مشکلات کلیه
- درمان پروستات
- اختلال نعوظ
- زودانزالی
آدرس: تبریز، خیابان ارتش جنوبی، روبروی بیمارستان الزهرا، ساختمان آفتاب
شماره تماس: 04135562124
دکتر امیرحسین بشاش
دکتر امیرحسین بشاش بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران می باشد. وی دکتر اورولوژی، کلیه و مجاری ادرار است که پزشکی عمومی و بورد تخصصی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران اخذ کرده است. دکتر بشاش پزشکی دقیق و باحوصله است که برای بیماران وقت زیادی اختصاص می دهد. ایشان پزشکی باسابقه است که تجربه بالایی در حوزه اورولوژی دارد.
خدمات:
- بی اختیاری ادرار
- درمان پروستات
- رفع کجی آلت
- رفع زودانزالی
- ناباروری
- واریکوسل
- رفع اختلالات جنسی
آدرس: مشهد، خیابان احمدآباد، خیابان پرستار، پرستار 3، روبروی پارکینگ طبقاتی پرستار، ساختمان ماهان، طبقه دوم
شماره تماس: 05138449995
دکتر محبوبه میرزایی
دکتر محبوبه میرزایی جراح و متخصص کلیه، مجاری ادرار و اورولوژی است که پزشکی عمومی خود را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بورد تخصصی خود را از دانشگاه علوم پزشکی کرمان دریافت کرده است. دکتر میرزایی دوره های تکمیلی و فلوشیپ های تخصصی خود را گذرانده و پزشکی ماهر و حاذق است. آقایان می توانند با خیال راحت به مطب ایشان مراجعه کنند.
خدمات:
- بی اختیاری ادرار
- رفع مشکلات جنسی
- درمان واریکوسل
- درمان مشکلات مجاری ادرار
- اختلال نعوظ
- رفع پروستات
- رفع سنگ کلیه
آدرس: کرمان، خیابان جهاد، نبش جهاد 8، ساختمان نیکان، طبقه 3، واحد 1
شماره تماس: 09903251720
دکتر حسن شیری
دکتر حسن شیری بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران می باشد. ایشان جراح و متخصص اورولوژی و مجاری ادرار است که پزشکی عمومی خود را از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و بورد تخصصی خود را از دانشگاه علوم پزشکی گیلان دریافت کرده است. دکتر شیری دوره های تکمیلی مختلفی گذرانده است و از دانش و مهارت بالایی برخوردار می باشد. افراد می توانند برای درمان بی اختیاری ادرار خود به مطب ایشان مراجعه کنند.
خدمات:
- بی اختیاری ادرار
- رفع پروستات
- رفع افتادگی رحم
- زگیل تناسلی
- اختلال نعوظ
- رفع سنگ کلیه
آدرس: اصفهان، خیابان آمادگاه، بن بست 17، ساختمان جامکو، طبقه دوم
شماره تماس: 03132223685
دکتر علیرضا مکارم
دکتر علیرضا مکارم جزو بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران است. ایشان جراح و متخصص اورولوژی و مجاری ادراری است پزشکی عمومی و بورد تخصصی خود را از دانشگاه علوم پزشکی شیراز اخذ کرده است. دکتر مکارم پزشکی باسابقه و ماهر است که رضایتمندی بیماران برایش اهمیت زیادی دارد. مطب ایشان پیشرفته و مدرن است و در آن تمام پروتکل های بهداشتی رعایت می شود.
خدمات:
- بی اختیاری ادرار
- رفع پروستات
- درمان مشکلات کلیه
- رفع مشکلات مجاری ادرار
- اختلال نعوظ
- رفع واریکوسل
آدرس: شیراز، خیابان اردیبهشت غربی، نبش کوچه 6، ساختمان پزشکی نخبگان، طبقه 2، واحد 2
شماره تماس: 09022441468
دکتر امیر پرویز کسایی
از بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران می توان به دکتر امیر پرویز کسایی اشاره کرد. ایشان جراح و متخصص کلیه، مجاری ادرار و تناسلی است که پزشکی عمومی و بورد تخصصی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران اخذ کرده است. وی در حوزه خود از محبوب ترین پزشکان است و میزان رضایتمندی بالایی از مراجعین خود دریافت کرده است. در مطب ایشان تمامی پروتکل های بهداشتی رعایت می شود.
خدمات:
- بی اختیاری ادرار
- ناباروری
- پروستات
- زودانزالی
- رفع سرطان های ادراری
- درمان سنگ کلیه
آدرس: اهواز، کیانپارس، پهلوان شرقی، نبش اردیبهشت، ساختمان پزشکان آویستا، طبقه 5
شماره تماس: 09370305006
دکتر فرشاد نامداری
دکتر فرشاد نامداری بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران می باشد. ایشان جراح و متخصص اورولوژی و مجاری ادرار است که مدارک علمی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران اخذ کرده است. وی عضو هیئت علمی دانشگاه است و 36 مقاله علمی در حوزه خود منتشر کرده است. دکتر نامداری در مطب شخصی خود خدمات متنوعی به آقایان ارائه می دهد.
خدمات:
- بی اختیاری ادرار
- درمان زودانزالی
- رفع زگیل تناسلی
- درمان سنگ کلیه
- درمان مشکلات جنسی
- درمان پروستات
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، 500 متر پایین تر از ونک، جنب پل همت، بن بست سیدالشهدا، پلاک 8، واحد 1
شماره تماس: 02188776801
انواع بی اختیاری ادرار در خانم ها و آقایان
معمولا اغلب افراد به تخلیه ادرار دچار می شوند. بی اختیاری ادرار شامل موارد مختلفی می باشد که شامل موارد زیر است:
1- بی اختیاری استرس: در این نوع از بی اختیاری فرد هنگام سرفه، عطسه، ورزش، خنده و بلند کردن اجسام سنگین دچار بی اختیاری ادرار می شود. در واقع مثانه فرد با فشار کوچیکی کنترل خود را از دست می دهد.
2- بی اختیاری فیزیکی: در این نوع از بی اختیاری عوامل فیزیکی یا روانی مانع رسیدن فرد به توالت و تخلیه ادرارش می گردد. مثلا افراد با معلولیت جسمی و ذهنی ممکن است دچار این عارضه شوند.
3- بی اختیاری مبرم: در این نوع از بی اختیاری فرد نیاز ناگهانی و مبرم به تخلیه ادرار پیدا می کند و به صورت ناخودآگاه تخلیه انجام می شود. افرادی که این اختلال را دارند معمولا در سراسر شب نیاز به تخلیه ادرار خواهند داشت.
4- بی اختیاری سرریز: در این نوع از اختلال فرد به صورت مکرر و مداوم دفع ادرار انجام می دهد و مثانه اش هیچ زمانی از ادرار تخلیه نمی شود.
5- بی اختیاری چندگانه: در این اختلال فرد بیش از یک نوع از بی اختیاری ادراری را تجربه می کند.
ساکنین تهران که دچار اختلالات ادراری بالا هستند می توانند به بهترین دکتر اورولوژی در تهران مراجعه کنند.
چه افرادی ممکن است دچار این اختلال شوند؟
اغلب افراد ممکن است به این بیماری دچار شوند، اما برخی افراد به دلیل ویژگی هایی که دارند بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند. این افراد شامل گروه های زیر هستند:
- افرادی که بیش از اندازه از مرکبات و ویتامین C استفاده می کنند بیشتر به این بیماری دچار می شوند.
- خانم هایی که زایمان های طبیعی زیادی انجام داده اند مستعد این اختلال هستند.
- افرادی که از داروهایی مانند داروهای کاهش فشار خون و آرامبخش استفاده می کنند بیشتر به این اختلال دچار می شوند.
- اشخاصی که چاق هستند و بیش از حد از شکلات و شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کنند بیشتر به این اختلال دچار می شوند.
- بانوانی که از دوران یائسگی خود گذر کرده اند سطح استروژن بدنشان افت پیدا می کند و ممکن است به این بیماری دچار شوند.
- افرادی که از دخانیات، سیگار و الکل استفاده می کنند بیشتر به این اختلال دچار می شوند.
- اشخاصی که دچار سرطان پروستات هستند بیشتر دچار بی اختیاری ادرار می شوند.
- افرادی که یبوست شدید در طولانی مدت دارند بیشتر دچار این اختلال می شوند.
اقدامات لازم جهت مراجعه به پزشک اورولوژی
افراد باید قبل از مراجعه به پزشک اورولوژی اقدامات مختلفی انجام دهند تا از این پروسه نتایج خوبی دریافت کنند. برخی از این اقدامات شامل موارد زیر است:
- بیمار باید سوالاتی که می خواهد از پزشک متخصص بپرسد یادداشت کند تا فراموش نشود.
- افراد باید از محدودیت ها و رژیم های غذایی که قبل از ویزیت باید رعایت کنند آگاه باشند و آن ها را رعایت کنند.
- بیماران باید علائم خود شامل تعداد دفعات ادرار، میزان فعالیت مثانه در شب و تعداد بی اختیاری ادرار خود را یادداشت کنند.
- افراد باید لیست تمامی داروها، مکمل ها و ویتامین هایی که مصرف می کنند یادداشت کنند و به پزشک اطلاع دهند.
- بیماران باید با پزشک خود صادق باشند و سابقه بیماری و اطلاعات پزشکی خود را به طور کامل در اختیار پزشک قرار دهند.
- در روز ویزیت و معاینه بهتر است فرد یک همراه داشته باشد.
رعایت نکات بالا موجب می شود فرد بیشترین بازدهی را از جلسات درمانی کسب کند.
درمان های خانگی بی اختیاری ادرار
اختلال بی اختیاری ادرار ممکن است با رعایت برخی درمان های خانگی بهبود پیدا کند. برخی از این درمان ها شامل موارد زیر است:
1- مصرف به اندازه مایعات: مصرف بیش از حد از مایعات و مصرف کم آن موجب می شود بی اختیاری ادرار اتفاق بیفتد. بنابراین افراد باید به اندازه کافی از مایعات استفاده کنند.
2- کاهش وزن: افرادی که دچار چاقی و اضافه وزن هستند با کاهش وزن می توانند تاحدودی بی اختیاری ادرار خود را برطرف کنند.
3- کاهش استفاده از عوامل محرک: عوامل محرکی مانند نوشیدنی های الکلی، نوشابه های گازدار، آبمیوه های شیرین و کافئین دار موجب بی اختیاری ادرار می شود. بنابراین کاهش مصرف این مواد موجب می شود بی اختیاری ادرار فرد بهبود پیدا کند.
4- استفاده از روش های پیشگیری از بارداری: افرادی که از روش های پیشگیری از بارداری مانند کاندوم استفاده می کنند به عفونت ادراری دچار نمی شوند. بنابراین این یکی از درمان های خانگی این بیماری است.
5- درمان یبوست: افرادی که دچار یبوست هستند می توانند با درمان آن تاحدود زیادی از بروز بی اختیاری ادرار پیشگیری کنند.
6- ادرار کردن به موقع: افرادی که دچار بی اختیاری ادرار هستند باید هر 3 الی 4 ساعت و قبل از خواب ادرار خود را تخلیه کنند.
کلام آخر
امروزه یکی از شایع ترین مشکلات آقایان و خانم ها بی اختیاری ادرار است. این مشکل می تواند زندگی روزمره افراد را مختل کرده و آن ها را دچار افسردگی کند. راه های درمان مختلفی برای این بیماری وجود دارد که خانم ها می توانند برای درمان آن به بهترین دکتر زنان مراجعه کنند.
در این مقاله 10 تا از بهترین دکتر بی اختیاری ادراری در ایران را در اختیار شما قرارداده ایم. از این که ما را در این مقاله همراهی کرده اید بسیار متشکریم. در صورت داشتن انتقاد یا پیشنهاد آن را با سایت پزشکا در میان بگذارید.