بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان【سال 1403】❤️+ لیست 10 تایی
در شهر اصفهان اکثر افراد به دنبال بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان هستند بنابراین ما در این مقاله 10 تا از بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان را معرفی خواهیم کرد.افراد زیادی برای سلامتی خود در شهر اصفهان در جستجوی بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان هستند.
اصفهان شهری تاریخی در مرکز ایران است. این شهر مرکز استان اصفهان و نیز شهرستان اصفهان است. سومین شهر بزرگ ایران، سومین شهر پرجمعیت ایران پس از تهران و مشهد است و همچنین یکصد و شصت و پنجمین شهر پرجمعیت جهان و نهمین شهر پرجمعیت باختر آسیا به شمار میرود. کلانشهر اصفهان نیز چهاردهمین کلانشهر پرجمعیت خاورمیانه است. این شهر در بین سالهای ۱۰۵۰ تا ۱۷۲۲ میلادی به ویژه در سدهٔ شانزدهم میلادی در هنگام پادشاهی صفویان پایتخت ایران شد و رونق فراوانی گرفت.
بناهای تاریخی متعددی در شهر وجود دارد که شماری از آنها به عنوان میراث تاریخی در یونسکو به ثبت رسیدهانداین شهر به داشتن معماری زیبای ایرانی، پلهای سرپوشیده، مسجدها و منارههای منحصربه فردش نامآور است. این امر سبب شده تا در فرهنگ عامه، اصفهان نصف جهان، لقب بگیرد. این شهر در آذر ۱۳۹۴ (دسامبر ۲۰۱۵) به همراه رشت به عنوان نخستین شهرهای ایران، به شبکه شهرهای خلاق جهان زیر نظر یونسکو پیوست.
براساس استانداردهای یونسکو، شهر خلاق، شهری است که از نوآوری و توانمندیهای شهروندان در توسعه پایدار شهری بهره میبرد.میدان نقش جهان نمونه برجستهای از معماری ایرانی است. این شهر دارای پانزده منطقه شهری است. از جمله دیگر آثار تاریخی اصفهان از منارجنبان، سی و سه پل، پل خواجو، کاخ چهل ستون، عمارت عالی قاپو، مسجد شیخ لطفالله و بسیاری از اماکن تاریخی دیگر میتوان نام برد. در این مقاله 10 تا از بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان را معرفی می کنیم.
10 تا از بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان که باید بشناسید
بیمارستان اصفهان
پروژه تاسیس بیمارستان اصفهان، پس از اخذ مجوز ساخت بیمارستان توسط هیئت مدیره وقت در تاریخ 20/7/1349 از وزارت بهداری، آغاز گردید و پس از حدود سه سال، بیمارستان در سال 1352 و در محل فعلی واقع در خیابان شیخ بهایی، چهارراه اردیبهشت مورد بهره برداری قرار گرفت.بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان
این مجموعه در سال 1384 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و با هدف ایجاد بستری جهت آموزش دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی این دانشگاه خریداری و از آن پس تحت پوشش و نظارت آن واحد به ادامه فعالیت پرداخت.بیمارستان اصفهان هم اینک با 29/1023 مترمربع مساحت و 3480 مترمربع زیربنا، با هشت بخش بالینی “اورژانس، داخلی، ccu، اتاق عمل ،جراحی، زایشگاه، نوزادان، مامایی” و 50 تخت فعال در حال ارائه خدمت به مردم فهیم شهر اصفهان و شهرهای مجاور می باشد.
این مرکز در اعتباربخشی ملی بیمارستان های ایران در سال 1399، ضمن یک درجه ارتقا، موفق به اخذ نشان بیمارستان درجه یک گردید.
از سایر بخش های مرکز می توان به درمانگاه تخصصی (زنان و زایمان،اطفال،جراحی عمومی،روانشناسی،مامایی،تغذیه،ارتوپدی وجراحی اعصاب )، رادیولوژی، سونوگرافی، آزمایشگاه، بانک خون، اکوکاردیو گرافی، تست ورزش و… اشاره کرد.
معرفی طبقات مختلف بیمارستان
زیرزمین:واحد تصویربرداری (رادیولوژی وسونوگرافی)،واحد تجهیزات پزشکی،واحد لندری(رختشویخانه) و انبار
همکف:بخش اورژانس،داروخانه،آزمایشگاه و بانک خون،واحد پذیرش،واحد حسابداری و ترخیص،درمانگاه تخصصی،دفتر پرستاری
طبقه اول:بخش CCU و POST CCU ، بخش داخلی، بخش اطفال،واحد اکوکاردیو گرافی و تست ورزش ،واحد فناوری اطلاعات(IT)
طبقه دوم:بخش جراحی مردان و اتاق عمل
طبقه سوم:بخش زایشگاه،بخش نوزادان،بخش مامایی ،اتاق شیردهی و واحد واکسیناسیون
طبقه چهارم:واحد CSSD، دفتر بهبود کیفیت،تغذیه،آشپزخانه،واحد بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای،سوپروایزر آموزشی و آموزش به بیمار، امور مالی،
آدرس: اصفهان، خیابان شیخ بهایی، نبش چهارراه اردیبهشت.
بیمارستان حضرت امیرالمومنین
بخش های بیمارستان: جراحی – اتاق عمل – نوزادان – مامایی – زایشگاه – اورژانس – سی سی یو – آی سی یو – رادیولوژی – آزمایشگاه – دندان پزشکی – درمانگاه تخصصی
تاسیس بیمارستان: 1325
تخصص های موجود: اورولوژی – زنان و زایمان – اطفال – جراحی عمومی – ارتوپدی – داخلی – گوارش – مغز و اعصاب – گوش و حلق و بینی – پوست و مو – دندان پزشکی – چشم پزشکی
» ریاست – مدیریت
رئیس بیمارستان
نام و نام خانوادگی: دکتر محمود کبیری
مدرک تحصیلی: متخصص اورولوژی
مدیر بیمارستان
نام و نام خانوادگی: احمدرضا تاجی زادگان
مدرک تحصیلی: کارشناس پرستاری-كارشناس ارشد مدیریت مالی
مدیر پرستاری
نام و نام خانوادگی: بهروز احمدی
مدرک تحصیلی: کارشناس پرستاری
آدرس: اصفهان، خیابان احمدآباد
بیمارستان حضرت حجت ابن الحسن العسکری
بیمارستان انجمن خیریه بهداشتی درمانی حضرت حجت ابن الحسن العسکری (عج) در سال ۱۳۵۰ تاسیس و مورد بهره برداری قرار گرفت با اجرای طرح های توسعه یافته در بخشهای داخلی و جراحی عمومی (جراحی، ارتوپدی،ENT)، زنان ، زایشگاه، نوزادان، اورژانس،دیالیز، اتاق عمل و بخش¬های پاراکلینیکی شامل درمانگاه، داروخانه، چشم پزشکی، دندانپزشکی، رادیولوژی، سونوگرافی و آزمایشگاه فعال می باشد . بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان
سخن مدیر عامل
الحمدالله رب العالمین و الصلوه و السلام علی سیدنا محمد و آله الطاهرین و العن علی اعدائهم اجمعین الی یوم الدین خداوند سبحان را صمیمانه شکر می گوییم،که در این سال نیز توفیق خدمتگزاری به نیازمندان را به کاروان وفاق مقدس علوی ارزانی فرمود و به راستی که طی طریق در این سیره پسندیده، بزرگترین نعمتی است که زبان و قلم از بیان آن الکن می باشد.
ریاست عالی هیئت امناء حضرت ایت الله سید یوسف طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه در استان اصفهان در همایش نکوداشت تجلیل از خدمات خیریه ای و بهداشتی اظهار نمودند:
خیرین جز مقربین خدا هستند و هماهنگی و مشورت خیرین سلامت استان اصفهان برای رفع مشکلات در حوزه سلامت امری ضروری است.
بخش ها:
بخش همودیالیز
بخش صرع
بخش CCU
بخش اورژانس
بخش زنان و مراقبت های دوران بار داری
بخش جراحی
کلینیک دندان پزشکی
کلینیک داخلی و دیابت
بخش رادیولوژی، آزمایشگاه و داروخانه
آدرس:اصفهان خیابان قائم مقام فراهانی (سپهسالار)
بیمارستان مهرگان

این مرکز در سال 1346 با تنظیم شرکت نامه بین مالکین در ثبت شرکتها به ثبت رسانده و نام شرکت را که در ماه آبان به ثبت رسانده شده بود شرکت آبان و نام بیمارستان را مهرگان انتخاب نمودند.بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان
بیمارستان و زایشگاه مهرگان در حوزه های تخصصی زنان، زایمان، نازایی و نوزادان و با بهره گیری از سرمایه های انسانی کارآمد ، مدیریت پویا ، بکارگیری دانش و فناوری روز ، همگام با آخرین استانداردهای ملی سلامت و در سایه ارزش های مشتری مداری, خدمات مطمئن، سریع و ایمن را در گسترۀ شهر تاریخی اصفهان به شهروندان عزیز ارائه می نماید.
بیمارستان مهرگان بر آن است تا سال 1405 با بهره گیری از کارشناسان و نیروهای توانمند و بهبود مستمر در سازماندهی منابع و روش های اجرایی ، از طریق پیاده سازی مناسب ترین مدل های ارتقای کیفیت ، ضمن موفقیت در اخذ بالاترین درجه اعتباربخشی ، به عنوان بیمارستانی پیشرو در زمینه ارائه خدمات تخصصی زنان ،زایمان و نازایی در منطقه مرکزی کشور مطرح گردد.
ما متعهد به تامین خدمات سلامت هستیم و نیاز های امروز و فردای مشتریانمان را فراهم مینماییم. ما از طریق فرآیندهای اخلاق گرایانه ، پاسخگو و متعالی تلاش می کنیم تا محیطی رضایت بخش برای کارکنان ، ارزش افزوده برای ذینفعان و روحیه مسئولیت پذیری مشترک برای خود و جامعه فراهم سازیم.
موقعیت جغرافیایی:
اصفهان خیابان شیخ بهایی قبل از چهار راه اردیبهشت بیمارستان و زایشگاه مهرگان
مسئول فنی:
دکتر محمد علی رقایی , متخصص زنان و زایمان
قائم مقام مسئول فنی:
دکتر مهیار قاسمی طهرانی
تیم مدیریت رهبری :
ریاست: دکتر بهزاد خلیل پور
مدیریت : مهندس احمد سبزقبایی
مدیر مالی: علی اسفندیار پور
مدیر منابع انسانی : مهندس سارنگ کیوان
مدیر پرستاری : افسون احمدی
بخش ها:
- بخش مامایی
- بخش جراحی
- اتاق عمل
- اورژانس
- زایشگاه
- نوزادان
آدرس : اصفهان ،خیابان شیخ بهایی، جنب بانک رفاه
بیمارستان حضرت زهرای مرضیه
دارالشفاء حضرت زهراء مرضيه در سال 1369 به همت عالي حاج عباس انگوري زاده تأسيس گرديد. اين مركز در ابتدا در زميني به مساحت 32 مترمربع پايه گذاري شده و بلافاصله با خريد و افزودن يك باب منزل به مساحت 300 متر مربع و پس از كسب (س) مجوزهاي قانوني از معاونت درمان در تاريخ 1369/03/15 تحت عنوان دارالشفاء حضرت زهراي مرضيه رسماً فعاليت شبانه روزي خود را در قالب درمانگاه عمومي و رشته هاي تخصصي شامل چشم، قلب، داخلي، گوش و حلق و بيني، پوست، اطفال و ارتوپدي آغاز نمود.
نياز درماني منطقه، كمك خيرين محترم و همت والاي حاج آقا انگوري زاده – مؤسس و سرپرست مركز- موجب شد تا انگيزه گسترش واحد درماني قوت يافته و نهايتاً با خريد تدريجي حدود 33 خانه در اطراف درمانگاه مساحتي بالغ بر 23300 مترمربع زير بنا جهت توسعه بخش درماني آماده سازي گردد. ادامه سير مذكور موجب شد تا به لطف پروردگار، بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي حضرت زهراي مرضيه (س) در سال 1384 افتتاح و خدمت رساني درماني خود را آغاز نمايد.
درحال حاضر اين مركز با 115 تخت فعال واجد كليه رشته هاي تخصصي اصلي (داخلي، نورولوژي، قلب و عروق، اطفال و نوزادان، ارتوپدي، ارولوژي، نفرولوژي، زنان و مامايي، گوش و حلق و بيني، جراحي و جراحي اطفال) بوده و آمادگي ارائه كليه فعاليت ها و خدمات درماني را به همشهريان محترم مي باشد و با توجه به نياز مبرم استان و مردم منطقه، با راه اندازي بخش هاي جدید ، تعداد تخت هاي اين مركز به 160 تخت افزايش مي يابد. خوشبختانه انگيزه پويا و افق ديدگاه مؤسس محترم و ساير مسئولين بيمارستان نيل به اهداف متعالي را در برنامه كاري خود قرار داده و موجب گسترش و پيشرفت روز افزون سطح كيفي خدمات ارائه شده گرديده است. در حال حاضر، درجه ارزشیابی بیمارستان و بخش های ویژه، یک می باشد.
بخش ها:
- بخش های بستری
- واحد های پاراکلینیکی
- خدمات پیراپزشکی
آدرس: اصفهان ،میدان قدس ،ابتدای علامه مجلسی
بیمارستان شهید آیت اله صدوقی
رسال ۱۳۵۶ هجري شمسي گروهي از پزشكان با متولي وقف زميني واقع در غرب خيابان بزرگمهر و جنوب نهر فرشادي با وسعت ۳۶۰۰ متر مربع كه متعلق به واقف مرحوم سيف اله خان بود و بر اساس مفاد وقفنامه براي ارایه خدمات بيمارستاني به مردم منطقه وقف شده بود مذاكره نمودند و پس از طي مراحل اداري كاراحداث شروع و همزمان با آغاز انقلاب اسلامي ايران به رهبري امام خميني(ره) و در ابتداي جنگ تحميلي ساختمان بيمارستان به پايان رسيد كه با توجه به مشكلات اقتصادي زمان جنگ بهره برداري از آن به تأخير افتاد. در سال ۱۳۶۱ با احساس نياز به ارایه خدمات درماني شايسته به مجروحان دفاع مقدس و پاسداران و خانواده آنها و مردم شهيد پرور استان تصميم گرفته شد بيمارستاني در اصفهان ايجاد گردد.
از این رو پس از كارشناسي هاي متعدد، بيمارستان ياد شده كه آماده بهره برداري بود خريداري و پس از تجهيز در اول دي ماه سال ۱۳۶۱ فعاليت خود را آغاز نمود. چون در تيرماه همين سال آيت اله حاج شيخ محمد صدوقي امام جمعه يزد به دست منافقين کور دل به شهادت رسيده بود، اين بيمارستان به ياد آن شهيد بزرگوار که در كارهاي خير سرآمد زمان خود بود ، به نام” بيمارستان شهيد آيت الله صدوقي” نامگذاري و فعالیت خود را با ظرفيت ۱۰۰ تخت در ۵ بخش بستري و اورژانس، درمانگاه، اتاق عمل، راديولوژي، آزمايشگاه و بخش هاي اداري و پشتيباني آغاز نمود.
اين مركز درماني با عنايت و الطاف الهي و تلاش دلسوزانه كاركنان خود توانست در ۶ سال آخرجنگ تحميلي خدمات شاياني به مجروحان دفاع مقدس، پاسداران و مردم شهيد پرور استان ارايه نمايد. با رشد فزاينده خدمات و ضرورت پشتيباني تخصصي از بهداري دفاع مقدس و احساس نياز بيشتر به چنين مركز درماني، توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامي اصفهان درسال ۱۳۶۶ وزير وقت سپاه در باز ديدي مجوز توسعه بيمارستان را صادر نمودند . پيرو آن كار مطالعات مرحله اول توسعه در سال ۶۷ انجام و سال ۱۳۶۸ عمليات اجرايي ساختمان شماره ۲ براي توسعه راديولوژي، آزمايشگاه، بخش هاي اداري پشتيباني، ايجاد زايشگاه، اتاق هاي عمل زايمان، حدود ۱۰۰ تخت بستري در سه بخش و همچنين نمازخانه و غذا خوري برادران آغاز و سال ۱۳۷۱ به اتمام رسيد و پس از تجهيزمورد بهره برداري قرار گرفت. درسال ۱۳۷۲ مرحله دوم توسعه پس ازخريداري و آزادسازي زمين مورد نياز با عمليات اجرايي ساختمان شماره ۳ براي نوسازي و توسعه اورژانس، درمانگاه ها، موتورخانه مركزي و گسترش بخش هاي بستري، دندانپزشكي، تالار اجتماعات، مجموعه آموزش و پژوهش، غذاخوري خواهران و توانبخشي فيزيوتراپي) آغاز و در سال ۱۳۷۹ به بهره برداري رسيد. طي ۵ سال ارایه خدمت از آخرين توسعه و گذشت حدود ۲۰ سال ازاحداث ساختمان اوليه، باز هم ضرورت به روزرساني كاربري ها و بازسازي ساختمان ها احساس شد. درسال ۱۳۸۳ كار بازسازي و تغيير كاربري برخی بخش ها آغاز و در نتيجه بخش هاي سي تي اسكن، سونوگرافي، پاتولوژي، سالن انتظار مراجعات ايجاد و اورژانس بازسازي و توسعه داده شد و همزمان با آن كار خريد و آزاد سازي زمين هاي ضلع غربي برای احداث پاركينيك بيمارستان انجام گرديد.
در سال ۱۳۸۵ كار باز سازي بخش هاي فرسوده و ايجاد بخش هاي ام.آر.آي، آنژيوگرافي، اتاق هاي عمل قلب، آي سي يو قلب و توسعه ظرفيت تخت هاي بستري تا ۲۵۶ تخت با ۱۵ بخش بستري آغاز و به مرور به بهره برداري رسيد و بيمارستان به”مركزپزشكي تخصصي و فوق تخصصي” ارتقا يافت. با گذشت بيش از ۲۵ سال ارایه خدمات شايسته و كسب درجه يك ارزشيابي بيمارستان از شروع سامانه ارزشيابي توسط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي كشور، در سال ۱۳۸۵ ضرورت نو سازي و تكميل كمبودهاي فضاي فيزيكي احساس و با انجام مطالعات لازم و پيگيري هاي فراوان درسال ۱۳۸۸ كار تهيه طرح جامع براي نوسازي بخش هاي بستري، اتاق هاي عمل، اورژانس و توسعه مجتمع درمانگاهي، دندانپزشكي و بخش هاي اداري پشتيباني و ايجاد پاركينگ طبقـاتي و انبـارها با رعـایت اصول پدافند غیر عامل و ارتقای كيفيت فضاهاي درماني تا رسيدن به استاندارهاي لازم و تكميل خدمات تخصصي جانبي مورد نيازبيمارستان آغاز و تاکنون ادامه يافته است.
بخش ها:
- آنژیوگرافی
- اورژانس
- اتاق عمل جنرال
- اتاق عمل قلب
- ای سی یو جنرال
- ای سی یو قلب
- ارتوپدی
- بخش جراحی برادران
- بخش جراحی خواهران
- داخلی برادران
- داخلی خواهران
- بخش همودیالیز
- زایشگاه
- زنان و مامایی
- سی سی یو
- NICU
بخش های پاراکلینیک:
- آزمایشگاه
- بانک خون
- پاتولوژی
- اندوسکوپی
- برونسکوپی
- کلونسکوپی
- اکوکاردیوگرافی
- ادیومتری
- تصویربرداری
- تست ورزش
- نوار مثانه
- نوار عصب و عضله
- نوار مغز
- نوار جنین
آدرس: اصفهان ،خیابان بزرگمهر،حدفاصل چهار راه هشت بهشت و نورباران
بیمارستان تخصصی خانواده
مقدمه و تاریخچه بیمارستان تخصصی خانواده :
طراحی بیمارستان تخصصی خانواده درسال 1369انجام گردید. درآن سال هیات موسس وقت اولین ساختمان این مجتمع را با عنوان ” پلی کلینیک تخصصی خانواده ” با هدف ارائه خدمات سرپایی به مراجعین مورد بهره برداری قرار داد .
در سال 1376 اولین بخش درمانی این مجتمع شامل بخش CCU و داخلی افتتاح گردید و همزمان با اهدا پرچم مقدس بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) با نام دارالشفاء قلب رضوی (ع) متبرک گردید .بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان
پس از آن با همت مستمر مسئولین در سال 1383 با نام بیمارستان بهارستان با بهره برداری از بخش های جراحی زنان ، جراحی مردان و اتاق عمل جنرال فعالیت خود را آغاز نمود و در ادامه با احداث و راه اندازی زایشگاه ، اتاق های عمل اختصاصی زنان و زایمان ، ICU ، مامایی و نوزادان گامی دیگر به سوی پیشرفت برداشت و اکنون این بیمارستان با عنوان بیمارستان تخصصی خانواده به عنوان یکی از بیمارستانهای تخصصی درجه یک مثبت در سطح استان با دارا بودن محیطی بسیار زیبا و فضای سبز وسیع در دامنه کوه صفه آماده پذیرش و ارائه خدمات به مردم شریف و عزیز استان می باشد .
بیانیه چشم انداز بیمارستان:
بيمارستان خانواده، خانــواده اي است شنوا و پاســخگو، با محيـطي خــلاق و نــوآور، خاطره سـاز در مراقـبت، اميــدساز در درمـان و نجــات بـخش بيـماران، با هوشـمندي و فنــاوري بالا و فراهمكننده برترين خدمات كيفي در تراز ملّي در سطح استان اصفهان.
بخش های بستری و امکانات آن :
بیمارستان تخصصی خانواده با دارا بودن بخشهای تخصصی بستری ذیل آماده ارائه خدمت به بیماران گرامی می باشد .در پایان کتابچه، در مورد هر بخش جداگانه توضیح داده شده است .
– بخش اورژانس
– جراحی 2
– بخش نوزادان و بخش ویژه NICU
– بخش جراحی زنان و اطفال
– بخش جراحی مردان
– بخش دپارتمان بیماران بین الملل (IPD )
– بخش مامایی
– بخش زایشگاه
– اورژانس زایشگاه و بلوک زایمان
– بخش اتاق عمل زنان
– بخش ICU
– بخش اتاق عمل جنرال
– بخش داخلی
– بخش CCU
امکانات اتاق بیمار:
• در بخش ها در هر اتاق امکاناتی نظیر یخچال ، تلفن داخلی ، کمد ، میز ، زنگ احضار پرستار ، جانماز و سجاده ، سنگ تیمم ، سرویس بهداشتی و حمام وجود دارد . تخت بیماران قابلیت تغییر ارتفاع با توجه به راحتی بیمار را دارند .تخت ها مجهز به قفل چرخ و نرده محافظ جهت حفظ ایمنی بیمار و جلوگیری از سقوط هستند . قبل از تغییر ارتفاع یا تغییر حالت تخت و خروج بیمار از تخت با پرستار مشورت کنید . جهت انتقال بیماران صندلی چرخ دار و برانکارد موجود می باشد .
واحد های پلی کلینیک :
واحد های پلی کلینیک روزانه به جز ایام تعطیل و بر اساس برنامه حضور متخصصین در درمانگاه ها دایر می باشند . هر واحد در زمان حضور متخصص مورد نظر در درمانگاه فعالیت خواهد داشت.
کلیه واحدهای پلی کلینیک در ساختمان مرکزی شماره 17 واقع می باشند . واحد های پلی کلینیک عبارتند از :
– کلینیک تخصصی چشم پزشکی – کلینیک تخصصی اطفال
– کلینیک تخصصی داخلی – کلینیک تخصصی پوست
– کلینیک فوق تخصصی ارولوژی – کلینیک تخصصی ارتوپدی
– کلینیک تخصصی مغزو اعصاب – کلینیک تخصصی داخلی عفونی
– کلینیک تخصصی نفرولوژی – کلینیک تخصصی فوق گوش و حلق و بینی
– کلینیک فوق تخصصی روانپزشکی – کلینیک فوق تخصصی گوارش
– کلینیک فوق تخصصی ریه – کلینیک فوق تخصصی جراحی
– کلینیک فوق تخصصی غدد – کلینیک تخصصی IUI وآندرولوژی
– کلینیک تخصصی دندانپزشکی – کلینیک تخصصی طب فیزیکی وتوانبخشی
– کلینیک تخصصی طب پزشکی ورزش – کلینیک تخصصی زنان
– کلینیک تخصصی وفوق تخصصی زنان
واحدهای تشخیصی پلی کلینیکی :
واحدهای پلی کلینیک روزانه به جز ایام تعطیل و بر اساس برنامه حضور متخصصین در درمانگاه ها دایر می باشند .هر واحد در زمان حضور متخصص مورد نظر در درمانگاه فعالیت خواهد داشت . کلیه واحدهای پلی کلینیک در ساختمان مرکزی شماره 17 واقع می باشند .واحدهای پلی کلینیک عبارتند از:
– واحد اکوکاردیوگرافی قلب (قلب)
– واحد تست ورزش (قلب)
– واحد الکترومیوگرافی (عصب و عضله )
– واحدرفرکتومتری (بینایی سنجی )
– واحد فتوتراپی (پوست)
– واحد اسپیرومتری(ریه )
– واحد ادیومتری (شنوایی سنجی )
– واحد الکتروآنسفالوگرافی (نوار مغز)
– واحد کولونوسکوپی و آندوسکوپی (گوارش)
– واحد برونکوسکوپی (ریه)
آدرس: اصفهان ، بلوار شهدای صفه ، بیمارستان خانواده اصفهان
بیمارستان شهید بهشتی اصفهان
بیمارستان شهید بهشتی اصفهان از جمله بیمارستانهای عمومی (جنرال) در اصفهان است. این بیمارستان در سال 1350 تأسیس گردید و در حال حاضر دارای 118 تخت فعال می باشد.
نوع بیمارستان : دولتی – دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی
تخصص بیمارستان : عمومی (جنرال)
ساعات ملاقات بیمارستان شهید بهشتی اصفهان :
همه روزه ساعت 14:30 تا 15:30
بخش های بستری بیمارستان : زنان و رایمان – جراحی – نوزادان – NICU
کلینیک های مرکز :
• زنان
• مامايي
• نازايي
• انكولوژي
• كولپوسكوپي
• تنظيم خانواده
• حاملگي پرخطر
• پره ناتال
• واحد مادر و كودك
• اطفال
• نوزادان
• جراحی عمومی
• داخلي
• عفوني
• چشم
• پوست
• ليزرتراپي
• مغز و اعصاب
• اورولوژي
• ارتوپدي
• تغذيه
نهاد ها و بیمه های طرف قرارداد با بیمارستان شهید بهشتی اصفهان :
• بيمه تامين اجتماعي • كميته امداد امام خميني (ره ) • بيمه خدمات درماني (روستايي ، خويش فرما ،ساير اقشار ، كارمندي،سلامت ) • بانكها بجز بانك ملي و ملت • بيمه دانا • بیمه ايران • بیمه ارتش • بیمه شركت نفت (با ارائه معرفي نامه ) • بيمه فرهنگيان
بیمارستان کودکان امام حسین
در سال ۱۳۶۶ قطعه زمين به مساحت ۸۱۰۰ مترمربع در خيابان امام خميني (ره) توسط خيراندیش محترم مرحوم مصطفي سخاوت به منظور احداث بيمارستان امام حسين(ع) وقف نمودند. در سال ۱۳۶۷ با اهتمام خير بزرگوار حضرت آیت ا… حاج آقا کمال فقیه ایمانی و مساعدت خيرين نيكوكار پس از طي مراحل قانوني احداث ساختمان بيمارستان را آغاز نمودند. پس از تكميل بناي ساختمان و بصورت رسمي اين ساختمان جهت تكميل و تجهيز به دانشگاه علوم پزشكي اصفهان واگذار گرديد. در دي ماه ۱۳۸۹ براساس مصوبه هيات رئيسه دانشگاه، بيمارستان حضرت امام حسين (ع) بعنوان مركز آموزشي درماني كودكان حضرت امام حسين (ع) انتخاب گرديد و فعالیت خود را از ابتدای سال ۱۳۹۱ شروع و در۱۶ آذر ماه ۱۳۹۱ با حضور مقام عالي وزارت سركار خانم دكتر مرضيه وحيد دستجردي بصورت رسمي افتتاح گرديد. رسالت این مرکز، ارتقاي سطح سلامت آينده سازان ميهن اسلامي بوده که با روش های ذیل قابل اجرا می باشد:
١- آموزش سلامت، پيشگيري، درمان، توانبخشي.
٢- به كارگيري فرايندهاي خلاقانه مراجع محور
٣- احترام به ارزشهاي والاي انساني به منظور جلب حداكثر رضايتمندي مددجويان و خانواده آنها در محيطي كاملا ايمن.
گفتنی است چشم انداز مركز آموزشي درماني كودكان حضرت امام حسين (ع) بدین گونه است که در زمره عالي ترين و ايمن ترين مراكز تخصصي و فوق تخصصي نوزادان و كودكان اصفهان و يكي از سه مركز تخصصي برتر كودكان كشور بوده و همچنين پيشتاز استفاده از فناوريهاي نوين در خدمات آموزشي و درماني در حيطه كودكان باشد.
امكانات درماني و پاراکلینیک بيمارستان کودکان امام حسین :
- داروخانه شبانه روزی
- آزمایشگاه و پاتولوژی: بیوشمی – انگل شناسی- هماتولوژی – سیتولوژی – و….
- تصویرنگاری: رادیولوژی- سی تی اسکن- فلورسکوپی- سونوگرافي – C-ARM
– نوار مغز - همودیالیز – دیالیز صفاقی – پلاسما فرزیس
- درمانگاه ریه: اسپیرومتری – برونکوسکوپی فیبراپتیک
- درمانگاه قلب: نوار قلب – تست ورزش- هولترمانيتورينگ – اكوكارديوگرافي.
درمانگاه گوارش: ویدئو آندوسکوپی ( گاسترسکوپی – کلونوسکوپی)
تجهیزات جراحی: لاپاراسکوپی – ویدئو برونکوسکوپی – جراحی میکروسکوپی و …..
درمانگاه عمومي بصورت۲۴ساعته فعال می باشد.
کلینیک های تخصصی بیمارستان کودکان امام حسین :
- کلینیک های فوق تخصصی داخلی:
غدد – قلب – آسم و آلرژی – ریه – ایمنولوژی – کلیه عفونی – داخلی اعصاب
- کلینیک های فوق تخصصی جراحی:
جراحی کودکان و نوزادان – جراحی اعصاب – ارتوپدی- جراحی پلاستیک و ترمیمی-گوش و حلق و بینی- اورولوژی
تعداد بخش هاي فعال و تعداد تخت ها:
- بخش کودکان ۱: فوق تخصصي اعصاب ، نفرولوژي ، ايمونولوژي ، آسم و آلرژي
- بخش کودکان ۲: فوق تخصصي غدد ، قلب ، ريه و گوارش
- بخش کودکان ۳: فوق تخصصي عفوني
- بخش کودکان ۴(دی کلینیک): بستری روزانه کودکان
- بخش PICU
- بخش NICU
- بخش جراحي نوزادان
- بخش جراحي کودکان
- بخش اورژانس
- بخش همودیالیز و دیالیز صفاقی
- بخش عمومی کودکان
تعداد تخت هاي بستري فعال:
در حال حاضر ۱۶۸ تخت فعال در حال ارائه خدمت به بیماران تا ۱۵ سال می باشد.
آدرس: اصفهان، کیلومتر 10 خیابان امام خمینی (ره) ، مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)
بیمارستان سعدی
بیمارستان سعدی در سال 1354 هجری شمسی با زیر بنای 2253 متر مربع تأسیس گردید و در سال 1362 مورد بهرهبرداری قرار گرفت. مساحت این مرکز حدود 7000 متر مربع می باشد. در سال 1362 بیمارستان دارای بخشهای جراحی ، داخلی ، مامایی ، نوزادان ، سی سی یو ، و اورژانس بوده است. در طول مدت فعالیت این مرکز بخشهای آنژیوگرافی ، اتاق عمل جراحی قلب باز و ICU قلب ، NICU ، پلی کلینیک تخصصی ، آندوسکوپی ، اکو، تست ورزش ، سونوگرافی ، سیتیاسکن ، رادیولوژی ، آزمایشگاه تشخیص طبی و پاتولوژی ، مشاوره تغذیه و رژیم درمانی، بانک خون ، داروخانه و فیزیوتراپی اضافه گردیده است. سایر قسمتهای پلی کلینیک شامل درمانگاههای اورولوژی ، داخلی ، گوارش ، جراحی ، کلینیک تنظیم خانواده ، قلب و عروق ، اورتوپدی ،گوش و حلق وبینی ، کودکان ، آسم وآلرژی ، جراحی عمومی ، متخصص اعصاب و روان ، متخصص پیشگیری و سلامت خانواده و متخصص پوست و پیشگیری از بیماریها و … میباشد.بهترین بیمارستان دولتی در اصفهان
سایر بخشهای ، واحد فناوری اطلاعات ، واحد آموزش ، انبار ، واحد روابط عمومی و واحد استریلیزاسیون مرکزی ، لندری ، آشپزخانه ، نقلیه ، نگهبانی ، خیاط خانه و … واحدهای خدمات رفاهی نظیر بانک، نمازخانه خواهران و برادران ، کتابخانه جهت ارائه خدمات متناوب به بیماران و همراهان محترم میباشد.تعداد تختهای فعال بیمارستان در حال حاضر 152تخت میباشد. از این تعداد ، 28 تخت مربوط به مرکز قلب بیمارستان میباشد .
دپارتمان ها:
- اورژانس
- واحدهای پشتیبانی
- واحدهای پاراکلینیک
- بخش های بستری
سایر بخش های اداری:
- بهبود کیفیت
- تدارکات
- کمیتههای بیمارستانی
- کنترل عفونتهای بیمارستانی
- بهداشت
- حراست
- مدیریت بحران
- تجهیزات پزشکی
- مهندسی
- امور مالی
- منابع انسانی
- اطلاعات سلامت
آدرس : اصفهان , خیابان نظر غربی , کوچه خداوردی , بیمارستان سعدی