نبض بازار

انواع بهترین مچ بند طبی【سال1403】❤️ + خرید آنلاین

ما در این مقاله قصد داریم شما را با خرید مچ بند طبی آشنا کنیم. مچ بند طبی را اغلب افرادی که دچار سندرم تونل کارپال، آرتریت روماتوئید هستند و یا دچار آسیب دیدگی های ناشی از ورزش و یا صدمات احتمالی وارده به مچ دست هستند، استفاده می کنند. از جمله وسایل های ارتوپدی، مچ بند ها هستند که بیش تر مردم سمت خرید مچ بند ها می روند تا از دردهای خود اندکی کمتر کنند.

مچ بند ها در انواع و اقسام مختلف در داروخانه ها در دسترس عموم بوده و برای بر طرف کردن درد نقاط مختلف بدن مورد استفاده قرار می گیرد. توصیه می کنیم قبل از اقدام به خرید مچ بند و استفاده از آن، با کاربردها و انواع آن آشنا شوید تا در نهایت بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. در ادامه با خرید مچ بند طبی بیشتر آشنا خواهید شد پس تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.

مچ بند چیست؟

مچ بند های طبی به کاهش ورم های دست کمک کرده و با حفاظت و پشتیبانی از مچ دست شما به فرآیند بهبود کمک می کند.
مچ بند های طبی به شما کمک می کنند تا مچ دست در طول فرآیند درمان در حالت ثابت و یکسانی قرار بگیرند. مچ بند های طبی کاربرد های مختلفی دارند. مچ بند ها حرکت مچ دست را محدود تر می کند و در واقع آن را بی حرکت می کند. بی حرکت شدن مچ دست می تواند فشار وارده بر آسیب دیدگی ها را کاهش دهند و در نتیجه میزان درد به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
همچنین اگر مچ دست خود را جراحی کرده باشید، مچ بند دست طبی کمک خواهد کرد تا محل جراحی به سرعت بهتر شود. استفاده از مچ بند طبی، سندرم تونل کارپال، پیچ خوردگی مفاصل و شکستگی های استخوان ها را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. مهم ترین و شایع ترین این مشکلات، سندرم تونل کارپال است که تحت عنوان «مچ درد» نیز شناخته می شود. در این بیماری، اعصابی که از مچ به انگشتان دست می رسد، دچار التهاب می شود.

سندرم تونل کارپال معمولاً در افرادی که ساعات زیادی با کامپیوتر کار می کنند ازجمله ماشین نویس ها، صندوق دارها، کارگران کارخانه های ماشینی و همچنین افرادی که به کارهای مکانیکی اشتغال دارند، مناسب می باشند. نکته ای که در مورد مچ بندهای طبی باید بدانید این است که این وسیله ارتوپدی، ضایعات شدید عضلانی – استخوانی و مرتبط با رباط ها و لیگامان های کاملاً پاره شده را درمان نکرده و عمدتاً برای رفع بیماری های سبک و ضایعات کوچک مچ و زانو کاربرد دارد.

مچ بند چیست؟

[maxbutton id=”2″ url=”https://affstat.adro.co/click/7659ccf1-adaf-45bc-9da7-ac151366ee0e” ]

انواع مچ بند طبی

مچ بند های طبی در انواع مختلفی بسته به نیاز شما در داروخانه ها وجود دارند در ادامه سعی داریم آن ها را برای شما معرفی کنیم:

مچ بند اسپلینم یا آتل 

این نوع مچ بند برای توان بخشی بعد از آسیب دیدگی مچ دست کاربرد دارند این نوع مچ بند ها با ثابت نگه داشتن مچ دست به ریکاوری زودتر پس از آسیب دیدگی مچ دست کمک می کنند.

مچ بند های بعد از عمل جراحی 

اگر به تازگی روی مچ دست خود عمل جراحی انجام دادید و مچ دست شما نیاز به مراقبت دارد در این صورت می بایست از مچ بندهایی استفاده کنید که مناسب بعد از جراحی باشند. توصیه می شود که در هنگام ورزش کردن از این مچ بندها استفاده نکرده و از مچ بندهای ورزشی استفاده کنید. این مدل مچ بندها برای آن که مچ دست را ثابت نگه دارند، انعطاف پذیری کمتری دارند و مناسب انجام فعالیت سنگین نمی باشند.

مچ بند کامپیوتر 

از آنجایی که آسیب های مچ دست در سال های اخیر به دلیل افزایش روز افزون استفاده از کامپیوتر تا حدی افزایش یافت و همچنین افراد روزانه بیش از هشت ساعت در حال کار با کامپیوتر هستند؛ تولید کننده های مچ بند یک مچ بند مخصوص کامپیوتر را ارائه می دهند که برای حفاظت از مچ دست در مقابل اثرات ناشی از استفاده زیاد از مچ دست و انجام حرکات تکراری؛ طراحی شده‎ است. این مچ بند طبی باید به طور هدفمند از سندرم تونل کارپ و سایر آسیب های مچ دست جلوگیری کند. علاوه بر آن استرس و فشار وارد بر مچ دست و انگشتان را کاهش می دهد. این مچ بندها معمولا برای پیچ ‎خوردگی، کشش عضلات، آسیب‎ های تاندونیت، آسیب ‎های پیچ خوردگی تکراری، سندرم تونل کارپال و مچ دست‎ های ضعیف و دردناک مورد استفاده قرار می‎ گیرند.

مچ بند قابل تنظیم 

مچ بند قابل تنظیم این نوع از مچ بندها به صورت کامل، تنظیم شده و برای از بین بردن درد ناشی از پیچ خوردگی از مچ دست حمایت می ‎کنند و همچنین خطر آسیب بیشتر در آینده را کاهش می‎ دهد. مهم ترین مسئله درباره این مچ بند های راحت و قابل تنظیم این است که معمولا از مواد مشبک ساخته شده‎ اند که مناسب‎ ترین میزان حمایت از مچ را فراهم می کند و با این حال ثبوتی در فعالیت ‎های دست به وجود می ‎آورد.

آتل انگشت

همان طور که از نام آتل انگشت مشخص است، مچ بند محسوب نمی شود، اما مانند مچ بندهای طبی عمل می کند و انگشت ها را ثابت نگه می دارد.

ارتز مچ دست

این نوع یک مچ بند مناسب و سبک ورزشی است که استفاده از آن پس از جراحات مچ دست یا شکستگی های شدید، توصیه می ‎شود. امروزه ارتوپدها ترجیح می‎ دهند کار شکسته بندی را از طریق قالب ‎های گچ انجام دهند، زیرا بیماران راحت‌ تر از آن استفاده می ‎کنند با این حال این نوع از مچ بند ها هنوز هم پوشش مناسبی هستند زیرا باعث کاهش تورم مچ دست به ویژه پس از انجام عمل جراحی می‌ شوند. یک آرتز مچ دست عالی دارای قابلیت تنفس بوده و می ‎تواند به سرعت و راحتی بسته شود. در ادامه به انواع دیگر مچ بندهای طبی اشاره خواهیم کرد:

  1. مچ‌بند کشی یا اسپلینت
  2. مچ‌بند و کف بند
  3. مچ‌بند و کف بند آتل دار
  4. مچ‌بند و شست بند آتل دار
  5. نگهدارنده انگشت

انواع مچ بند طبی

[maxbutton id=”2″ url=”https://affstat.adro.co/click/7659ccf1-adaf-45bc-9da7-ac151366ee0e” ]

کاربرد های مچ بند طبی

مچ بندها در مواردی از قبیل جراحات مچ‌ دست همراه با شکستگی و یا بدون شکستگی، ثابت نگه داشتن مفصل، التیام ورم و آماس پس از عمل جراحی، کمک به رفع رگ ‌به ‌رگ شدگی بر اثر پیچ خوردن مفصل و بست سوختگی مورد استفاده قرار می‌ گیرند.
یکی از مهم ترین و شایع ترین مشکلات مچ دست، سندرم تونل کارپال است. معمولاً این بیماری تحت عنوان مچ درد بیان می‌شود که درد آن به انگشتان دست ختم شده و حرکات دست را تا حد زیادی دشوار می‌سازد و اگر درمان حاصل نشود ناتوانی حرکتی به وجود می آورد. در این بیماری، اعصابی که از مچ به انگشتان دست می‌ رسند، دچار التهاب شده و اگر مشکل چندان جدی نباشد، می ‌توان از آن برای بی ‌حرکتی و تسکین درد استفاده کرد. این مچ بند با کاهش فشار از روی آسیب دیدگی مچ دست و ایجاد محدودیت برای حرکت مچ دست و ثابت نگه داشتن آن در طول فرایند درمان و کاهش درد را تسریع و تسهیل می ‌نماید.

در فعالیت ‌هایی مانند وزن برداری یا بدنسازی که مچ دست نیازمند حرکات شدید یا غیرعادی است، مچ‌ بند طبی نقش محافظ را ایفا می ‌کند. در این موارد ایجاد فشار اطراف مچ دست می‌تواند از کشیدگی عضله و یا دررفتگی مفصل جلوگیری کند. نواحی مچ دست و ساعد غالباً در حرکات ورزشی آسیب پذیر تر هستند. اگر یک ورزشکار هستید و قصد دارید از این وسیله طبی استفاده نمایید که هنگام ورزش انعطاف پذیر نیز باشد. این دسته از مچ بندهای  قابل تنظیم، برای شما مناسب هستند.

فواید استفاده از مچ بند طبی

  1. حفاظت از مچ دست
  2. درمان کشیدگی‌های مکرر
  3. درمان سندرم تونل کارپ
  4. آرتروز مچ دست
  5. مراقبت از دست بعد از شکستگی، دررفتگی و یا پیچ‌خوردگی
  6. کاهش فشارها
  7. ثابت نگه‌داشتن مچ دست
  8. کمک به روند درمان

فواید استفاده از مچ بند طبی

[maxbutton id=”2″ url=”https://affstat.adro.co/click/7659ccf1-adaf-45bc-9da7-ac151366ee0e” ]

مدت زمان استفاده از مچ بند

طول زمان استفاده از مچ بند به خود شما بستگی دارد. توصیه کلی این است که در طول فعالیت یا یک یا دو ساعت بعد از آن از مچ بند استفاده کنید. اما اگر احساس می‌کنید با پوشیدن آن احساس بهتری دارید مدت طولانی تری از آن استفاده کنید.

آیا هنگام خواب می توان از مچ بند استفاده کرد ؟

برخی از مچ بند ها و ساپورت ها تنها برای استفاده در طول روز طراحی شده‌ اند. این نوع از مچ بندها نباید شب ها پوشیده شوند؛ بنابراین قبل از رفتن به رختخواب باید آن را در بیاورید. اما استثنا هایی هم وجود دارد، برای مثال: مچ بند مخصوص خواب شبانه که به طور خاص برای استفاده در شب طراحی شده است و  درد در دست را تسکین می دهد. با این حال پزشکان پوشیدن هیچگونه بریس و مچ بندی را در طول زمان خواب توصیه نمی‎ کنند. همجنین پزشکان پوشیدن مچ بند یا بریس در حال شنا را توصیه نمی‌کنند زیرا پوشیدن آن در آب می توانند عمر محصول را کوتاه کند. همچنین ممکن است مواد آن تحت تاثیر آب قرار گیرند و نتوانند آن طور که باید از مفصل حمایت کنند.

مدت زمان استفاده از مچ بند

[maxbutton id=”2″ url=”https://affstat.adro.co/click/7659ccf1-adaf-45bc-9da7-ac151366ee0e” ]

چگونگی کارکرد مچ بند های طبی

مچ بند ها راه حل آسان برای رفع خستگی مچ دست هستند که باعث بروز و ناراحتی شده اند. مچ بند (یا اسپلینت) به شما کمک می‌کند که مچ دست خود را سفت نگه دارید و بتوانید بدون هیچ محدودیتی آن را حرکت دهید. همچنین باعث کاهش فشار روی عصب مدیان می‌ شود. علاوه بر اینکه، مچ بند ها درد را کاهش می‌ دهند و انجام حرکات را دشوار می‌ کنند. مچ بند یک درمان کوتاه مدت برای سندرم تونل کارپال است. استفاده طولانی مدت از مچ بند ها ممکن است عضلات مچ دست را تضعیف کند. برای جلوگیری از این مورد شما با ورزش کردن عضلات مچ دست خود را پس از استفاده از مچ بند تقویت کنید.

همیشه به یاد داشته باشید که مچ بند جایگزینی برای ارگونومیک از دست رفته در محل کار شما نیست بلکه یک مچ بند خوب، مچ دست شما را آرام می‌ کند و مدت زمان طولانی به شما کمک می دهد و به آسانی پوشیده و درآورده می‌ شود. همچنین به راحتی قابل شستشو است. باید مچ دست در موقعیت طبیعی قرار دهد و همچنین حرکات ساده مچ دست قابل انجام باشد اما حرکات پیچیده دست را محدود کند.

در چه مواقعی باید از مچ بندهای طبی استفاده کنیم؟

  • هنگام ورزش 

ورزش های خاصی که ممکن است باعث درد مچ دست شوند مانند تنیس و گلف و در بعضی از ورزش ها موقعیتی که یک ورزشکار بازی می‌ کند، ممکن است شانس وارد شدن آسیب به مچ دست را افزایش دهد، مانند: یک مهاجم فوتبال یا دروازه بان فوتبال.

  • انبار داری

کارکنانی که در انبارداری یا حمل و نقل ویا خدمات کار می‌ کنند، ممکن است در معرض آسیب‌ یا درد مچ دست قرار بگیرند. حرکات تکراری در این وظایف شغلی اغلب می‌ تواند به مچ دست آن ها فشار وارد کنند.

  • کار در دفتر 

کسانی که در محیط دفتری کار می‌ کنند، ممکن است هنگام تایپ کردن یا استفاده از ماوس کامپیوتر به مچ دست‌ شان آسیب وارد شود. خبر خوب این است که بسیاری از محل‌ های کار، تمرین ارگونومیک درباره وضعیت مناسب بدنی در پشت میز را به کارکنان آموزش می‌ دهند و با خرید تجهیزات بهتر به سلامتی مفاصل کارمندان خود اهمیت می دهند. با این حال، ساعت‌ های طولانی نشستن پشت کامپیوتر بدون پشتیبانی مناسب مچ دست، باز می‌ تواند موجب بروز درد شود.

  • آسیب‌های قبلی

اگر در گذشته رگ به رگ شدن مچ دست را تجربه کرده اید، ممکن است مچ دست شما از درد دائمی ناشی از عضلات یا رباط های ضعیف رنج ببرد. که به شما توصیه می کنیم از مچ بندهای طبی با تجویز پزشک استفاده کنید.

  • بازی های ویدئوی

بسیاری از افراد در اوقات فراغت خود بازی های ویدئویی انجام می‌ دهند. با این حال، آن ها هم ممکن است به مفصل مچ دست خود فشار زیادی وارد کنند. این افراد هم اغلب به علت صرف مدت زمان طولانی پای کامپیوتر و استفاده از صفحه کلید، ماوس یا کنترلر، بدون وقفه اشتباه بزرگی مرتکب می‌ شوند.

  • سایر فعالیت های مربوط به مچ دست

فعالیت هایی مانند نقاشی، نوشتن یا کار با ابزارها ممکن است باعث درد مچ دست شوند، به ویژه اگر این کار ها را برای مدت زمان طولانی انجام دهید، باید حتما از مچ بندهای طبی استفاده کنید.

در چه مواقعی باید از مچ بندهای طبی استفاده کنیم؟

[maxbutton id=”2″ url=”https://affstat.adro.co/click/7659ccf1-adaf-45bc-9da7-ac151366ee0e” ]

نکات مهم هنگام خرید مچ بند طبی

در ادامه به نکاتی هنگام خرید مچ بند باید توجه داشته باشید اشاره خواهیم کرد:

  • اندازه مناسب

برای انتخاب مچ بند طبی مناسب باید به اندازه و سایز آن هنگام خرید توجه کنید. لازم به ذکر است که مچ بند باید متناسب با مچ دست شما باشد در صورتی که نه بزرگ تر باشد و نه کوچک تر. به شما توصیه می کنیم که مچ بندهایی را خریداری کنید که قابلیت تنظیم اندازه را داشته باشند.

  • جنس

همان طور که می دانید مچ بندهایی که قابل خرید هستند از جنس کش، الاستیک و دیگر جنس های استاندارد پزشکی باشند که شما می توانید خریداری کنید. انتخاب جنس مچ بند بستگی به خودتان دارد. هنگام خرید به عدم ایجاد حساسیت جنس مچ بند نیز توجه کنید.

  • راحتی در استفاده

استفاده از محصولات طبی بعد از گذر زمان موجب بهبود دردهای عضلانی و مفصلی بیماران می شود. در نتیجه به راحت بودن خود هنگام خرید محصولات طبی مانند: مچ بند، اهمیت دهید. قابل به ذکر است که برخی از مچ بندها تنها ناحیه های مشخصی را پوشش می دهند به عنوان مثال برخی از مچ بندها تنها از انگشتان، ساعد و کف دست محافظت می کنند. به شما توصیه می کنیم درباره انتخاب این دسته از مچ بندها با پزشک خود مشورت کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیش تر درباره دیگر محصولات طبی مانند زانوبند به مقاله راهنمای خرید انواع زانو بند مراجعه نمایید.

مچ بندهای طبی چه ساختاری دارند؟

  • نئوپرن 

پوشش نئوپرن در بیشتر مچ بندها استفاده شده است؛ زیرا وزنی سبک و جنسی با دوام دارد. نئوپرن در برابر کشش‌ها مقاومت می‌کند و همچنین از ایجاد رطوبت و عرق در داخل آن جلوگیری خواهد کرد.

  • ذغال بامبو 

استفاده از ذغال بامبو در پوشش، علاوه بر فشرده سازی بیشتر، نرم و انعطاف پذیر است. از دیگر ویژگی‌های این پوشش، کمک به تنظیم دما و استفاده راحت روزانه را می توان نام برد.

  • ژل سیلیکون

استفاده 100 درصد از پوشش سیلیکونی در مچ و انگشت شست، برای دردهای خفیف این ناحیه بسیار مناسب است. احساس راحتی و وزن کم این مدل در هنگام تایپ کردن و نوشتن از ویژگی‌های آن است. این ژل بدون لاتکس و ضد آب طراحی شده است.

خرید اینترنتی مچ بند طبی

با استفاده از لینک زیر شما امکان خرید آنلاین انواع مچ بند طبی و برندهای معتبر بازار را با تضمین بهترین قیمت ممکن در دسترس دارید. تمامی مچ بند دست ها دارای گارانتی اصلی شرکتی بوده و همان طور که مشاهده می فرمایید تنوع موجودی مچ بند دست ها نسبت به تمام فروشگاه های دیگر بالاتر می باشد. بدین منظور و جهت سهولت در خرید شما به راحتی امکان فیلترینگ محصولات جهت دسترسی سریع تر به محصول مورد نظر و حتی امکان مقایسه مچ بند دست های مختلف را دارا می باشید.

[maxbutton id=”2″ url=”https://affstat.adro.co/click/7659ccf1-adaf-45bc-9da7-ac151366ee0e” ]

کلام آخر

برای انتخاب مچ بندهای طبی باید با دستور پزشک متخصص خود که بر حسب نوع مشکل و نوع بیماری تجویز و توصیه می شود، انتخاب کنید. از شما عزیزان سپاسگزاریم که ما را تا پایان مقاله همراهی کردید. سایت پزشکا همواره سعی بر این داشته تا شما را با خرید مچ بند آشنا کند. امیدواریم مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. در صورت داشتن هر گونه انتقاد و پیشنهاد، می توانید از طریق سایت با ما درمیان بگذارید.

5/5 - (2 امتیاز)
اعضای تیم تحریریه "پزشکا" متشکل از افرادی است که در حوزه پزشکی و سلامت، سابقه و اطلاعات کافی دارند. تمامی مطالب ما در وبسایت پزشکا همراه با تایید پزشکان و متخصصان حاذق در زمینه بهداشت و سلامت برای انتقال دانش و تجربه به شما، منتشر می‌شود.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا