بهترین متخصص خون و آنکولوژی【سال 1403】❤️+ لیست 10 تایی
معرفی بهترین متخصص خون و آنکولوژی + لیست ۱۰ تایی متخصص خون و آنکولوژی پزشکی است که در زمینه درمان و تشخیص بیماری های خونی و سرطان ها فعالیت می کند. و همچنین راهکارهای پیشگیری از این گونه بیماریها را به بیماران خود توصیه می کند. بیماری های کم خونی ناشی از کمبود آهن و یا بیماری هایی مانند هموفیلی ، بیماری سلول های داسی شکل ، لنفوم و لوکمی توسط این تخصص درمان می شود.
بیماری های سرطان نیز ممکن است، در ابتدا با علائم خاصی مانند کم خونی خود را نشان بدهند. اما تشخیص این بیماری ها توسط آزمایش ساده خون انجام می شود. البته این را هم بدانید ، فوق تخصص های خون و سرطان تنها سرطان هایی که به جراحی نیاز ندارد را درمان میکنند. مانند سرطان های مربوط به خون و در سرطان هایی که قابل عمل هستند مانند سرطان پروستات فعالیت ندارند.
آنها با به کارگیری روشهای مانند شیمی درمانی و درمان های هدفمند یا ایمن درمانی به درمان سرطان می پردازند. در مقاله امروز ما هدف برای این قرار است که ۱۰ تا از بهترین متخصصان خون و انکولوژی را معرفی کنیم تا شما نیز با آنها آشنا شوید. پس اگر به دنبال بهترین بهترین متخصص خون و آنکولوژی هستید ، پیشنهاد می کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید
همان طور که گفتیم ، متخصص خون و آنکولوژی تنها پزشک است که در زمینه بیماریهای خون و سرطان های مربوط به آن فعالیت دارد و تمام تلاش خود را برای مراقبت های پزشکی یک فرد مبتلا به سرطان انجام می دهد. در حقیقت بیماری های خون و انکولوژی زمانی به راحتی قابل درمان هستند که به موقع تشخیص داده و هر چه سریع تر برای درمان آن اقدام شود.
پس در چنین شرایطی انتخاب دکتر بسیار مهم است. اگر به دنبال بهترین متخصص خون و آنکولوژی هستید ، بهتر است به یکسری نکات اصلی توجه کافی داشته باشید. ادامه مقاله به بررسی این نکات پرداخته ایم که شما را در این انتخاب کمک میکنیم.
دارای سابقه فعالیت درخشان متخصص:
یک متخصص زمانی به عنوان بهترین متخصص خون و آنکولوژی انتخاب میشود که در سال های فعالیت خود دارای سابقه درخشان می باشد. و همیشه سلامتی بیماران خود را اولویت کاری قرار میدهد. به خاطر همین ، بیشتر افراد سعی می کنند برای انتخاب بهترین دکتر در هر زمینه ای به سراغ پزشکان با تجربه و دارای سابقه فعالیت چندین ساله بروند.
دارای رضایت بیماران:
زمانی که مراجعه کنندگان و بیماران یک دکتر رضایت کاملی از آن داشته باشد ، شما هم می توانید با اطمینان بیشتری به مطب مراجعه کنید. بنابراین خوب است قبل از مراجعه به مطب از میزان رضایت بیماران نسبت به دکتر با خبر شوید.
برای این کار می توانید با مراجعه به صفحات و وب سایت های رسمی دکتر، با بیماران ارتباط برقرار کنید و نسبت به عملکرد و نحوه درمان پزشک اطلاعات خوبی به دست آورید. این کار باعث می شود که با شما با خیال راحت تری درمان خود را توسط دکتر مورد نظر شروع کنید و این احساس اطمینان شما در روند درمان تاثیر بسیار خوبی دارد.
دارای مدرک معتبر تخصصی:
یک متخصص خون و آنکولوژی بعد از گذراندن دوره پزشکی عمومی خود وارد دوره تخصصی خواهد شد و به مدت حدود ۴ سال این تخصص را می گذراند. پس شما هم برای انتخاب بهترین دکتر خون و آنکولوژی بهتر است به مدرک تحصیلی پزشکان مورد نظر دقت کنید و از میان آنها دکتری انتخاب کنید که دارای مدرک معتبر است.
همچنین دکتری که در دانشگاه معتبر داخلی و خارجی دوره تخصصی خود را گذرانده است ، دارای بینش و مهارت بیشتری می باشد و در این زمینه اطلاعات به روز تری کسب کرده است.
توانایی برقراری ارتباط صمیمی با پزشک:
حتما به این نکته دقت کنید ، زمانی شما می توانید روند درمان خود را به خوبی به پایان برساند که بتوانید رابطه خوبی با پزشک خود برقرار کنید. بنابراین در هنگام وقت مشاوره به این نکته دقت کافی داشته باشید و در نظر بگیرید که آیا میتوانید با چنین دکتری رابطه خوب و صمیمی برقرار کنید یا نه.
اگر رابطه ای داشته باشید که بتوانید به راحتی مسائل مربوط به بیماری خود را مطرح کنید و هر گونه سوال و ابهامی که در مورد نحوه درمان دارید، از او بپرسید. در ادامه مقاله به بررسی بیماری های مربوط به زمینه آنکولوژی و خون میپردازیم.
زمانی که بیماریهای خونی شکل می گیرد
هنگامی بیماری های خونی ایجاد می شود که در میان تعداد و شکل سلول های خونی مشکل به وجود آید. هر کدام از بیماریهای خونی دارای علائم خاصی می باشد.
یکی از رایج ترین بیماری های خونی که این روزها بسیاری از افراد به آن دچار هستند ، کم خونی است و بهتر است به راهکارهای پیشگیری و درمان کم خونی دقت داشته باشید. هنگامی که تعداد گلبول های قرمز و یا میزان هموگلوبین در این گلبول ها کم شود ، این بیماری خود را نشان می دهد. گاهی اوقات کم خونی به خاطر کم بودن آهن در وعده های غذایی می باشد که در این صورت تعداد گلبول های قرمز به اندازه کافی می باشد.
اما مقدار هموگلوبین کم است که در بیشتر مواقع این نوع کم خونی در میان کودکان بیشتر دیده می شود و باید به بهترین متخصص کودکان مراجعه کنند. در مواقع کم خونی باعث می شود ، تمام بافت های بدن به ویژه مغز و ماهیچه ها به دلیل کم بودن اکسیژن دچار اختلال می شود.
10 تا از بهترین متخصص خون و آنکولوژی را بشناسید!
دکتر سید فرشاد سید طاهر
دکتر سید فرشاد سید طاهر متخصص داخلی و فوق تخصص خون و سرطان بزرگسالان می باشند. ایشان با کد نظام پزشکی 50730 بهترین و با کیفیت ترین خدمات را در شهر کرج به مردم عزیز ارائه می دهند. دکتر سیدطاهر برخورد بسیار محترمانه و مهربان با بیماران دارند و به همین سبب سعی دارند همواره رضایت عموم مراجعه کنندگان به مطب را جلب نمایند.
خدمات:
- درمان بیماری های مرتبط با خون
- درمان سرطانهای بزرگسالان
- درمان پیوند مغز استخوان
- انجام شیمی درمانی
آدرس: کرج، طالقانی جنوبی، نرسیده به میدان هفت تیر، لاله 5، ساختمان پزشکان پاسارگاد، طبقه 1، واحد 103
دکتر یوسف روستا
دکتر یوسف روستا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه میباشند. ایشان با داشتن تخصص و تجربه بالا در حوزه خون و سرطان، موفق شدند عضو مرکز تحقیقات بالینی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی و مرکز تحقیقات سلول درمانی و پیوند سلول بنیادی این دانشگاه نیز شوند.
خدمات:
- تشخیص و درمان بیماریهای خونی
- پیوند مغز استخوان
- درمان سرطان ریه
- تشخیص و درمان انواع کم خونی های ارثی و اکتسابی
- درمان سرطان پوست
آدرس: ارومیه، خیابان عمار، کلینیک تخصصی و فوق تخصصی قدیر
دکتر زهره صناعت
دکتر زهره صناعت، یکی از بهترین متخصصان خون و آنکولوژی می باشند. ایشان با برخورداری از تخصص و تجربه بالا در بیماریهای داخلی به عنوان یک پزشک حرفهای و با تجربه شناخته میشوند و با تدریس به دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نقش بسیار موثر و مفیدی در آموزش نسلهای جدید پزشکان را ایفا می کنند و با تمرکز روی تخصص خود در زمینه خون و آنکولوژی، تشخیص با میزان دقت بالا و درمان موثر را به بیماران ارائه میدهند.
خدمات:
- درمان کم خونی
- شیمی درمانی
- درمان سرطان سینه
- درمان سرطان خون
- نمونهبرداری مغز و استخوان
آدرس: تبریز، خیابان آزادی، ساختمان آزادی، طبقه 7
دکتر وحید کاوه
دکتر وحید کاوه، متخصص و فوق تخصص خون و آنکولوژی می باشند. ایشان با دریافت مدرک فوق تخصص از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان یکی از بهترین و کار آزموده ترین افراد در بورد فوق تخصصی خون و سرطان محسوب می شوند و با عضویت در هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و همچنین عضویت در انجمنهای سرطان آمریکا و اروپا، به عنوان یک متخصص بینالمللی به شمار می روند.
خدمات:
- پیوند مغز و استخوان
- درمان سرطان پستان
- شیمی درمانی
- درمان سرطان سینه
- درمان سرطان پانکراس معده
آدرس: تهران، شهرک غرب، خیابان ایران زمین، خیابان گلستان جنوبی، جنب بانک پارسیان، ساختمان زمرد، طبقه 1، واحد 4
دکتر حامد کیان
دکتر حامد کیان، متخصص خون و آنکولوژی و همینطور پیوند سلولهای بنیادی می باشند. ایشان با سپری کردن دورههای پزشکی عمومی و تخصصی، همیشه به عالیترین و بالاترین سطوح دانش و تجربه دست یافتهاند و با علاقه بسیار زیادی که به حوزهی آنکولوژی دارند و با هدف کمک به بیماران مبتلا به سرطان، اقدام به سپری کردن دورههای فوق تخصصی آنکولوژی، خون و پیوند مغز و استخوان کرده اند.
خدمات:
- شیمی درمانی
- پیوند مغز و استخوان
- نمونهبرداری مغز و استخوان
- درمان سرطان پروستات
- درمان کم خونی
آدرس: تهران، میدان آرژانتین، خیابان الوند، کوچه آفرین، پلاک 1، طبقه 3
دکتر اصغر بذرافشان
دکتر اصغر بذرافشان عضو انجمنهای بینالمللی و ملی مرتبط با هموستاز و ترومبوز، هماتولوژی اروپا و همچنین خون و سرطان کودکان ایران نیز میباشند و به عنوان پزشک بخش تالاسمی و هموفیلی در استان شیراز مشغول به کار و ارائه خدمات هستند. دکتر بذرافشان به عنوان یکی از بهترین متخصص خون و آنکولوژی شناخته می شوند.
خدمات:
- درمان سرطان مثانه
- درمان سرطان کبد
- نمونهبرداری مغز استخوان
- درمان سرطان مری
- درمان سرطان معده
آدرس: شیراز، خیابان ملاصدرا، روبروی کوچه 6، ساختمان ونوس، طبقه همکف، واحد 1
دکتر سیدامیرعباس نکویی
دکتر سید امیرعباس نکویی، متخصص خون و آنکولوژی میباشند. ایشان با داشتن تخصص و تجربه بسیار بالا در حوزه داخلی هم یک دکتر کاملا متعهد و حاذق در ارائه انواع خدمات پزشکی به بیماران هستند و از دانش و سابقه عالی در حوزهی خون و آنکولوژی برخوردار میباشند و توانایی بسیاری در تشخیص و درمان بیماریهای مربوط به خون دارند.
خدمات:
- درمان کم خونی
- درمان بیماریهای خون
- تشخیص و درمان انواع سرطان
- درمان سرطان پوست
- نمونهبرداری مغز و استخوان
آدرس: اصفهان، اتوبان خرازی، خروجی پل فلزی، بعد از دسترسی محلی ناژوان، مادی حاجی، پلاک 2، کلینیک تخصصی قلب و عروق فراز
دکتر شهاب الدین سهراب خانی
دکتر شهاب الدین سهراب خانی دارای مدرک تخصص داخلی و همینطور مدرک فوق تخصص خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی آنکولوژی بزرگسالان) می باشند. ایشان یکی از بهترین متخصص خون و آنکولوژی محسوب می شوند که به سبب داشتن مدرک معتبر، بیماران را به خوبی می توانند درمان نمایند. دکتر سهراب خانی تجربه و مهارت بسیار درخشانی در این زمینه دارند و همواره توانسته اند بیماری های خاصی را کاملا به خوبی تشخیص دهند.
خدمات:
- تشخیص انواع کم خونی
- تشخیص انواع تالاسمی
- درمان انواع سرطان خون
- درمان بیماری های مرتبط با خون
آدرس: کرج، بلوار دانش آموز، روبروی بیمارستان قائم، ساختمان پزشکان احسان، طبقه سوم
دکتر بهجت کلانتری خاندانی
دکتر بهجت کلانتری خاندانی، به عنوان یکی از متخصصان معروف و مجرب در زمینه خون و آنکولوژی در شهر کرمان مشغول فعالیت هستند. ایشان در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بوده و به عنوان استاد در این دانشگاه مشغول تدریس و مشاوره علمی به دانشجویان علاقهمند می باشند و همواره درمان بیماران سرطانی از اهداف مهم و اصلی ایشان به شمار می رود.
خدمات:
- درمان سرطان پروستات
- شیمی درمانی
- درمان کم خونی
- درمان سرطان خون
- پیوند مغز و استخوان
آدرس: کرمان، خیابان سعدی، نبش کوچه شماره 3، کلینیک فوق تخصصی بیماران سرطانی مهراد
دکتر نیلوفر قدرتی
دکتر نیلوفر قدرتی، فوق تخصص خون و آنکولوژی می باشند. ایشان با برخورداری از تخصص و تجربه عالی در زمینه خون و آنکولوژی، یک پزشک مهربان و دلسوز و در عین حال مجرب و حاذق هستند و با توانایی بالا در تشخیص بیماریهای مرتبط به خون و سرطان به بیماران خود بهترین و با کیفیت ترین خدمات را ارائه میدهند.
خدمات:
- غربالگری سرطان
- نمونهبرداری مغز و استخوان
- درمان سرطان ریه
- درمان سرطان خون
- درمان سرطان معده
آدرس: کرج، عظیمیه، جنب بیمارستان تخت جمشید، ساختمان دی، طبقه 5
نشانه های کم خونی
کم خونی معمولاً با علائم زیر همراه است:
- خستگی زودرس در فرد
- ضربان نامنظم یا تندی قلب
- کوتاهی نفس
- درد در ناحیه قفسه سینه
- رنگ پریدگی پوست
- بی حسی یا سردی برخی از اندامها
- احساس سبکی یا سرگیجه در سر
- سردرد
دلایل مختلف کم خونی
معمولاً کم خونی به خاطر دلایل مختلف زیر اتفاق می افتد:
- کم خونی حاصل از دفع مقدار زیادی از خون که در این صورت بدن بعد از خونریزی بسیار زیاد دچار کم خونی شدید می شود.
- گاهی کم خونی بخاطر پررنگ شدن گلبول های قرمز و داسی شکل شدن گلبول های قرمز اتفاق می افتد. در این صورت گلبول های قرمز به همدیگر چسبیده شده و موجب انسداد مسیر رگ های خونی می شود و باعث جلوگیری از رسیدن اکسیژن کافی به بافت ها خواهد شد و فرد دچار کم خونی می شود.
- کم خونی حاصل از کمبود ویتامین b12 ، فاکتور داخلی مخاط معده و اسید فولیک
- کم خونی آپلاستیک که به کاهش عملکرد طبیعی مغز استخوان مربوط می شود. این نوع کم خونی باعث کاهش تولید گلبول های قرمز و دیگر سلول های خونی خواهد شد و معمولاً افرادی که در معرض تشعشعات گاما قرار می گیرند ، دچار این مشکل می شوند.
راه حل های پیشگیری از کم خونی
- خوردن غذاهای دارای آهن مانند قلوه ، گوشت ، قرمز ، ماهی ، زرده تخم مرغ ، جگر
- مصرف سبزی های دارای برگ سبز تیره مانند اسفناج ، جعفری
- خوردن حبوباتی مانند لوبیا ، دانه های روغنی و عدس
- خشکبار مانند برگه زردآلو
- خوردن میوه های حاوی ویتامین c مانند لیمو ترش ، گلابی ، طالبی ، سیب خربزه
- مصرف فلفل قرمز در وعده های غذایی به منظور جذب بیشتر آهن
- استفاده از نان هایی که از خمیر ورآمده درست شده است.
سرطان های مختلف خون
سرطان های خون شامل سرطان لوکمی یا لوسمی ، سرطان خون لنفومی و سرطان خون میلوما می باشد.
سرطان خون لوسمی:
سرطان خون یا لوسمی به دلیل تولید و تکامل ناقص گویچه های سفید خون و پیش سازهای آن در خون و مغز استخوان ایجاد میشود. کلمه لوسمی به معنای خون سفید و جزء رایج ترین سرطان های خون در بین کودکان به شمار می آید. این سرطان جزء بیماری های بدخیم و پیشرونده میباشد.
زمانی این بیماری شکل میگیرد که مغز استخوان به طور غیر عادی و غیر معمول مقدار بسیار زیادی سلول خونی تولید کند. ساختار این سلول ها با سلول های خونی متفاوت بوده و عملکرد گوناگونی از خود نشان می دهند و در آخر باعث جلوگیری از تولید سلولهای طبیعی خون می شود.
در نتیجه فرد توانایی خود را در مقابل بیماری ها از دست می دهد. همچنین وجود سلول های لوکومی باعث می شود که در اکسیژن رسانی گلبول ها به بافت های بدن اختلال ایجاد شود و بر روی پلاکت های خونی که از لخته شدن جلوگیری می کند ، تاثیر منفی می گذارد. معمولا این بیماری با علائمی مانند کبودی پوست ، درد تخفیف در استخوان ، خونریزی شدید و پی در پی ، دست های متورم و خونی ، پدیدار شدن خون در ادرار یا مدفوع ، غده های لنفاوی متورم همراه است.
سرطان خون نفومی:
معمولاً بیشتر سرطان های خون مربوط به سیستم لنفاوی می باشد. این سیستم شامل غده های لنفاوی در گردن ، ران ، قفسه سینه ، شکم و زیر بغل است و ظیفه آن دفع مایعات اضافی در بدن و تولید سلول های ایمنی می باشد. لنفوسیت ها یک نوع گلبول سفید هستند که بدن را در برابر عفونت ها نگه می دارند.
اما تولید بیش از اندازه آنها در سیستم ایمنی بدن مشکل ایجاد می کند. علائم بروز این بیماری شامل تب ، خستگی ، ضعف ، عرق کردن ، کاهش وزن غیر قابل باور ، خارش پوست و کهیر ، مشکل در تنفس ، درد در ناحیه قفسه سینه و ورم کردن غدد لنفاوی گردن ، زیر بغل ، یا ران می باشد.
سرطان خون میلوما:
این سرطان مربوط به پلاسمای خون است. در واقع سلول های پلاسما شامل سلول های سفید می باشد که آنتی بادی های ضد بیماری و عفونت را از خود تولید می کند. در حقیقت وجود سلول های میلوما باعث مانع تولید آنتی بادی توسط سلول های سالم می شود و اگر این سلول ها به میزان غیر طبیعی در بدن تولید شود ، باعث آسیب دیدن به کلیه خواهد شد و در روند تولید سلول های سفید و قرمز اختلال ایجاد می کند.
علائم بروز این سرطان شامل نارسایی کلیه ، کاهش وزن ، پروتئین زیاد در خون یا ادرار ، پوکی استخوان ، درد استخوان ، شکستگی استخوان ، آسیب پذیری در برابر عفونت ها ، کم خونی ، وجود کلسیم زیاد در خون می باشد.
کلام آخر
و در کلام آخر باید بیان کنیم که دکتر های نام برده شده در این مقاله صرفا برای معرفی بوده است و در صورت انتخاب هر کدام از آنها لازم است اطلاعات بیشتری به دست آورید. از این که تا پایان مقاله همراه ما بودید از شما ممنونیم. در صورت هر گونه انتقاد و پیشنهاد از طریق سایت پزشکا با ما در ارتباط باشید.