زیباییکاشت مو

کاشت مو در افراد سالمند【سال 1403】❤️

کاشت مو در افراد سالمند هیچ گونه محدودیتی ندارد و افراد سالمند نیز می توانند کاشت مو انجام بدهند و برای کاشت مو باید به بهترین دکتر کاشت مو مراجعه کنند و با مشورت با پزشک متخصص و با تجربه بهترین روش کاشت مو را انتخاب کنند. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات کاملی درباره کاشت مو در افراد سالمند را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

کاشت مو در افراد سالمند چگونه است

کاشت مو در افراد سالمند امکان پذیر است و امروزه این روش درمانی هیچ محدودیت سنی ندارد. کاشت مو یکی از رایج ترین جراحی های زیبایی است که تاثیرات خوبی بر روحیه افراد دارد. این روزها افرادی که از طاسی سر رنج می برند، با انجام کاشت مو زیبایی چهره خود را دوچندان می کنند.

امروزه با پیشرفت علم دیگر بازگرداندن موهای از دست رفته و درمان ریزش مو دست نیافتنی نیست. بخاطر همین افراد پیر تا جوان از این روش استقبال می کنند. کاشت مو در افراد سالخورده هم موجب ایجاد روحیه شادابی و سر زندگی آنها می شود که در روند زندگی آنها بسیار تاثیرگذار است.

کاشت مو در افراد سالمند

کاشت مو در سنین پیری

امروزه  درمان قطعی ریزش مو هم در سنین جوانی و هم در سنین پیری نگران کننده است. عوامل مختلفی مانند ژنتیک ، وجود برخی از بیماری ها و افزایش سن باعث ریزش مو در نواحی مختلف سر می شود. یکی از راه حل های موثر برای درمان این مشکل کاشت مو در تمام سنین است.

انجام کاشت مو در سنین پیری نیز امکان پذیر است. چرا که ریزش مو آندروژنیک یکی مهم ترین دلیل های ریزش مو در افراد سالخورده است. با وجود اینکه بانک مو افراد میانسال نسبت به افراد جوان متفاوت است ، کاشت مو می توان تاثیر قابل توجهی بر روی زیبایی آنها بگذارد. ریزش مو ممکن در تمامی سنین اتفاق بی افتد و محدوده مشخصی ندارد. این مشکل معمولا از سن جوانی شروع شده و ممکن است تا آخر عمر با فرد همراه باشد.

روش های مختلف کاشت مو

کاشت مو به روش FUT : از این روش کاشت مو در سراسر جهان استفاده می کنند. برای انجام کاشت مو به این روش، یک نوار پوستی را به صورت یک جا از پشت سر برمی دارند که معمولا طول آن 25 سانتی متر و عرض آن 2 سانتی متر می باشد و پزشک متخصص بعد از ایجاد برش، ناحیه مورد نظر را بخیه می زند و بخیه ها بعد از دو هفته کشیده می شود.

بخیه ها زیر موها می باشند و هیچ گونه جای نگرانی درباره جای بخیه ها وجود ندارد. پوستی که متخصص از پشت سر فرد برداشته است را به قطعات کوچک تری تقسیم می کنند که به آن گرافت می گویند و هر گرافت دارای یک الی چهار تار مو است که گرافت ها را در محل ریزش مو و طاسی سر قرار می دهند.

مزایا کاشت مو به روش FUT: 

  1. هزینه کاشت مو به این روش نسبتا کم تر از روش های دیگر می باشد.
  2. با استفاده از میکروسکوپ های دقیق از تمامی واحدهای فولیکول استفاده می شود.
  3. مراحل کاشت مو در یک جلسه انجام می شود.
  4. می توان برای انجام کاشت مو، موها را کوتاه نکرد.
  5. برداشت و کاشت گرافت ها در این روش سرعت بالایی دارد و سریع انجام می شود و داشتن سرعت بالا باعث می شود که گرافت ها در حین کاشت مو سالم بمانند و دچار هیچ گونه آسیبی نشوند.

معایب کاشت مو به روش FUT:

  1. در این روش اسکارهایی که در پشت سر ایجاد می شود، برای همیشه باقی می ماند و در برخی مواقع امکان دارد که افراد نتوانند موی سر خود را به طور  کامل کوتاه کنند.
  2. این روش درد و خونریزی تقریبا زیادی را به همراه دارد.

کاشت مو به روش FIT: در روش FIT جراحی و برداشتن گرافت های مو انجام نمی شود و برای کاشت مو به روش FIT از پشت سر فرد گرافت های مو برداشته می شود و به قسمت جلو پیوند داده می شود. از این روش کاشت مو برای پوشش روش FUT پیشنهاد می شود و استفاده می شود و روش FIT با روش FUT کاملا متفاوت می باشد.

مزایا کاشت مو به روش FIT:

  1. در کاشت مو به روش FIT هیچ گونه اسکاری در پشت سر افراد ایجاد نمی شود و افراد می تواند مطابق با سلیقه خود، موهای خود را کوتاه کنند.
  2. برای کاشت مو به روش fit نیازی به برداشت نوار مو و جراحی نمی باشد.
  3. این روش کاشت مو درد و خونریزی به همراه ندارد.

معایب کاشت مو به روش FIT:

  1. هزینه کاشت مو به این روش از کاشت مو به روش FUT بیشتر می باشد.
  2. در این روش از کاشت مو آسیب بیشتری به بانک مو وارد می شود.
  3. ممکن است کاشت مو به روش FIT طولانی باشد و نیاز به مراجعه فرد برای جلسه دوم باشد.
  4. برای انجام این روش باید موهای خود را کوتاه کنید.
  5. امکان دارد به دلیل این که گرافت های مو به صورت نقطه ای جدا می شود، گرافت ها دچار آسیب شوند.

کاشت مو به روش BHT: افرادی که بانک مو ضعیفی دارند و می خواهند کاشت مو انجام بدهند می توانند از روش BHT استفاده کنند. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی پزشکان می توانند از روش BHT برای کاشت مو افرادی که بانک مو ضعیف دارند استفاده کنند. در این روش پزشک متخصص می تواند از موهای قسمت های مختلف بدن هم چون پشت کمر، ران پا و … استفاده کنند.

برای انجام این روش نمی توان از موهای ریش استفاده کرد، زیرا باعث به وجود آمدن اسکار می شود و می تواند در زیبایی صورت افراد تاثیرات منفی بگذارد. توصیه می شود زمانی که افراد بانک مو ضعیفی دارند از این روش برای کاشت مو استفاده کنند و اگر بانک مو فرد مناسب باشد توصیه می شود از روش های دیگری استفاده کند.

کاشت مو به روش MFIT: یکی از بهترین روش های کاشت مو، روش MFIT است، که این روش کاشت مو زیر مجموعه کاشت مو به روش FIT می باشد، اما در تکنولوژی به کار رفته با یک دیگر تفاوت هایی دارند. برای کاشت مو به روش MFIT از دستگاه های پیشرفته برای برداشتن گرافت های مو استفاده می شود. معایب کاشت مو به روش FIT با استفاده کردن از ابزارهای دقیق و مخصوص کاهش پیدا می کند. به طور کلی می توان گفت که روش MFIT تمامی مزایا روش FIT را دارد و معایب این روش را نیز کاهش می دهد، اما هزینه آن نسبتا بیشتر می باشد.

روش SUT: کاشت مو به روش SUT یکی از زیر مجموعه های روش FIT است. در این روش نیز مانند روش FIT به صورت نقطه ای گرافت های مو را از بانک مو جدا می کنند و در کاشت مو به روش SUT از دستگاه های مخصوص استفاده می کنند، که کاملا برعکس روش FIT است که برای برداشت گرافت مو از روش های دستی استفاده می کنند. زمانی که از دستگاه های مخصوص برداشت گرافت مو استفاده می شود پزشک باید دقت کافی داشته باشد و از دستگاه مناسب استفاده کند، زیرا اگر از دستگاه مخصوص استفاده نشود، امکان آسیب رساندن به گرافت مو بیشتر از روش دستی می باشد. زمانی که از دستگاه استفاده می شود باید دقت داشته باشید که لوله های یک بار مصرف استفاده شود، زیرا اگر لوله های جداسازی بهداشتی نباشند می تواند باعث ایجاد مشکلات مختلف شوند. برای انجام کاشت مو روشی نتیجه بهتری را به همراه دارد که در برداشت گرافت مو دقت بالایی داشته باشد و معایب کم تری را به همراه داشته باشد. در کاشت مو به روش SUT اگر با دقت بالایی مو برداشته شود معایب این روش به حداقل می رسد.

روش های مختلف کاشت مو

ریزش مو

البته این نکته را باید بدانید که ریزش مو یک فرایند طبیعی است و به عنوان بیماری خاصی شناخته نمی شود و تمامی ریزش موها موجب طاسی در نواحی سر نخواهد شد، پس هنگامی که موهایتان شروع به ریختن کرد ، قبل از هر کاری و فکر کردن به این که کدام روش کاشت مو بهتر است؟ ابتدا به متخصص مراجعه کنید تا از ریزش موهای خود جلوگیری کنید و دلیل ریزش موی شما را پزشک متخصص تشخیص دهد و بعد از این که دلیل ریزش مو توسط پزشک تشخیص داد شود باید درمان ریزش مو آغاز شود.

توصیه می شود اگر از داروهایی هورمونی برای لاغری و یا چاقی استفاده می کنید، به سرعت مصرف این قرص ها را قطع کنید. یکی دیگر از دلایل ریزش می تواند استفاده بیش از اندازه از رنگ های شیمیایی باشد. استفاده از این رنگ های شیمیایی تا زمانی خوب است که موهای شما دچار آسیب هایی هم چون ریزش مو، خشکی مو و …نشود.

طاسی با الگو مردانه

طاسی الگو مردانه زمانی برای فرد رخ می دهد که از سن ۳۰ سالگی موها ریزش پیدا می کنند و از سن ۴۰ سالگی به بعد طاسی سر شروع به کامل شدن می کند. این مدل ریزش ارثی بوده و بخاطر مصرف دارو یا بیماری خاصی اتفاق نمی افتد.

ارثی بودن طاسی سر به این معناست اگر فردی در میانسال دچار طاسی سر شود ، احتمال اینکه فرزند او هم دچار این مشکل شود ، زیاد است. اما بهترین مزیت کاشت مو این است که حتی اگر مشکل ریزش مو بر اثر ارثی بودن باشد ، با این روش قابل درمان است.  این درمان جزء روش های رایجی است که توسط متخصصان و پزشکان برای کسانی که دچار طاسی و ریزش مو هستند، بسیار توصیه می شود.

کاشت مو در افراد سالمند ممکن است اتفاق بی افتد. بخاطر همین افراد زیادی در سنین پیری به راحتی این عمل را انجام داده اند و به نتیجه ایده ال خود رسیده اند. چگونگی کاشت مو به گونه ای است که فولیکول های مو از نواحی پرپشت سر برداشته به ناحیه طاسی و کاشت مو برای موهای کم پشت منتقل می شود‌.

آیا کاشت مو محدودیت سنی دارد

کاشت مو به عنوان یک عمل زیبایی نمی توان گفت محدودیت سنی دارد. اما افرادی که در سنین ۲۱ الی ۷۰ سالگی می باشند ، کاندید مناسبی برای انجام این عمل زیبایی هستند. با این شرایط محدودیت سنی وجود ندارد. اما برای رسیدن به بهترین نتیجه کاشت مو باید فرد دارای شرایط زیر باشد:

  • داشتن بانک مو مناسب
  • ضخامت و رنگ مو مناسب
  • رسیدن به سن بلوغ برای تشخیص و پیش بینی الگو طاسی سر

از جمله کسانی که بیشتر به سراغ کاشت مو می روند می توان افراد سالخورده و میانسال را نام برد. چرا که کاشت مو در افراد میانسال می تواند باعث بالا رفتن اعتماد به نفس آن ها شود. بیشتر کاندیدهای کاشت مو کسانی هستند که به فکر زیبایی یا ازدواج می باشند‌. امروزه این عمل زیبایی را راهی برای بازگشت به شور و هیجانی دوران جوانی خود می دانند.

البته این نکته را هم باید بدانید که اگر فردی قبل از شروع سن ۳۰ سالگی خود با مشکل ریزش مو مواجه شد ، احتمال این وجود دارد که ریزش موی فرد ژنتیکی باشد. اما اگر در خانواده یا اطرافیان  فردی با این مشکل وجود نداشته باشد ، ممکن است به عوامل دیگری مانند بیماری یا نادرست بودن تغذیه برگردد.

روش های جایگزین برای کاشت مو

عمل کاشت مو به عنوان یک روش دائمی برای درمان ریزش مو و مشکل طاسی سر مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه روش های دیگری هم وجود دارد که فرد در شرایط خاص می تواند با استفاده از آنها مشکل ریزش مو را حل کند. روش های جایگزینی به این صورت است که از ریزش مو جلوگیری می کند و برای رشد دوباره موها تحریک می شود.

زمانی از روش های جایگزینی استفاده می شود که اولین علائم ریزش مو را مشاهده می کنید. این موضوع را با پزشک متخصص در میان بگزارید تا او با بررسی شرایط بهترین روش جایگزینی را برای شما انتخاب کند.

امروزه رایج ترین روش های جایگزینی که مورد استفاده خیلی ها قرار گرفته است ، به شرح زیر است:

  • استفاده از روش لیزر تراپی با لیزر کم توان
  • استفاده از روش PRP که برای رشد دوباره موها از پلاسمای غنی شده پلاکت خون استفاده می کند.
  • استفاده از داورهای فیناستراید و ماینوکسیدیل

این روش ها برای کسانی که بنا به هر شرایطی نمی توانند از کاشت مو استفاده کنند ، مناسب است. با اینکه روش های جایگزینی برای کاشت مو وجود دارد اما باز هم کاشت مو به عنوان بهترین و برگزیده ترین روش درمانی مو برای جلوگیری از ریزش مو شناخته می شود.

روش های جایگزین برای کاشت مو

کاشت مو ترکیبی

این روش کاشت مو شناخته شده می باشد و امروزه برخی از افراد برای کاشت مو از این روش استفاده می کنند. این روش ترکیبی از روش های FUT و FIT می باشد و می توان گفت که روشی موثر است و افرادی که ریزش مو زیادی دارند و موهای خود را از دست داده اند و دچار طاسی سر شده اند، می توانند از این روش استفاده کنند. در این روش اگر فرد بانک موی خوبی داشته باشد، تار مو زیادی را می کارند تا فرد به نتیجه دلخواه خود برسد. در این روش ترکیبی برای استخراج و کاشت مو از دو روش FUT و FIT استفاده می کنند که جزء بهترین متدهای کاشت مو، کاشت ریش، کاشت ابرو طبیعی و … می باشد، که باعث می شود در سر و صورت پوشش دهی بالایی ایجاد شود.

یکی از اصلی ترین تفاوت هایی که در روش و روند های مختلف کاشت مو می باشد، نحوه استخراج مو از بانک مو انتخابی فرد و پزشک می باشد و می توان گفت که به طور کلی در روش کاشت مو ترکیبی 5000 گرافت مو در یک جلسه استخراج و برداشت می شود و در ناحیه ای که فرد دچار ریزش موی سر بوده و موهای خود را از دست داده است کاشته می شود. توصیه می شود برای انجام این روش به بهترین دکتر کاشت مو مراجعه کنید.

کلام آخر

کاشت مو در افراد سالمند هیچ محدودیتی ندارد، و پزشک متخصص با بررسی شرایط این روش را برای فرد انتخاب کند، با این حال هیچ کس نباید از ریزش موها و طاسی سر خجالت زده باشد و روحیه و زندگی خود را دچار مشکل کند. چرا که در این عصر جدید با پیشرفت علم راه های زیادی برای بازگشت به زیبایی  و چهره دلخواه وجود دارد. و هیچ محدودیت سنی هم برای انجام ندارد. همه افراد با انجام کاشت مو می توانند به چهره دلخواه خود برسند.

امیدواریم مطالب این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. از این که تا پایان مقاله کاشت مو در افراد سالمند همراه ما بودید از شما ممنونیم. در صورت هر گونه انتقاد و پیشنهاد از طریق سایت پزشکا با ما در ارتباط باشید.

اعضای تیم تحریریه "پزشکا" متشکل از افرادی است که در حوزه پزشکی و سلامت، سابقه و اطلاعات کافی دارند. تمامی مطالب ما در وبسایت پزشکا همراه با تایید پزشکان و متخصصان حاذق در زمینه بهداشت و سلامت برای انتقال دانش و تجربه به شما، منتشر می‌شود.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا