سلامتیپزشکان

بهترین دکتر زنان در اهواز【سال 1402 】❤️ + لیست 10 تایی

از دوران بلوغ تا یائسگی، اندام های تناسلی زن به طور مداوم از طریق فرآیندهای طبیعی فعالیت جنسی، بارداری، پیری، گاهی بیماری و آسیب در حال تغییر هستند. زنان و زایمان یک عمل پزشکی است که با سلامت دستگاه تناسلی زنان (واژن، رحم و تخمدان ها) و سینه ها سروکار دارد. اختلالات ژنیکولوژیک اختلالاتی هستند که بر دستگاه تناسلی زنان تأثیر می گذارند. انواع شایع اختلالات زنانه شامل سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، اندومتریوز، فیبروم رحم، واژینیت و اختلالات قاعدگی است. در این مقاله شما را با 10 تا از بهترین دکتر زنان در اهواز آشنا خواهیم کرد.

انواع بیماری های زنان

⭕پوکی استخوانیکی از بیماری های شایع در خانم ها پوکی استخوان می باشد. در این بیماری استخوان ها شکننده می شوند. زنان پس از سن یائسگی به علت کاهش توده استخوانی به این بیماری مبتلا می شوند.
❌سرطان رحمسرطان رحم از بیماری های دیگر است که زنان را به وحشت می اندازد و از شایع ترین علل مرگ و میر در خانم ها می باشد. خونریزی های غیرطبیعی از مهم ترین علائم سرطان دهانه رحم می باشد.
✅سرطان سینهیکی از بیماری های شایع در خانم ها،سرطان سینه می باشد. تشخیص زودرس سرطان سینه مهم ترین عامل در نحوه درمان این بیماری است. انجام آزمایشات ماهانه، سالانه، معاینه کلینیکی و هر سه سال یک بار پس از سن 40 سالگی ضروری است.

بیماری زنان و زایمان

PCOS : شایع ترین علت ناباروری بدون تخمک گذاری، زنان مبتلا به PCOS در معرض خطر بیشتری برای چندین بیماری از جمله سندرم متابولیک، دیابت نوع 2، بیماری قلبی عروقی، چاقی، اختلال در خواب، اختلالات خلقی، هیپرپلازی آندومتر و سرطان آندومتر هستند.

اندومتریوز : حدود 10٪ از زنان در سنین باروری را تحت تاثیر قرار می دهد و به طور قابل توجهی در ایجاد چسبندگی لگن، ناباروری، حاملگی خارج رحمی و درد مزمن لگن کمک می کند.

فیبروم های رحمی (leiomyomata) : نشان دهنده شایع ترین تومور خوش خیم در زنان است و با بیماری هایی از جمله خونریزی غیر طبیعی رحم، درد لگن، ناباروری، سقط جنین و زایمان زودرس همراه است.

واژینیت : اصطلاحی است که برای توصیف هر اختلالی که باعث تورم یا عفونت واژن می شود، استفاده می شود. انواع رایج واژینیت عبارتند از واژینیت غیر عفونی، واژینوز باکتریایی، عفونت های قارچی و انواع واژینیت مقاربتی.

اختلالات قاعدگی : خونریزی غیرطبیعی قاعدگی به دلیل خونریزی نامنظم یا بیش از حد بر کیفیت زندگی تأثیر می‌گذارد و می‌تواند آسیب‌شناسی زمینه‌ای زنان مانند وجود پولیپ آندومتر، فیبروم رحم یا شرایط عدم تخمک‌گذاری را اعلام کند.

بیماری زنان و زایمان

تشخیص بیماری های زنان و زایمان

برخی از بیماری های زنان و زایمان به خودی خود درمان می شوند، در حالی که برخی دیگر در صورت عدم درمان باعث ناباروری یا عفونت های تهدید کننده زندگی یا خونریزی می شوند. بنابراین، تشخیص سریع و دقیق برای درمان، نجات دهنده و برای حفظ باروری مهم است. آزمایش ها و تکنیک های مختلفی برای تشخیص بیماری های زنان توسعه یافته است. برای یافتن علائم بیماری و تشخیص آن، معاینات فیزیکی توسط پزشکان انجام می شود. 

تجزیه و تحلیل بافت شناسی شامل بیوپسی است که تکه ای از بافت ها را از دهانه رحم، واژن و فرج برای بررسی زیر میکروسکوپ خارج می کند. همچنین، تکنیک های تصویربرداری، از جمله سونوگرافی، توموگرافی کامپیوتری (CT) و تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI)، می توانند برای تشخیص بیماری انجام شوند. علاوه بر این، آزمایش‌های تشخیصی غیرتهاجمی که برای تجزیه و تحلیل و نشانه های بیماری در نمونه‌هایی مانند سرم یا پلاسما، ادرار، آندومتر یا مایع قاعدگی ایجاد می‌شوند مفید هستند.

10 تا از بهترین دکتر زنان در اهواز را بشناسید

بیماری زنان

بیماری های زنان به طور کلی بیماری هایی هستند که قسمت تولید مثل زنان را درگیر می کنند. این بیماری ها شامل تومورهای خوش خیم و بدخیم، بیماری های مرتبط با بارداری، عفونت و بیماری های غدد درون ریز هستند. در این میان، تومورهای بدخیم شایع ترین علت مرگ و میر هستند. در سال های اخیر، علل برخی از این بیماری ها روشن شده است.

در برخی از کشورها، زنان باید قبل از مراجعه به متخصص زنان، ابتدا به یک پزشک عمومی، به عنوان پزشک خانواده مراجعه کنند. اگر وضعیت مراجعین نیاز به آموزش، دانش، روش جراحی یا تجهیزاتی داشته باشد که پزشک عمومی در دسترس نداشته باشد، بیمار به متخصص زنان ارجاع داده می شود. با این حال در بسیاری از طرح‌های بیمه سلامت به متخصصان زنان اجازه می‌دهد تا مراقبت‌های اولیه را علاوه بر جنبه‌های تخصصی خود ارائه دهند. با در دسترس بودن این گزینه، برخی از زنان ترجیح می دهند بدون مراجعه به پزشک دیگر برای مشکلات غیر زنانه به جراح زنان مراجعه کنند.

مانند تمام تخصص های جراحی، متخصصان زنان ممکن است از درمان های پزشکی یا جراحی (یا هر دو) استفاده کنند، بسته به ماهیت دقیق مشکلی که درمان می شود دارد. مدیریت پزشکی قبل و بعد از عمل اغلب از بسیاری از درمان های دارویی استاندارد مانند آنتی بیوتیک ها، دیورتیک ها، داروهای ضد فشار خون و ضد استفراغ استفاده می کند. علاوه بر این، متخصصان زنان از درمان‌های تخصصی تعدیل‌کننده هورمون (مانند کلومیفن سیترات و پیشگیری از بارداری هورمونی) مکرر برای درمان اختلالات دستگاه تناسلی زنان که به سیگنال‌های هیپوفیز یا غدد جنسی پاسخ می‌دهند، استفاده می‌کنند.

غربالگری

غربالگری 

گاهی اوقات پزشکان آزمایش های غربالگری را توصیه می کنند، این آزمایش ها برای بررسی اختلالات در افرادی که هیچ علامتی ندارند انجام می شود. اگر زنان علائم مرتبط با دستگاه تناسلی (علائم ژنیکولوژیک) دارند، ممکن است نیاز به انجام آزمایشاتی برای شناسایی اختلال ایجاد کننده باشند.

تست های غربالگری زنان

دو آزمایش مهم غربالگری برای زنان است که بهترین دکتر زنان در اهواز مورد آزمایش قرار می دهد.

آزمایش سلول های دهانه رحم (سیتولوژی)، مانند آزمایش پاپانیکولائو (پاپ) یا آزمایش ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) برای بررسی سرطان دهانه رحم (قسمت پایین رحم)
ماموگرافی برای بررسی سرطان سینه
زنان در معرض خطر ابتلا به بیماری های مقاربتی (مانند عفونت کلامیدیا یا سوزاک) باید از نظر این بیماری ها غربالگری شوند. سایر آزمایشات غربالگری به عنوان بخشی از مراقبت در دوران بارداری انجام می شود.

غربالگری سرطان دهانه رحم
آزمایشات مورد استفاده برای غربالگری سرطان دهانه رحم شامل موارد زیر است:

تست پاپانیکولائو (پاپ): سلول‌های دهانه رحم زیر میکروسکوپ بررسی می‌شوند تا مشخص شود که آیا موارد غیرطبیعی وجود دارند که بدون درمان ممکن است به سرطان تبدیل شوند.
آزمایش ویروس پاپیلومای انسانی (HPV): نمونه ای از دهانه رحم برای تعیین وجود HPV آزمایش می شود. HPV می تواند منجر به سرطان دهانه رحم شود.
در هر دو تست پاپ و HPV، پزشکان نمونه ای از دهانه رحم جمع آوری می کنند. پزشکان نمونه را با قرار دادن اسپکولوم (ابزار فلزی یا پلاستیکی) در واژن جمع‌آوری می‌کنند تا دیواره‌های واژن را از هم جدا کند و با استفاده از یک برس پلاستیکی برخی از سلول‌ها را از سطح دهانه رحم و از مسیر عبور از دهانه رحم خارج می‌کنند. نمونه‌ها به آزمایشگاه فرستاده می‌شوند و در آنجا زیر میکروسکوپ بررسی می‌شوند تا سلول‌های غیرطبیعی را که ممکن است نشان‌دهنده تغییرات پیش سرطانی یا به ندرت سرطان دهانه رحم باشد، جستجو کنند.

تست پاپ اسمیر
تست پاپ، سرطان های دهانه رحم و حتی سرطان در مراحل اولیه را مشخص می کند. همچنین این تست تغییرات پیش سرطانی در سلول های دهانه رحم را تشخیص می دهد. این تغییرات که نئوپلازی داخل اپیتلیال گردن رحم (CIN) نامیده می شود، قابل درمان است، بنابراین از پیشرفت و گسترش سرطان جلوگیری می کند.

اگر خانم پریود نشده باشد و حداقل 24 ساعت قبل از انجام آزمایش دوش نگیرد یا از کرم های واژینال استفاده نکند، تست پاپ اسمیر بیشترین دقت را دارد.

اکنون بهترین دکتر زنان در اهواز توصیه می کنند که اولین تست پاپ در اکثر زنان بعد از 21 سالگی انجام شود. زنان مبتلا به عفونت HIV (ویروس نقص ایمنی انسانی) ممکن است در سنین پایین‌تر مورد آزمایش قرار گیرند.

اینکه چند وقت یکبار آزمایش مورد نیاز است عمدتاً به سن زن و نتایج آزمایشات پاپ قبلی بستگی دارد:

زیر 21 سال: غربالگری لازم نیست
از سن 21 تا 30 سالگی: آزمایش معمولا هر 3 سال یکبار با استفاده از تست پاپ انجام می شود. تست HPV اختیاری است و تا حدودی انجام نمی شود زیرا عفونت HPV در بین زنان بالغ جوان شایع است و اغلب خود به خود از بین می رود.
از سن 30 تا 65 سال: آزمایش هر 3 سال یک بار در صورت انجام تست پاپ یا هر 5 سال یک بار در صورت انجام تست پاپ و آزمایش HPV انجام می شود. با این حال، زنان با خطر بالای سرطان دهانه رحم نیاز به آزمایش بیشتر دارند. چنین زنانی شامل کسانی هستند که عفونت HIV دارند، سیستم ایمنی ضعیفی دارند (که ممکن است ناشی از مصرف دارو یا اختلالی باشد که سیستم ایمنی را سرکوب می کند)، یا نتایج غیرطبیعی تست پاپ داشته اند.
بعد از سن 65 سالگی: اکثر زنان اگر در 10 سال گذشته نتیجه آزمایش غیرطبیعی نداشته باشند، دیگر نیازی به آزمایش ندارند.

زنانی که رحم خود را به طور کامل برداشته اند (هیسترکتومی کامل) و هیچ نتیجه غیرطبیعی تست پاپ نداشته اند، نیازی به غربالگری سرطان دهانه رحم ندارند.

کلام آخر

خانم هایی که دچار مشکلات زنان هستند برای درمان مشکل خود باید به بهترین دکتر زنان در اهواز مراجعه کنند. در این مقاله ما 10 تا از بهترین دکتر زنان در اهواز را به شما عزیزان معرفی کرده ایم تا در صورت نیاز بتوانید هر چه سریعتر به بهترین پزشک متخصص زنان مراجعه کنید.

توصیه می شود قبل از مراجعه به پزشکان معرفی شده در این مقاله درباره آنها تحقیق کنید تا دچار هیچ گونه مشکلی نشوید. امیدواریم مطالب این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. از اینکه تا پایان این مقاله همراه ما بودید شما کمال تشکر را داریم. در صورت هر گونه انتقاد و پیشنهاد می توانید از طریق سایت پزشکا با ما در ارتباط باشید.

4.5/5 - (4 امتیاز)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا