سلامتی

بهترین دکتر کلیه【سال 1402】❤️+ لیست 10 تایی

دکتر کلیه یا اورولوژی متخصصی است که در زمینه بیماریهای کلیه و مجاری ادراری و همچنین سیستم تولید مثل مرد ها فعالیت دارد. شاید شما هم بدانید که سیستم ادراری و تولید مثل ارتباط زیادی با یکدیگر دارند و مشکل در هر کدام از آنها در سیستم دیگری از اختلال ایجاد می کند. به همین خاطر است که یک متخصص کلیه یا ارولوژی در هر دو زمینه فعالیت دارد. وجود هر گونه مشکل در هر کدام  این دو دستگاه مربوط به شاخه پزشکی کلیه و مجاری ادراری می شود.  جراحی های زیادی نیز در رشته ارولوژی  قرار می گیرد که معمولاً جراحی به دو روش باز یا بسته انجام می شود.

به طور کلی هر فردی که در هر کدام از نواحی ای که شامل کلیه، غدد آدرنال ، حالب هاف مثانه ، پروستات ، اپی دیدیم ، کیسه های منی ، آلت تناسلی ، مجاری ادرار و بیضه ها دارای مشکل شود ، لازم است به یک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کند. وجود هر مشکل تخصصی نیاز به انتخاب یک دکتر خوب و حرفه‌ای دارد. هدف ما از ارائه این مقاله ، همیاری شما برای انتخاب یک دکتر خوب در زمینه تخصص کلیه و مجاری ادراری می باشد. در صورتی که به دنبال بهترین پزشکان کلیه می باشید پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

ما در این مقاله به معرفی ده تا از بهترین پزشکان  کلیه می پردازیم که هر کدام از آن ها طبق نظرات بیماران دکترها گردآوری شده است.

انتخاب بهترین دکتر کلیه

انتخاب بهترین دکتر کلیه در ایران همانند متخصص های دیگر کار سخت و دشواری است و باید در انتخاب آن دقت لازم را داشته باشید. زمانی به یک دکتر کلیه مراجعه می کنید که پزشک شما یا بهترین دکتر داخلی تشخیص بدهد، که مشکل شما مربوط به دستگاه ادراری یا تناسلی می باشد. هر فردی در چنین موقعیتی به دنبال بهترین دکتر کلیه می گردد. اما لازم است قبل از هر کاری نکات زیر را برای انتخاب دکتر کلیه در نظر داشته باشید.

تخصص:

مطمئن باشید ، دکتری که انتخاب می‌کنید، دارای تخصص در زمینه کلیه و مجاری ادراری می باشد نه زیر شاخه های دیگر.

همیاری دکتر با بیماران:

گاهی اوقات درمان بیماران برای مدتی طولانی طول خواهد کشید. در این صورت پزشکی برای درمان مناسب است که توانایی همیاری بیماران خود را داشته باشد. پس بهترین دکتر کلیه فردی است که توانایی پیگیری روند درمانی بیماران خود را داشته باشد. پس از این بسیار مهم است که شما دکتر کلیه ای را انتخاب کرده اید که شما را در جریان روند درمان قرار گذاشته و برای بدست آوردن سلامتی کامل تان تلاش خود را می کند.

حرفه ای بودن دکتر کلیه:

زمانی که یک دکتر در تخصص خود به صورت حرفه ای عمل می کند موجب می شود که از شهرت بیشتری برخوردار باشد. پس به دنبال دکتری باشید که مهارت و حرفه ای بودن آن برای بیماران و مراجعه کنندگان دکتر ثابت شده است. چنین دکتر هایی که در زمینه تخصص شان دارای مهارت خاصی می باشند و توسط بیمار به دیگران معرفی خواهند شد.

هم چنین دکتری را انتخاب کنید که نفر اول در حوزه تخصص خود به حساب می آید. چرا که این روزها علم پزشکی در حال بروز رسانی است و شما به متخصصی دارید که در خدمات و سیستم درمانی آن حرف اول را می زند و یا خود متخصص فردی است که موجب پیشرفت و نوآوری در این زمینه شده است.

خدمات لازم برای بیماران:

یک دکتر کلیه در ابتدا باید وضعیت بیمار را بررسی کند تا بتواند مشکل به وجود آمده را تشخیص دهد در این مواقع راه‌های زیادی وجود دارد، مانند آزمایش دادن. شما نیز مورد مشکلات و وضعیت بیماری خود و همچنین در مورد عادت های روزانه و شیوه زندگی به طور کامل برای دکتر کلیه شرح دهید.

برای درمان بیماری های مربوط به کلیه و سیستم ادراری دو راه بیشتر وجود ندارد گاهی اوقات با مصرف دارو مشکل بیماران برطرف می شود، اما در برخی موارد برای رفع مشکل نیاز به انجام جراحی وجود دارد، این جراحی ها معمولاً شامل جراحی سرطان، پروستات، سنگ کلیه، ناهنجاری‌های مادرزادی، سیستم دستگاه ادراری و … می باشد و همچنین بیماری هایی که با مصرف دارو رفع می شود مربوط به پروستات های خوش خیم و عفونت های مجاری ادراری می باشد، اما نکته ای که اینجا مهم است انجام جراحی ها با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته توسط دکتر کلیه می باشد، بهترین دکتر کلیه در تهران دکتری است که بتواند در زمینه جراحی های مربوط به تخصص خود یکی از بهترین دستگاه ها و متدهای روز جهان استفاده کند.

انتخاب بهترین دکتر کلیه

زمانی که باید به یک متخصص کلیه مراجعه کنیم

عوامل زیادی وجود دارد که موجب می شود یک فرد به یک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کنند. بیشتر مواقع به خاطر این است که فرد دچار سنگ کلیه یا علائم بزرگی پروستات شده است، پس در صورتی که در سیستم ادراری خود یا دستگاه تناسلی دچار مشکل شدید یا احساس ناراحتی داشتید ، حتماً به یک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کنید. مردان معمولا زمانی به متخصص کلیه مراجعه می‌کنند، که مشکلاتی مانند احتمال سرطان تستسترون پایین و مشکلات جنسی داشته باشند. اما بانوان به خاطر مشکلاتی مانند عوارض بعد از یائسگی ، عفونت‌های دستگاه ادراری و پرولاپس ارگان های لگن به دکتر کلیه مراجعه می کنند.

عفونت های مجاری ادراری:

این مشکل زمانی اتفاق می افتد که باکتری های مربوط به دستگاه گوارش وارد مجاری ادراری می شود، که بیشتر خانم ها با این مشکل دچار می شوند. علائم مربوط به عفونت مجاری ادراری شامل بی اختیاری ، حالت تهوع ، استفراغ ، تب و لرز ، ادرار غیر طبیعی می باشد.

بیماری کلیه:

زمانی که فرد دچار بیماری کلیه می شود با علائمی مانند ورم کردن دست و مچ پا و بالا رفتن فشار خون مواجه می شود، مشکل حاد کلیه زمانی است که کلیه از کار می افتد و مشکل نارسایی پیش می آید که در این مواقع احتمال مرگ نیز وجود دارد. در چنین مواقعی فرد به پیوند کلیه محتاج خواهد شد.

سرطان دستگاه ادراری:

دستگاه ادراری شامل مثانه پروستات کلیه و بیضه می باشد، متخصص کلیه و مجاری ادراری به درمان سرطان های مربوط به این نواحی می‌پردازد. بزرگ شدن پروستات یکی از مشکلات مردان است که در بین مرد های بالای ۵۰ سال معمولاً افرادی هستند، که با مشکل بزرگ شدن پروستات رو به رو می شوند زمانی این مشکل به وجود می‌آید، که سلولهای پروستات بیش از اندازه رشد کرده و موجب انسداد مجاری ادرار و موجب ایجاد مشکلاتی مربوط به دستگاه ادرار می شود.

مشکلات ناباروری آقایان

گاهی اوقات مشکلاتی در دستگاه تناسلی مردان موجب ایجاد اختلالات در اسپرم مردان شده و مشکلات ناباروری برای آنها به دنبال دارد. یکی از علت های رایج ناباروری واریکوسل می باشد.

 چه زمانی نیاز به جراحی می باشد

جراحی های اورولوژی به دو دسته باز و بسته تقسیم می شود. جراحی های باز به صورتی است که قسمتی از بدن به وسیله تیغ باز می شود. و در این زمان بیمار باید روزها بستری شده تا دوران بهبودی کامل شود. اما جراحی های که به وسیله دستگاهی به نام لاپاراسکوپی انجام می شود، که دستگاه از طریق حفره کوچکی وارد بدن شده و جراحی انجام می شود. عمل های بسته در مقایسه با عمل های باز دوران نقاهت کمتری به همراه داشته و با حداقل تهاجم به نتیجه می رسد. جراحی به روش بسته بیشتر مواقع برای درمان برش غدد لنفاوی ، سرطان حالب ، بی اختیاری ادراری ، درمان سنگ کلیه ، تومورهای کلیه و برداشتن کلیه استفاده می شود.

 چه زمانی نیاز به جراحی می باشد

پس از جراحی چه باید کرد

مدت زمانی که طول می کشد تا بهبودی کامل شود ، بستگی به نوع جراحی و میزان آسیب دیدگی ناحیه تحت درمان دارد. برخی جراحی های سخت و خطرناک به استنت گذاری و سوند گذاری نیاز دارد، که بعد از اتمام جراحی درآورده می شود. بعضی دیگر جراحی مراحل طولانی مدتی دارد و باید بازسازی و ترمیم ناحیه آسیب دیده صورت گیرد. جراحی های بسته دوران بهبودی کوتاه تر و سریع تری دارند و عوارض آن کمتر از جراحی های باز است.

کلام آخر

همان طور که می دانیم ، زمانی که با یک مشکل جدی کلیه و مجاری ادراری مواجه هستید پیدا کردن یک دکتر خوب بسیار دشوار است. همچنین داشتن دکتری که بتواند به طور جدی روند بیماری شما را پیگیری کند ، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

سعی سایت پزشکا در این مقاله این بوده است که شما را برای انتخاب بهترین دکتر کلیه همیاری کند. دکتر های معرفی شده در این مقاله صرفا جهت آشنایی بود و در صورت انتخاب هر کدام از آنها لازم است اطلاعات بیشتری به دست آورید‌. هم چنین می توانید برای داشتن اطلاعات کافی درباره بهترین دکتر سنگ کلیه به مقاله مربوطه مراجعه کنید.

3.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا