کاشت مو

بهترین سن برای کاشت مو چه زمانی است؟ 【سال 1403】❤️

در این مقاله ما تلاش داریم تا اطلاعان کاملی را درباره بهترین سن برای کاشت مو چه زمانی است؟ در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. امروزه افرای که دچار ریزش مو و یا طاسی سر هستند می توانند به سراغ کاشت مو بروند، که روشی دائمی می باشد و در چهره افراد تاثیر بسزایی دارد. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات مفیدی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

بهترین سن برای کاشت مو چه زمانی است؟

بهترین زمان کاشت مو سوالی است که جواب دادن آن برای همه سخت است. اما هر کسی که تصمیم دارد مو بکارد باید بداند زمان مناسب چه زمانی است. اما باید بدانید که زمان مناسب برای هر فرد فرق می کند.

کاشت مو با عمل های دیگر زیبایی فرق دارد و باید برای آن برنامه ریزی شود. پس نمی توان یک روزه برای کاشت مو اقدام کرد. پس قبل از هر اقدامی بهترین سن برای کاشت مو چه زمانی است؟  را  مشخص کنید.

کاشت مو چیست؟

کاشت مو عمل چندان سخت و پیچیده ای نیست فقط جا به جایی موهاست. موها از جای پر پشت برداشته می شود و در قسمت طاسی سر قرار می گیرند. پس نتیجه این عمل به میزان پر پشتی موهای پشت سر شما بستگی دارد.

یک متخصص خوب در زمینه کاشت مو باید تمام هنر و استعداد خود به کار بگیرد تا بیشترین حجم مویی که می تواند از پشت سر قرض بگیرد و در بهترین جا سر قرار دهند و به ظاهر فرد زیبایی خاصی ببخشد.

دقت او در جا به جایی موها بسیار مهم است تا بتواند کمترین آسیب و بهترین نتیجه را برای فرد رقم بزند. پس نکته دیگری که باید قبل از کاشت مو به آن دقت کنید انتخاب بهترین دکتر کاشت مو در ایران است.

کاشت مو چیست؟

زمان کاشت مو به چه عواملی بستگی دارد

برای مشخص کردن بهترین سن برای کاشت مو چه زمانی است؟ باید فاکتورهای زیر را بررسی کرد:

  • میزان ریزش موها و طاسی سر
  • سن بیمار
  • میزان مو نقاط انتقال دهنده مو
  • انتظارات بیمار

سن مناسب برای کاشت مو: کاشت مو برای افراد بالا ۲۵ سال انجام می شود. در حالی که از نظر فرآیند عمل هیچ محدودیت سنی وجود ندارد. اما پزشکان بنابر دلایل زیر بهترین سن برای کاشت مو چه زمانی است؟ را بالای ۲۵ سال می دانند.

  • اول بخاطر این که کاشت مو شوکی به دیگر موهای سالم وارد می کند و ممکن است آسیب ببیند. بخاطر این که موهایی که کاشته می شود در نزدیکی موهای سالم قرار می گیرند.
  • و دلیل دوم هم این است که احتمال ریزش موهای سالم در آینده وجود دارد و تا زمان ۲۵ سالگی مشخص می شود. البته وضعیت ریزش موی هر فرد متفاوت است. بهترین سن کاشت مو بالای ۳۵ سال است.

وضعیت فولیکول موهای اهدا دهنده: اگر تصمیم کاشت مو دارید ، باید مقدار مشخصی فولیکول برای انتقال به قسمت طاسی سر خود داشته باشید. چرا که برخی موارد وجود داشته که به اندازه کافی فولیکول برای اهدا در سر بیمار وجود نداشته است.

پس به این نتیجه می رسیم وضعیت فولیکول های اهدایی در هر بیمار با دیگران متفاوت است و نتیجه کاشت مو به حجم و میزان موهای طبیعی خود فرد بستگی دارد. میزان فولیکول های اهدایی باید بین ۱۶۰۰ تا ۱۲۰۰۰ وجود داشته باشد.

متخصص کاشت مو باید با کمترین تعداد فولیکول های اهدایی بیشترین استفاده را در نقاط طاسی سر انجام داد. در صورتی که وضعیت تعداد فولیکول های اهدا کننده تان مناسب است ، حتما برای کاشت مو اقدام کنید.

وضعیت طاسی سر: مقیاسی برای مشخص شدن میزان طاسی مو وجود دارد ، به نام همیلتون نوروود. این روش مراحل ریزش مو را مشخص می کند و تعیین می کند طاسی سر بیمار در کدام مرحله از ریزش موی سر قرار دارد. اگر در مرحله پیشرفته ریزش قرار داشته باشید باید سریعا برای کاشت مو اقدام کنید.

یکی از مهم ترین دلایل ریزش مو پیشینه ی خانوادگی شما است. اگر در خانواده تان چند نفر با مشکل طاسی و ریزش مو مواجه باشند احتمال اینکه شما هم با این مشکل روبرو شوید بسیار بالا است. در صورتی که ریزش مو نرمالی دارید و خالی شدن قسمتی از سرتان به کندی پیش می رود، می توانید این درمان را انجام بدهید و کاندید مناسبی هستید.

نکات مهم قبل از کاشت مو

انتخاب روش مناسب: برای کاشت مو، روش های مختلفی وجود دارد و انتخاب روش مناسب برای مو شما بسیار مهم می باشد. برخی از روش های کاشت مو عوارض طولانی هم چون خونریزی، تورم و … را به همراه دارد و فرد بعد از انجام کاشت مو نیاز دارد تا طولانی مدت استراحت کند. امروزه برای کاشت مو روش هایی وجود دارد که عوارض کم تری را به همراه دارد و افراد بهتر است با کمک بهترین پزشک متخصص بهترین روش را برای کاشت مو انتخاب کنند.

بررسی سن مناسب برای کاشت مو: یکی از نکات بسیار مهم در کاشت مو، سن مناسب برای کاشت مو می باشد. توصیه می شود افرادی که سن آن ها پایین تر از 18 سال است، فعلا به سراغ کاشت مو نروند، زیرا امکان دارد با بالا رفتن سن دچار ریزش مو شوند. پزشکان متخصص برای افرادی که به سن مناسب برای کاشت مو نرسیدند و دچار ریزش مو هستند، مزوتراپی موی سر را پیشنهاد می دهند.

آیا کاشت مو لازم است: قبل از این که کاشت مو انجام بدهید، به سراغ متخصص بروید تا با بررسی تشخیص دهند که نیاز به کاشت مو  است یا نیازی به کاشت مو ندارید. به طور معمول افرادی که دچار طاسی سر هستند و این موضوع ارثی می باشد می توانند با کاشت مو موهای از دست رفته خود را جایگزین کنند که در چهره افراد تاثیر زیادی دارد و باعث زیبایی می شود.

هزینه کاشت مو: کاشت مو معمولا هزینه بالایی دارد. امروزه مکان هایی وجود دارد که برای کاشت مو هزینه بسیار کم تری را دریافت می کنند، که توصیه می شود برای کاشت موی سر به این مکان ها مراجعه نکنید، زیرا افراد متخصص کاشت مو را انجام نمی دهند و ممکن است عوارض زیادی را برای شما به همراه داشته باشد. کاشت مو به این دلیل هزینه بالایی دارد، که حدودا ده نفر، برای کاشت مو سر مشغول می باشند و از تجهیزات پیشرفته برای کاشت مو استفاده می شود  و هر کدام از این ها هزینه جداگانه ای به همراه دارد و به همین خاطر هزینه کاشت مو بالا می رود.

احتمال موفقیت: به طور معمول امروزه افرادی که تا کنون کاشت مو انجام داده اند از نتایج به دست آمده رضایت کامل دارند و موهایی که کاشته اند به خوبی رشد کرده است و بعد از گذشت مدت زمانی نتیجه رشد موها دائمی می باشد.

انجام تحقیقات درباره کاشت مو: روش های قدیمی کاشت مو هزینه بالاتری را به همراه دارد و امروزه کاشت مو به روش sut موفقیت بیشتری دارد و بیشتر افرادی که از این روش برای کاشت مو استفاده کردند، از نتایج به دست آمده رضایت کامل دارند.

نکات مهم قبل از کاشت مو

انتظارت بیمار از نتایج کاشت مو

انتظارات بیمار از کاشت مو باید واقع بینانه باشد و خیال های دور از انتظار برای درمان کاشت مو نداشته باشد. برای اقدامات قبل از کاشت مو باید به نکات زیر توجه داشته باشید.

  • کاشت مو در یک جلسه نتیجه مطلوبی ندارد.
  • برای کاشت مو نیاز به بیش از یک جلسه دارید تا به نتیجه دلخواه برسید.
  • برای این درمان باید به تعداد فولیکول های کافی برای انتقال به قسمت طاسی سر داشته باشید.
  • زمان زیادی طول می کشد تا موهای کاشته شده رشد کنند. پس باید رسیدن به نتیجه حاصل از کاشت صبور باشید.
  • در بعضی مواقع ممکن است برای رشد موهای کاشته شده نیاز به درمانی لیزری باشد.

فصل مناسب کاشت مو

وقتی می خواهیم بهترین زمان کاشت مو را مشخص کنید باید به زمان بهبودی بعد از کاشت مو را هم در نظر داشته باشیم. چرا که بعد از کاشت مو توصیه می شود، که برای دو هفته استراحت کنید.

پس سعی کنید زمانی را برای درمان انتخاب کنید که از خانه بیرون نمی روید و کارهای روزانه کمتری دارید. سعی کنید فصل تابستان را برای کاشت مو مشخص نکنید. چرا که بعد از کاشت باید حداقل یک هفته به طور کامل استراحت کنید و به مدت دو هفته نباید استخر بروید. البته این به این معنا نیست که نمی توانید در این فصل کاشت انجام دهید.

فقط توصیه می شود برای کاشت مو در این فصل باید از رفتن به مسافرت صرف نظر کنید و در صورت بیرون رفتن از منزل از کلاه استفاده کنید. عده ای فصل زمستان را فصل مناسب برای دوره بهبودی بعد از عمل می دانند. چرا که بیشتر اوقات را در خانه هستید و نگرانی بابت تابش نور خورشید بر روی موهای کاشته شده ندارید و احتمال عفونت بسیار پایین است.

اما این فصل هم معایبی برای کاشت مو دارد. هوای سرد و خشک این فصل احتمال شکستگی موهای جدیدتان را بیشتر می کند. پس هر فصل برای این درمان مزایا و معایب خودش را دارد. برای انتخاب بهترین فصل کاشت مو باید به شرایط خود نگاه کنید و تصمیم بگیرید.

مزایا کاشت مو

ظاهر زیبا: امروزه بیشتر افراد دچار ریزش مو هستند و این ریزش مو باعث می شود تا در چهره افراد تاثیر بگذارد. کاشت مو در چهره افراد تاثیر دارد و باعث بالا رفتن اعتماد به نفس در افراد می شود.

روشی امن: برای کاشت مو از هیچ گونه داروهای شیمیایی استفاده نمی شود و باعث می شود که ایمن باشد و به موهای سر شما آسیبی وارد نکند. امروزه می توان گفت که بهترین روش کاشت مو طبیعی می باشد و بیشتر افراد نمی توانند کاشت مو را تشخیص بدهند.

روند سریع بهبودی: روند بهبودی در افراد مختلف، متفاوت می باشد و به طور معمول تا بهبودی کامل سه الی چهار روز طول می کشد و بعد از این که روند بهبودی طی شود، افراد می توانند به زندگی عادی خود ادامه بدهند.

مراقبت کم تر: بعد از کاشت مو طبیعی نیاز به مراقبت زیاد نمی باشد و افراد در زمان کوتاهی بهبود می یابند و به این دلیل می باشد که موهای پیوند شما به طور مفیدی مانند موهای معمولی می باشند. نکته مهم درباره کاشت مو طبیعی این می باشد که افراد برای کاشت مو نیاز نمی باشد، چند جلسه به بهترین کلینیک زیبایی و یا کلینیک کاشت مو مراجعه کنند، زیرا فرآیند کاشت مو معمولا در یک جلسه انجام می شود.

مزایا کاشت مو

عوارض کاشت مو

بی حسی پوست سر: برای کاشت مو به روش های معمولی، پوست سر تراشیده می شود و ممکن است در برخی مواقع تراشیدن پوست سر باعث شود که بخشی از عصب قطع شود و سر دچار بی حسی می شود که حدودا یک هفته طول می کشد.

رشد نازک موها: در برخی مواقع بعد از این که کاشت مو انجام می شود، مو به صورت نازکی رشد می کند و در برخی از مواقع دچار ریزش مو می شود که این ریزش به این دلیل است که فولیکول های مو  جا به جا شده اند.

احساس درد: یکی از عوارض کاشت مو که تمامی افراد بعد از کاشت مو تجربه می کنند ، احساس درد می باشد که پزشکان برای این که درد احتمالی حین عمل کاشت مو را کاهش دهند از بی حسی استفاده می کنند .

قابل بازگشتت نمی باشد: بعد از این که کاشت مو انجام می شود، امکان دارد که بنا به دلایل مختلف افراد از نتیجه به دست آمد رضایت نداشته باشند و فرد ظاهری ناخوشایند داشته باشد و باید افراد مجددا کاشت مو انجام بدهند، به این دلیل که این روش قابل بازگشت نمی باشد.

رشد مو در زیر پوست: زمانی که فولیکول های مو زیر پوست رشد می کنند، رشد مو زیر پوست اتفاق می افتد که در برخی مواقع این عارضه باعث می شود فرد دچار عفونت شود و باید برای درمان این عارضه باید به بهترین دکتر کاشت مو مراجعه کرد.

سرگیجه:  افراد بعد از کاشت مو احتمال دارد دچار سرگیجه شوند که دلیل این عارضه این است که برای کاشت مو از داروهای بی حسی استفاده کرده اند و بعد از گذشت چند ساعت و یا چند روز این مشکل برطرف می شود.

شل شدگی پوست سر: بعد از این که کاشت مو انجام می شود امکان دارد پوست سر افراد  شل شود و این عارضه تا چند ماه ادامه داشته باشد.

خونریزی: بعد از این که کاشت مو انجام می شود، ممکن است فرد دچار خونریزی شود که طولانی نمی باشد و بعد از گذشت مدتی این خونریزی قطع می شود. نکته ای که باید بیان کنیم این است، افرادی که از دخانیات استفاده می کنند بیشتر از افراد دیگر دچار خونریزی می شوند.

ایجاد حساسیت: یکی از نشانه های بهبودی بعد از کاشت مو، احساس خارش  در پوست سر می باشد و به این دلیل می گوییم که نشانه بهبودی است که، زمانی که پوست سر دچار خارش شود نشان دهنده این است که خون رسانی به سر انجام شده است.

جای زخم: زمانی که پوست سر برای کاشت مو می تراشند، به صورت زخم باقی می ماند و چند ماه طول می کشد تا زخم های ایجاد شده از بین بروند.

تورم در پوست سر: به طور معمول در ناحیه ای از سر که کاشت انجام شده است، تا یک هفته تورم دیده می شود و نیاز است به پزشک متخصص مراجعه کنید.

کیست: یکی از رایج ترین روش های کاشت مو ایجاد کیست می باشد که دردی را به همراه ندارد و بعد از مدتی به خودی خود از بین می روند.

روش های کاشت مو

کاشت مو به روش FUT: در روش FUT، برای کاشت مو از بانک مو نوار یک الی دو سانتی برداشته می شود و باعث ایجاد خونریزی می شود که می توان گفت این روش تهاجمی می باشد. در این روش بعد از برداشت از بانک مو، فولیکول های مو را با استفاده از میکروسکوپ های پیشرفته ، به ناحیه مورد نظر پیوند می زنند. این روش مزایا و معایبی به همراه دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

مزایا روش FUT:

  1. به گرافت مو آسیب کم تری می رسد.
  2. هزینه جراحی کم تر است.
  3. برای کاشت مو یک جلسه مراجعه کافی است.

معایب روش FUT:

  1. ایجاد جای زخم
  2. روند طولانی بهبود
  3. احتمال ایجاد عفونت

کاشت مو به روش FIT: در این روش از کاشت مو، موها را به صورت جداگانه و تکی پیوند می زنند و هیچ گونه برشی را بر روی سر ایجاد نمی کنند. کاشت مو به این روش نیاز به زمان زیادی دارد و امکان دارد که فولیکول ها برای پیوند به دو روز زمان نیاز داشته باشند. این روش نیز مزایا و معایبی به همراه دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

مزای  روش FIT: 

  1. جای زخم وجود ندارد.
  2. کم تهاجم تر از روش های دیگر می باشد.
  3. خونریزی نسبتا کم تری دارد.

معایب روش FIT:

  1. هزینه زیاد کاشت مو
  2. موها باید به طور کامل کوتاه شوند.
  3. احتمال آسیب رسیدن به بانک مو وجود دارد.

کاشت مو به روش SUT: این روش کاشت مو از روش FIT پیشرفته تر می باشد و در این روش فولیکول ها با استفاده از دستگاه مخصوص پیوند داده می شود و همین مسئله باعث می شود که به گرافت های مو آسیب کم تری برسد و سرعت جراحی بیشتر شود. این روش نیز مزایا و معایبی به همراه دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

مزایا روش SUT:

  1. تراکم موها بعد از کاشت مو طبیعی تر می باشد، زیرا کاشت در فاصله یک میلی متری انجام شده است.
  2. سرعت انجام کاشت مو  در این روش بیشتر می باشد.
  3. تعداد پیوند هایی که ایجاد می شود بیشتر می باشد.
  4. احتمال ایجاد عفونت کم تر می باشد، زیرا از وسایل یک بار مصرف استفاده می شود.

معایب روش SUT:

  1. ممکن است در این روش از دستگاه های مخصوص و مناسب استفاده نشود و باعث شود که به بانک مو آسیب وارد شود.

روش های کاشت مو

کلام آخر

اگر تصمیم دارید در سنین کم کاشت مو انجام دهید باید تعداد جلسات درمان تان را بیشتر کنید . چرا که مراحل کاشت موهایتان هنوز کامل نشده است و سعی کنید برای کاشت مو هیچ گونه استرسی نداشته باشد و در وضعیت نرمال و بدون هیچ فشار روحی و روانی قرار داشته باشید، تا بهترین نتیجه را از کاشت مو خود بگیرید.

امیدواریم مطالب این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. از این که تا پایان مقاله همراه ما بودید از شما ممنونیم. در صورت هر گونه انتقاد و پیشنهاد می توانید از طریق سایت پزشکا با ما در ارتباط باشید.

4.7/5 - (4 امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا